iide arkadasim, baglanamıyorum diyorsunda hicbilgi vermiyosun. Hem yukaridaki tavsiyeleride bi uygula bakalim. Sonuclarina gore konusuruz yine.. Hadi kolay gele
Evet biraz detay verirsen yardımcı olalım. Ben çok uğraştım ama sonunda oldu arkadaşlar saolsun :)
arkadaslar lütfen hemen yardımm Query analyzer ile nasıl connectionStrings bağlantısı yapabilirim???
connectionstring, .net tarafıyla ilgilidir, query analizer ise sql.. Zaten sen queryanaizera girerken user-pass gibi connection bilglerini girerek acarsın. Senin tam olarak yapmak istedigin nedir?
neden kımse bana cvp vermiyo
connectionstrings'teki userım dogru oldugu halde hata veriyo galiba bunu query analyzer'da da yapabiliyomusum? bununla ilgili bir fikriniz varmi? benimde anladığım bu kadar.. acil lazım!!
peki neden dogru oldugu halde hata alıyorm? bunu nasıl düzeltebilrim? siz yukarda bahsetmissiniz Query Analyzer ile baglanmaktan? o ne ile ilgiliydi?
bi fikri olan yokmu
arkadasim ilk once sql server tolls sql server configration propertis securty kisminda sql and windows authendication u sec sonra balanabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme