Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bixsi

quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

75 tl yi kendileri internetten gerçek fiyatına bakarak koyuyorlar zannimca .fakat birşey var ki siz internetteki o uçuk fiyatlardan almıyorsunuz ama bunlar neye dayanarak o fiyatı yazabiliyorlar aklım almıyor doğrusu. siz kredi kartı ekstre ve aliexpresten alacağınız siparişlerin olduğu bölümün çıktisiyla ürünü hangi fiyattan aldığınızı ispatlayabilir yüksek vergi ücretinden kurtulabilirsiniz. diğer sorunuza gelirsek 1 hafta içinde gidip almazsanız gümrükten geri iade olur. satıcıdan satıcıya iade süreci değişiyor kimi satıcı ürün kendisine gelmeden size iade yapabilir kimisi ürünün gelmesini bekler o satıcıya bağlı birşey. iade olursa paranızı alırsınız aliexpres tamamıyle alıcıyi düşünür bu zamana kadar alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşatmadılar

Hocam soygunculuktan başka birşey değil 100$ sınırı varmış biz bu sınırı gecmedik kafasına göre vergi alıyorlar. Öyle yapacam satıcıdan bir fatura isticem bununla gideceğim. Baktim bidi bidi yapıyorlar dicem geri yollayin kardeşim yollayın gitsin kerizmiyim ben ayakkanin yarı fiyatını onlara birakiyim ya adı herifler

sınır 75 euro karşılığı 84 dolar yapar, 100 dolar değil sınır,eğer 84 doları geçiyorsa aldığınız vergiyi ödeyeceksiniz geçmiyorsa vergi çıkarmışlarsa fatura ve ekstrenizle başvurup mantıklıca anlatın durumu..öfkeli olursanız hiçbir sonuç alamassınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paketin Bordro mubadele servisi denen yerde 1 haftadir beklemesi normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Paketin Bordro mubadele servisi denen yerde 1 haftadir beklemesi normal mi?

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Kargo kaybolmus İstanbul'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: andırgalsın

quote:

Alıntıları Göster
    hız olayında
    1 hongkonk post hg
    2 singapur post sg
    3 china post cn

mümkünse diğer postalatdan almamaya çalışın.satıcı hangi posta ile çalışıyor ona dikkat edin...
    kendi postacısı falan yazarsa yanwen yada başka bişeydir 50-60 günde bazense kaybolur gider...

aralarında kargo farkıda pek yoktur elinizden geldikçe honkkong o yoksa singapur post ile satış yapanlardan alın...
    china post belli olmuyor bazen 15 bazen 35 günde türkiyeye giriş yapıyor....
    bilginize...

• quote:

quote:

kargo kaybolmamıştır..gümrüğe takıldığı için gönderi geri gönderilmiştir eğer cep telefonu vb.ürün gibi ise..aynen bendede öyle oldu ürün halen zeytinburnu ukimde bekliyor gözüküyor tam 3 gündür ama bugün tebligatı geldi ürünün geri gönderildiğine dair ayrıca bu tebligat alınmaz ise 24 saat içinde geri gönderiliyormuş.. birde benim tebligat mahsus yapar gibi başka bir adrese bırakılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 12 Haziran 2015; 11:05:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

quote:

kargo kaybolmamıştır..gümrüğe takıldığı için gönderi geri gönderilmiştir eğer cep telefonu vb.ürün gibi ise..aynen bendede öyle oldu ürün halen zeytinburnu ukimde bekliyor gözüküyor tam 3 gündür ama bugün tebligatı geldi ürünün geri gönderildiğine dair ayrıca bu tebligat alınmaz ise 24 saat içinde geri gönderiliyormuş.. birde benim tebligat mahsus yapar gibi başka bir adrese bırakılmış.

Yok hocam kargo Sivas"a kadar gelmis gorunuyor. Ben Sivas'i aradim. Belgeler geldi fakat torba kayip dediler İstanbul dan gelmemis. 6 sindan beri o durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: andırgalsın

quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

quote:

Yok hocam kargo Sivas"a kadar gelmis gorunuyor. Ben Sivas'i aradim. Belgeler geldi fakat torba kayip dediler İstanbul dan gelmemis. 6 sindan beri o durumda

Alıntıları Göster
    abi bu ptt neyin kafasını yaşıyor?
    not:ıspartada yaşıyorum....
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafak4ptan

abi bu ptt neyin kafasını yaşıyor?
    not:ıspartada yaşıyorum....
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Alıntıları Göster
    Antepte görüldüğüne dair ellerinde ciddi kanıtlar vardır...ptt yanlış yapmaz!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Antepte görüldüğüne dair ellerinde ciddi kanıtlar vardır...ptt yanlış yapmaz!!!
    hocam şimdide kayseriye gitmiş paket cidden ne yapmam gerekiyor? bi telefonları felan varsa irtibata geçeyim
  • quote:

hocam şimdide kayseriye gitmiş paket cidden ne yapmam gerekiyor? bi telefonları felan varsa irtibata geçeyim
    gerçi sanırım kayseri gaziantepe göre buraya daha yakın bir mevkide ayrıca şuan kayseriden sevk edildi olarak gözüküyor umarım buraya geliyordur
  • mustafak4ptan kullanıcısına yanıt
    aldığınız satıcı güvenilir mi benim paket te farklı yere gidiyordu satıcıyla konuştum değiştirdi başka birinin takip no sunu vermiş bana.birinin kargosunu takip ediyormuşum meğerse

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

aldığınız satıcı güvenilir mi benim paket te farklı yere gidiyordu satıcıyla konuştum değiştirdi başka birinin takip no sunu vermiş bana.birinin kargosunu takip ediyormuşum meğerse
    evet hocam daha öncedende 3-4 kez alışveriş yaptım yüklü miktarlarda.birde benden başka birisine trye kargo gönderdiğini zannetmiyorum arkadaş gibi samimiyiz adamla şirketininde baya bir geçmişi refleri vs var yani
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    etiketleyemedim birtürlü...
  • mustafak4ptan kullanıcısına yanıt
    cevapla derseniz otomatik etiketlemis olurdunuz :) sizden başka Türkiye ye gönderim yapmıyor mu, enteresan. bu zamana kadar denk gelmedim öyle bir mağazaya :) aliexpreste mi aldığınız ürün

yok hocam ingiltereden :)
    bu arada ptt nin sitesi üzerinden online chat yardımına girip bilgi istedim gayet hızlı vede iyi ilgilendiler. kayserideki şubenin telefon numarasını verdi çalıyor ama açmıyorlar sanırım cumartesileri öğleden sonra kapanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafak4ptan -- 13 Haziran 2015; 13:13:58 >
  • quote:

bu arada ptt nin sitesi üzerinden online chat yardımına girip bilgi istedim gayet hızlı vede iyi ilgilendiler. kayserideki şubenin telefon numarasını verdi çalıyor ama açmıyorlar sanırım cumartesileri öğleden sonra kapanıyordu
    ptt sitesinden mail at kontrol ediyorlarve dönüş yapıyorlar, yanlız gelen paketin üstünde adres eksik olabilir arkadaşım en son gelen paketimin üstünde mahalle sokak yazılı bide istanbul yazıyor allahtan telefon numaramı yazmış onu bile salak sulak yazmış anlamak için müneccim olmak lazım,ptt den aradılar böyle böyle bir paket bekliyormusunuz evet dedim ilçe olarak nerde oturuyorsunuz dedi söyledim,sonra paket gelince beni arayan arkadaşı tebrik etmek lazım dedim ben bile kendi numaramı okuyamadım,adam çözmüş numarayı bana ulaşmış, yani paket de bu sorun da olabilir

• complete_ kullanıcısına yanıt
    yok hocam öyle bir sorun olmadı aynı satıcıdan 3-4 kez alışveriş yapmıştım önceden :) bugün aradım konuştum herhangi bir sorun yok dediler şöyle birşey varmış bu torbalar büyük bir kamyona yüklenip şehir şehir dağıtılarak tamamlanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

ptt sitesinden mail at kontrol ediyorlarve dönüş yapıyorlar, yanlız gelen paketin üstünde adres eksik olabilir arkadaşım en son gelen paketimin üstünde mahalle sokak yazılı bide istanbul yazıyor allahtan telefon numaramı yazmış onu bile salak sulak yazmış anlamak için müneccim olmak lazım,ptt den aradılar böyle böyle bir paket bekliyormusunuz evet dedim ilçe olarak nerde oturuyorsunuz dedi söyledim,sonra paket gelince beni arayan arkadaşı tebrik etmek lazım dedim ben bile kendi numaramı okuyamadım,adam çözmüş numarayı bana ulaşmış, yani paket de bu sorun da olabilir
    arkadaşlar işlem açıklamasındaki ''zimmet edildi'' ne anlama geliyor? teslim edildi gibi bişeyse öyle bişey yaşanmadı söyleyim

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.