Şimdi Ara

Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar büyük hevesle getirdiğim Nvidia Shieldmı satnak zorunda kaldım ürün tertemiz çiziksizdir sıfır alındığı gibi durmakta .Satma Nedenim acil kredi kartı borcum 2 hafta içinde satılmassa zaten yayından kaldırıp kendim aynen kullanmaya devam edeceğim ürünün kutusu vs herşeyi mevcut.
    FİYAT 735 TL PAZARLIKSIZDIR.

BEN BU ÜRÜNÜ 875 TL ALDIM BMW Nickli kıymetli bir abimden.VE CİHAZ SIFIR GİBİ ŞUAN Belirtiyorum daha 1 aylık olması lazım pazarlıksızdır.Üzerine fark almak şartıyla sadece ps vita ile takas olabilir.

2 hafta içinde satılmassa ilandan kaldıracağım.

iletişim pm veya 0542 849 75 24

Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL))) Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL))) Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL))) Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL))) Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL))) Nvidia Shield Oyun Konsolu (((735 TL)))
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ALIŞVERİŞ KURALLARIM -Kesinlikle yaşı ufak kişiler ile alışveriş yapılmaz. -Eğer alınacak üründe satıcının referansları benden fazla ise önce ödeme yaparım, aksi halde önce ürünü isterim. -Takasta yine yukarıdaki koşul geçerlidir. -Profili kapalı üyelerle alışveriş yapılmaz. -Benle alışveriş yapmak isteyen bu kuralları kabul etmiş sayılır. 21.01.2010 Tarihinden beri Toplam 39.420 lira Alış-Satış Hacmi.(Son Güncelleme 22.11.2019)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.