Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biraz pahalı gibi bu.Ben Unic uc46 yı alacağım inşallah.o gümrüğe takılmaz sanırım.190 tl gibi bi meblağı var.
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    TR3401 Hangi havalananına geldiğini belirten kod. Çok önemli bir durum değil yani.
  • Konstantine52 kullanıcısına yanıt
    Gümrükten gecer merak etme. Alırsan hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turco_ kullanıcısına yanıt
    Bi foto atabilir misiniz. Fikir olması açısından.

• turco_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler emeğnize sağlık
  • Ürün :Drone
    fiyat 53 dolar
    Verilen kargo adresi :Ankara
    yorumlarınızı alabilir miyim ?

ÜCRETLER

Gümrük Vergisi : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 0.6 TL

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ

1 21/04/2016 06:27:18 Sipariş Hazırlanma Aşamasında/Item Is Pre-advised -/- - Origin
    2 26/04/2016 16:51:03 Kabul Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    3 09/05/2016 08:12:21 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    4 09/05/2016 09:07:52 PTT İşyerine Girdi Alıcı Merkez Torbayı Açtı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    5 09/05/2016 09:15:00 PTT İşyerine Geldi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 12/05/2016 16:36:37 Zimmet Alındı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

• adachild A kullanıcısına yanıt
    Dostum 60 kuruş damga vergisini gördüysen bilki gümrükten geçmiştir. En geç pazartesi elinde olur. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: turco_

Dostum 60 kuruş damga vergisini gördüysen bilki gümrükten geçmiştir. En geç pazartesi elinde olur. Hayırlı olsun

İnşallah hocam, ağzından bal damlıyo :)

Var mı farklı yorumu olan ?
  • Geri gidecek ürüne vergi konmaz mantık olarak bu sıralar china postta sıkıntı mı var arkadaşlar. Çin'den 2 farklı şehirden kargom var ancak 15 gün geçmesine rağmen china postun takip sitesinde hala havalimanına varamadı. Ikiside export costum cleared gibi bişey yazıyor. Ptt de yurtdışına gönderildi yazıyor.

• adachild A kullanıcısına yanıt
    Yasaklı bişey getirtmemişsin ki, 81 doların (75 Euro) altında fiyatı olduğu içinde vergilik durumu yok sadece gümrükte elden geçtiği için 60 kuruş vergin var o kadar. Öder alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CeZa-_

Yasaklı bişey getirtmemişsin ki, 81 doların (75 Euro) altında fiyatı olduğu içinde vergilik durumu yok sadece gümrükte elden geçtiği için 60 kuruş vergin var o kadar. Öder alırsın.

teşekkür ederim bilgilendirmeler için , 60 kuruş nereye ödeniyor bu arada ? adresime değilde PTT'ye mi çağıracaklar beni ?
    Ya da 60 kuruşu adresime getiren görevliye mi vereceğim ?
  • Sizin aliexpress'ten cep telefonu alıp gümrüğe takılmadan aldığınız ürün satıcının mağaza linkini özelden atabilirmisiniz arkadaşlar
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Kimse yardımcı olmuyor hocam bende yazdım 2 defa benzer şeyi cevap yazan olmazda olursa bana da haber verir misin?

• Arkadaşlar saat siparişi verdim ilk defa zimmete alındı yazıyor sebebi ne olabilir kargom gelirmi

RF389956098SG
    In Transit
    Singapore(Singapore Post)
    Turkey(PTT)
    Latest Event -- 2016-05-12 16:40 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Zimmet Alındı
    Destination Country - Cache Time: 2016-05-13 17:37
    2016-05-12 16:40 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Zimmet Alındı
    2016-05-12 09:15 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
    2016-05-12 08:50 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
    2016-05-11 14:12 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2016-05-11 10:39 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2016-05-11 10:39 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)

• Saat fiyatı 50 tl

• arkadaşlar çinden aldığım telefonun ptt takip sayfasında açık adresim ve gramaj belirtilmiş. bu kesinlikle ukime gidecek ve gümrükte açılacak anlamına gelir mi?

• Gelir hocam.hatta %100 iade olacak anlamı bile cikarilabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon neydi hocam,

• quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

arkadaşlar çinden aldığım telefonun ptt takip sayfasında açık adresim ve gramaj belirtilmiş. bu kesinlikle ukime gidecek ve gümrükte açılacak anlamına gelir mi?

Evet..
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.