Şimdi Ara

Türkçe Cortana İçin Oy Verin (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen Facebook hesabınızla giriş yapıp cortananın Türkçe olmasın destek verebilirsiniz
    http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/5589977-please-make-cortana-in-turkish-for-turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bektash58 -- 5 Mart 2014; 15:40:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 oy verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

3 oy verdim.

Saolun inşallah yapacaklar

• Heralde yapacaklar. Muz Cumhuriyeti mi burası? Aslında oylamaya bile gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Heralde yapacaklar. Muz Cumhuriyeti mi burası? Aslında oylamaya bile gerek yok.

Afedersin ama muz cumhuriyetinden halliceyiz

• Oyumu verdim gitti

• 3 oy da benden
  • 3 oy da ben attım.

• Up

• Boşuna imza topluyoruz bence. Ahanda buraya yazıyorum Türkçe dil desteği olmayacak.

Tarih : 4 Mart 2014
    Saat : 16.26
  • Bastım 3 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Boşuna imza topluyoruz bence. Ahanda buraya yazıyorum Türkçe dil desteği olmayacak.

Hocam zamanında Türkçe dil desteğide bu şekilde gelmiş isteyince oluyor :)
    http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2282380-turkish-display-language

• acaba hotmail hesabı olan herkes oy verebiliyormu
  • Türkçe olacağını sanmıyorum . Bu kortana denen şey seni anlayan yanıt veren bir şey değil mi ? Kasmaya gerek yok uğraşmayacaklar . Eğer Türkçe gelirse beni alıntılayıp kapak resmi koyarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

acaba hotmail hesabı olan herkes oy verebiliyormu

Evet hocam verebilirsiniz :)

• Windows Phone 7 kısıtlı bölgelerde kısıtlı dillerde çıktığı için pazar payı yok denecek kadar azdır. Türkçe desteğinin gelmesi Windows Phone 8 in dünya üzerinde pazar payını arttırmak istenmesinden kaynaklı.

İlk etapta Türkçe dil desteği ve lokasyon bazlı özelliklerin desteklenmemesi bekleniyor bir ihtimalde hiç kullanılamayabilir. Türkçe ve diğer başka dillere 2014 sonu veya 2015 başlarında gelmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 4 Mart 2014; 16:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektash58

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Boşuna imza topluyoruz bence. Ahanda buraya yazıyorum Türkçe dil desteği olmayacak.

Hocam zamanında Türkçe dil desteğide bu şekilde gelmiş isteyince oluyor :)
    http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2282380-turkish-display-language

Türkçe dil desteği eninde sonunda gelecekti hocam zaten de bu Cortana denen şey gelmez. Görürüz

• şimdi daha önceki videolarda izlediğimiz kadarı ile cortana yol bilgilerine vs ulaşabiliyor , türkiyede daha telefonlarımızdan otobüs hareket saatlerini bile göremiyoruz o yüzden zor , yani zaman alacak , bu arada hotmail hesabı olan herkes oy verebiliyor ise bu başlığı konu dışına açalım yıkarlar orayı vallaha
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    15 gün bölüm cezası verir yolcu ederler konu dışından
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

şimdi daha önceki videolarda izlediğimiz kadarı ile cortana yol bilgilerine vs ulaşabiliyor , türkiyede daha telefonlarımızdan otobüs hareket saatlerini bile göremiyoruz o yüzden zor , yani zaman alacak , bu arada hotmail hesabı olan herkes oy verebiliyor ise bu başlığı konu dışına açalım yıkarlar orayı vallaha

Hocam siz açarsanız sevinirim benim engelim var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.