Şimdi Ara

HiMedia Q12-II (Android+BluRay 3D+HMDI-1.4+XBMC+AirPlay+Miracast+DLNA+INCELEME) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
27
Favori
70.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhan57

digi play ekranın ortasındaki halka halledtmişlermi

Alıntıları Göster
    Kurup deneyen varsa , detaylı açıklayabilirler mi ne gibi gelişmler var bu güncellemede ?
  • eski modlu yazılmdaki 3d den atma olayı kalkmıs gibiı onun dısında artısını goremedim ben xbmc üzerinde himedia player kullanarak calısıyor

h265 ses var goruntu yok mx playerde gayet guzel calısıyor
    digiplay sorun devam
  • quote:

eski modlu yazılmdaki 3d den atma olayı kalkmıs gibiı onun dısında artısını goremedim ben xbmc üzerinde himedia player kullanarak calısıyor

digiplay sorun devam

Xbmc yi sonradan mı kurdunuz? Kurulu gelmedi bende ? (Cihaz q5ii emmc) ama yazılımlar birbiriyle uyumlu ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

eski modlu yazılmdaki 3d den atma olayı kalkmıs gibiı onun dısında artısını goremedim ben xbmc üzerinde himedia player kullanarak calısıyor

digiplay sorun devam

Xbmc yi sonradan mı kurdunuz? Kurulu gelmedi bende ? (Cihaz q5ii emmc) ama yazılımlar birbiriyle uyumlu ;)

Alıntıları Göster
    kurulu geliyor yalnız xbmc değil adı 2. sayfada alta hatırlayamıyorum su an adını

• quote:

kurulu geliyor yalnız xbmc değil adı 2. sayfada alta hatırlayamıyorum su an adını

SPMC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

SPMC

Alıntıları Göster
    SPMC playeri ile dün divergent i izledim, kasma takılma ilk birkaç dakikada hissedilir durumdaydı, sonradan akıcı biçimde izledim fakat 2 kere çakıldı kapatıp açmak zorunda kaldım.
    Normal playerinde sorun yok extra özellik 24hz modu eklenmiş, birde video crop/zoom özelliği ekleyiverseler harika olacak.

• Arkadaşlar,

Himedia'dan bu 3,5 jacklı sistemden nasıl ses alırım? Hangi aparat ile? Mümkünse resimle bilgi verir misiniz?
     HiMedia Q12-II (Android+BluRay 3D+HMDI-1.4+XBMC+AirPlay+Miracast+DLNA+INCELEME)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

SPMC playeri ile dün divergent i izledim, kasma takılma ilk birkaç dakikada hissedilir durumdaydı, sonradan akıcı biçimde izledim fakat 2 kere çakıldı kapatıp açmak zorunda kaldım.
    Normal playerinde sorun yok extra özellik 24hz modu eklenmiş, birde video crop/zoom özelliği ekleyiverseler harika olacak.

24hz modu nedir ne işe yarar?
  • albati kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun devam ediyor. İşin ilginci bazı .isoları açıyor bazılarında video hatası veriyor.
    Dün açmadığı need for speedi bugün açtı ama bugün de pompeii açmadı...
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Maalesef custom rom pek stabil değil. Tekrar orjinal 1.0.7 ye döneceğim. Himedia bir el atsa da xbmc yi Türkçe karakter derdinden kurtarsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokkek

Arkadaşlar,

Himedia'dan bu 3,5 jacklı sistemden nasıl ses alırım? Hangi aparat ile? Mümkünse resimle bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek? 👴

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Ben orjinaline döndüm zaten onda problem var. :)
    En son gelen modlu yazılı deneyeceğim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Uzun zamandır orjinal yazılımı rootlayıp kullanıyorum. Gereksiz tüm programları deaktif ettim. Şu an sorunsuz...

Digiturk halka problemi var tabi :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar,

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek? 👴

Ondan ses almak için video out'tan çıkış yapıp lale jacktan buna dönüş ile yapabilirsin.
    Bende o şekilde ses sistemine giriş yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: demontara

Merhaba,

Himedia Q12 de webcam ve oyunkonsolu test eden oldumu acaba

Araya kaynamış olabilir diye tekrar sorma gereği duydum.
    Webcam ve Oyunkonsolu testi yapan varmı ?
    oyun konsolu çok önemli değil merak ettiğim için ama webcam önemli skype görüşmeleri için kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orjinal 1.0.7 de sorun yaşamamıştım ben, iso dosyaları sorunsuz açıyordu. Bu yeni SPMC player iso dosyalarında sorunlu maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orjinal 1.0.7 de sorun yaşamamıştım ben, iso dosyaları sorunsuz açıyordu. Bu yeni SPMC player iso dosyalarında sorunlu maalesef.

Alıntıları Göster
    Şimdi egreat r6s den daha hızlı ve güzel video oynatma yapan,
    Birazcıkta renkli özellikleri olan bir cihaz yokmu hala?

Hala sorunlar sürüyor mu?

1080 m2tslerde birazcık olsun zorluk yaşayan bir Medya playere , player denmezki..

Ne almak gerekli çözemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

1080 m2tslerde birazcık olsun zorluk yaşayan bir Medya playere , player denmezki..

Bende merak ediyorum, adam akıllı düzgün bir player bulamadık. q12 de biraz fos çıktı gibi cihazda hala sorunlar devam ediyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efilyan

quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Bende merak ediyorum, adam akıllı düzgün bir player bulamadık. q12 de biraz fos çıktı gibi cihazda hala sorunlar devam ediyor....

Alıntıları Göster
    egreat u8 - himedia q12 ve K-R42 arasında kaldım...

• Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    n11 den firmanıza ait bu cihazlardan bu gün 1 adet aldım inşallah kısa sürede gelir çünki sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kaç sorum olacak. Bu cihazın kumandası Air Mouse olarak kullanılabiliyor mu ve videolardan birinde Psp live Tv adında bir programdan kanalları izliyorlar bu cihazın içinde kurulumu geliyor yoksa bizim mi indirmemiz gerekiyor. İndirmemiz gerekiyorsa nereden indirmeliyiz? Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.