quote:Orijinalden alıntı: phobiaçok güzelmiş takdir ettim Alıntıları Göster adam SLI bile yapmış.ama yerim ben o anakartı.
quote:Orijinalden alıntı: KeanuReevesadam SLI bile yapmış.ama yerim ben o anakartı.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KeanuReeves adam SLI bile yapmış.ama yerim ben o anakartı. +1920
quote:Orijinalden alıntı: _GardiyaN_quote:Orjinalden alıntı: KeanuReeves adam SLI bile yapmış.ama yerim ben o anakartı. +1920 Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: omega03ben bu bilgisayarı yerim valla Alıntıları Göster Diyecek bişey bulamıyorum. Yalnız SLI kartlara ağzım sulandı.
quote:Orijinalden alıntı: supremumDiyecek bişey bulamıyorum. Yalnız SLI kartlara ağzım sulandı.Alıntıları Göster önce kondansatörleri ve bobinleri yerdim valla
quote:Orijinalden alıntı: omega03önce kondansatörleri ve bobinleri yerdim valla Alıntıları Göster Overclock olur mu acaba.
quote:Orijinalden alıntı: L.o.T.u.SOverclock olur mu acaba. Alıntıları Göster harikasın kardeş hoş bir çalışma gerçekten güzel olmuş gelmiş geçmiş en perfomanslı makına budur bence 10 üzerinde 10 veririm ben bu çalışmaya
quote:Orijinalden alıntı: karizzmmaharikasın kardeş hoş bir çalışma gerçekten güzel olmuş gelmiş geçmiş en perfomanslı makına budur bence 10 üzerinde 10 veririm ben bu çalışmaya Alıntıları Göster çok güzel
quote:Orijinalden alıntı: dezdaçok güzel Alıntıları Göster Yakında S@N@Ne yide böyle bir 7800gtx yaparken görürseniz şaşırmayın,aylardır "7800gtx 7800gtx" diye diye
quote:Orijinalden alıntı: HelldancerYakında S@N@Ne yide böyle bir 7800gtx yaparken görürseniz şaşırmayın,aylardır "7800gtx 7800gtx" diye diyeAlıntıları Göster afiyet olsun yalnız dikkat edin ram midenize oturmasın
quote:Orijinalden alıntı: K-ornafiyet olsun yalnız dikkat edin ram midenize oturmasın Alıntıları Göster çok hoş olmuş anneme söyliyim bana da yapsın
quote:Orijinalden alıntı: CmrHunçok hoş olmuş anneme söyliyim bana da yapsınAlıntıları Göster çağ dışı herifler
quote:Orijinalden alıntı: cetinbattalBöyle PC yenirAlıntıları Göster ama süper cidden eskiden böyle şeyler yapıyormuş adamlar