Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
49.829
Cevap
496
Favori
1.767.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beklenen oyun, hediye rozeti ile geldi çok şükür.. Konsol 3 gün sonra kargoya verilecek.. heyecan büyük

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Aynen, söylenecek bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doganreis kullanıcısına yanıt
    Bundan sonrası biraz daha zor geçecek...

• Nintendo Switch ödüllü aksesuar tasarım yarışması varmış...

www.myminifactory.com
    3D Design Competition Nintendo Switch - MyMiniFactory
    https://www.myminifactory.com/competition/nintendo-switch-114

• Ya milllet amazon.de'den alıp da hala bekleyenler kimler Switch'i durumunuz nedir? Ne zaman almıştınız? Ben 3 Martta aldım hala bekliyorum.

• 3 boyutlu yazıcı da yapılan Switch standı...

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

• White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Artık sizinkiler de bi gelse ya, en azından şu Splatoon denemesini birlikte yapsak...

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Deneme olacakti galiba. Su an indirebiliyor muyuz?

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Valla sabır skillim baya gelişti Switch yüzünden.

• Temocan kullanıcısına yanıt
    Adamlar hacklenmekten korktu tarayici koymadilar konsola ama yine engel olamadilar.

• tuilde kullanıcısına yanıt
    Aslında tarayıcı yok değil. Tarayıcı var fakat gizli şekilde, sadece Nintendo'nun belirlediği siteler de kullanılabiliyor.

Hacklenme mevzusuna gelince güncellemeyle önlemini alacaklardır. Nintendo için hack işleminin erken gerçekleşmesi avantaj bile oldu denilebilir. Hackerlar ileride oynayacağı kozu da kaybedecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 13 Mart 2017; 15:7:30 >
  • Zeldayı korsan oynuyanların yarısı vay be diyip vijdan azabıyla gidip oyunu alacaktır

• Keske kardeslik olsaymis ya oyun fiyatlari pahali.

Zeldaya sozum yok hakediyor ama

1-2 switch konsolun yaninda bedava verilmesi gerekirken bi dunya para istiyolar.

Bomberman R pahali geldi bana 50 dolar

Snipperclips 20 dolar sonuna kadar hakediyor. 2 kisi cok eglenceli

Evet server denemesi olacak, şu anda daha indirilemiyor, sanırım 24 ü gibi başlayacaktı...

Aynen bazı oyunlar pahalı özellikle bomberman. 20-30 dolar bandında olması gerekiyormuş gibi duruyor. Keşke Avrupa ülkelerindeki gibi oyunları mağazalarda takas etme imkanımız olsaydı o şekilde 4-5 oyuna yatırım yaptıktan sonra gerisi daha ucuza gelirdi

• Cihaza jailbreak yapılmış sanırım öyle haberler var

• amazon.de den alan arkadaslar kargo durumu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Aslında tarayıcı yok değil. Tarayıcı var fakat gizli şekilde, sadece Nintendo'nun belirlediği siteler de kullanılabiliyor.

Hacklenme mevzusuna gelince güncellemeyle önlemini alacaklardır. Nintendo için hack işleminin erken gerçekleşmesi avantaj bile oldu denilebilir. Hackerlar ileride oynayacağı kozu da kaybedecek.

Nintendo'nun önlem alması önemli değil , tarayıcı üzerinden sürekli hacklenecekdir sistem. 3DS'de de aynısı oldu , Nintendo güncelleme çıkarıyor ama o da kısa sürede hackleniyor.

Burda önemli olan konu hacker'ların henüz kernel exploit ve backup loader yapamamış olması. Bu ikisi olmadan hiçbirşekilde backup oyun oynanmaz zaten. Şu anki hackin bu yüzden pek bir anlamı yok.
  • ben amazon.de den 31 mart tarihinde kargoya verilecek olan 334 euro ödemeli paketten aldım acaba erken verilirmi kargoya stoğa erken girermi diye hayaller kuruyorum bakıyorum sürekli siteye ama hala gönderilmeyen ön siparişleri görünce 31 marta razı oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Nintendo'nun önlem alması önemli değil , tarayıcı üzerinden sürekli hacklenecekdir sistem. 3DS'de de aynısı oldu , Nintendo güncelleme çıkarıyor ama o da kısa sürede hackleniyor.

Burda önemli olan konu hacker'ların henüz kernel exploit ve backup loader yapamamış olması. Bu ikisi olmadan hiçbirşekilde backup oyun oynanmaz zaten. Şu anki hackin bu yüzden pek bir anlamı yok.

Sistem yakında komple hacklenecektir. Öyle gözüküyor. Birkaç günde baya yol almışlar.

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.