Şimdi Ara

S4 MİNİ TÜM YAZILIM ROM-ROOT İŞLEMLERİ( İLK SAYFAYI OKUYUN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
12
Favori
68.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Arkadaşlar blackmart güvenlimi

güvenlidir ama aklınızda soru işareti olmaması için virüs testine tabi tutabilirsiniz Google play storede de bazı uygulamalarda virüs olabiliyor.
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam en az ram harcayan rom hangisi hangi romu kurmamı tavsiye edersiniz
  • quote:

Hocam en az ram harcayan rom hangisi hangi romu kurmamı tavsiye edersiniz

na1 türkiye romu üstüne root üstüne üstte verdiğim kernel,root unistallerle üstte verdiğim gereksiz uygulamaları silin ram 400-600 mb de sürekli hiçbir kasma yok
    isterseniz üstte verdiğim süslemeleri de kurabilirsiniz.ben bunları yaptım şarj şuan 3.gününde açamadığım oyun kalmadı kasma yok görününm süper ve GECE ANLIK ŞARJ BİTMELERİ YOK.
    Peki tavsiye ettiğin hazır bir rom varmı hocam direk yükleyebileceğim teşekkürler

• quote:

Peki tavsiye ettiğin hazır bir rom varmı hocam direk yükleyebileceğim teşekkürler

cm 4.4.2 romu denemek istersen üstte linkini verdim.

1.http://www.drdevs.com/devs/teamliquid/Nightly/S4%20Mini%203G/LS-KK-v3.0-2014-03-09-serrano3gxx.zip

2.üstüne gapsshttp://www.drdevs.com/devs/teamliquid/Gapps/Slim_AIO_gapps.4.4.2.build.3.zip
    Sağol hocam

Merhaba cygonen mod yükledim fakat açılışta set warrenty bit: kernel hatası alıyorum çözümünü bilen varmı

• quote:

Merhaba cygonen mod yükledim fakat açılışta set warrenty bit: kernel hatası alıyorum çözümünü bilen varmı

telefon açılmıyor mu ?

Eğer açılmıyorsa

1.cwm menüsünden wipe cache

2.wipe format cache

3.mount ve storege menüsünden format / system ,format data format cache yapıp ,

odin ile türkiye romu kurun ,üstüne verdiğim linkten cm modu kurabilirsiniz.

Bu hata kernel hatası sistem temizliği ve kernel çalışmasından kaynaklıdır.
  • elinize sağlık güzel çalışma fakat indirme linklerinin çoğu uçmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

elinize sağlık güzel çalışma fakat indirme linklerinin çoğu uçmuş.

Tüm linkler sağlam ölmüş linkler hangileri ?

• LİNKLER GÜNCELLENMİŞTİR.....
  • Anlık şarj bitmeleri için üstte verdiğin linkten yüklemeyi yaptım root atmadan hallettim sadece onu yüklesem şarj sorunu ortadan kalkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit0606

Anlık şarj bitmeleri için üstte verdiğin linkten yüklemeyi yaptım root atmadan hallettim sadece onu yüklesem şarj sorunu ortadan kalkar mı?

root yapmadan da olur ama telefondan izin isteyeceği için sorun çıkabilir bu izin ise sadece rootla olabilir.Yine de bir deneyin derim .roottanda korkmanıza gerek yok,eğer isterseniz tekrar odinle türkiye romu yükleyip garanti kapsamına alabilirsiniz
    bu arada ds batery programını Google play store de indirip kurarsanız 3 gün şarj 6 saat ekran süresi garanti olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatgnay

Ben telefonuma root attımda telefonda hep güvenlik bildirimi çıkıyor karşıma ne yapmalıyım?

o güvenlik önlemi onu root unistaller ile silin bir daha gelmez ayrıca verdiğim kerneli de yükleyin.
    gereksiz uygulamaları root unistaller ile silebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.