Şimdi Ara

Android Rootsuz Ekran Videosu Çekme Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
22.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba general mobil android one (android 5.1.1) kullanıyorum. örneğin youtube veya oyun oynarken ekran görüntüsü ve sesi ile beraber kaydetmek istiyorum. mobizen ekran görüntüsünü sorunsuzca kaydediyor. ses olarak ortam sesini kaydediyor. ayarlarına baktım videodan veya oyundan gelen ses ile beraber kaydedemedim. uygun program önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaphaber -- 10 Temmuz 2015; 13:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaphaber

Merhaba general mobil android one (android 5.1.1) kullanıyorum. örneğin youtube veya oyun oynarken ekran görüntüsü ve sesi ile beraber kaydetmek istiyorum. mobizen ekran görüntüsünü sorunsuzca kaydediyor. ses olarak ortam sesini kaydediyor. ayarlarına baktım videodan veya oyundan gelen ses ile beraber kaydedemedim. uygun program önerisi olan var mı?

Scr pro lolipop icon rootsuz kaydediyor deneyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, denerim hemen.
  • scr pro olarak yazdığımda bire bir aynı isimli bir program bulamadım. tam ismi nedir ?

aşağıdaki programlar çıkıyor.

Android Rootsuz Ekran Videosu Çekme Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaphaber -- 13 Temmuz 2015; 13:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaphaber

scr pro olarak yazdığımda bire bir aynı isimli bir program bulamadım. tam ismi nedir ?

aşağıdaki programlar çıkıyor.

Android Rootsuz Ekran Videosu Çekme Programı

Marketten kaldirildi internetten apk yuklemeniz gerek az screen recorder da rootsuz mobizende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glixby -- 13 Temmuz 2015; 13:52:58 >

• Android 4.2 ve üstü versiyon burada anlatılmış rootsuz
    http://teloji.com/androidde-ekran-videosu-cekme-rootsuz/
  • https://youtu.be/fA3zYpjke2Q şu video gayet bilale anlatır gibi anlatmış. Ancak benimde merak ettiğim var twitch videosu nasıl çekebiliriz olurmu ki :)

• Az recorder mikrofondan aliyor sesi direk ekrandaki videodan almak icin ne yapmaliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.