Şimdi Ara

iPhone 4S yere dustu ekran siyah mavi!!!!(SS) yaptirdim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun Gürkan, benim arkadaşın yeri var istersen vereyim adresini oraya bir baktır. Yarın uğrayacağım bende, istanbuldaysan konuşalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Geçmiş olsun Gürkan, benim arkadaşın yeri var istersen vereyim adresini oraya bir baktır. Yarın uğrayacağım bende, istanbuldaysan konuşalım.

tesekkurler , suan memlekete geldim sirf telefon icin unideydim... tskler yinede istanbulda degilim malesef
    quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Konuya pek bakamadım ama eğer dış ekran zedelenmediyse garantiye vermenizi tavsiye ederim.Belki yerler :)

garantisi yok o yuzden yarin yaptircam bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

geçmiş olsun ekran içerden çatlamış değişmesi şart

ufak bir ihtimal soketleri gevşemiş olabilr

tesekkur ederim banada soketlerin gevsemis olma ihtimali geliyor aklima... bunu nasil anlayabiliriz? umarim ekran soketleri gevsemistir... tamirciye versem soketleri eskisi gibi yapabilir mi?

Büyük ihtimalle soket gevşemiştir kırık olsa büyük ihtimalle ekrana görüntü hiç gelmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

quote:

quote:

tesekkur ederim banada soketlerin gevsemis olma ihtimali geliyor aklima... bunu nasil anlayabiliriz? umarim ekran soketleri gevsemistir... tamirciye versem soketleri eskisi gibi yapabilir mi?

Büyük ihtimalle soket gevşemiştir kırık olsa büyük ihtimalle ekrana görüntü hiç gelmezdi

tam tersini diyende oldu bu konuda soket gevsese hic goruntu gelmezmis... umarim soket gevsemistir

• quote:

quote:

quote:

quote:

tam tersini diyende oldu bu konuda soket gevsese hic goruntu gelmezmis... umarim soket gevsemistir

Mantıken soket gevşemiştir kırılsa temassızlık seviyesene göre ekranda hareketlilik olurdu

• Donanımsal ama soft reset deneyin(düzelmeyecek) Film kopmuş ya da çıkmışsa şanslısınız.
  • geçmiş olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Donanımsal ama soft reset deneyin(düzelmeyecek) Film kopmuş ya da çıkmışsa şanslısınız.

home tusu + kilit tusu yaptim olmadi elime ilk aldgimda yatigim sey buydu , elma geldiginde bile anlamistim renkler bi acayipti...

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mantıken soket gevşemiştir kırılsa temassızlık seviyesene göre ekranda hareketlilik olurdu

umarim oyle olmustur ama ekrandaki cizgiler hafif yerinden oynuyor gibi hani hareketli duvar kagitlari olur ya bilmiyorum nasil anlatsam , surekli degil ama bazen insan sasiriyor oynuyor mu acaba gercekten diye

quote:

Orijinalden alıntı: LoggeS

geçmiş olsun hocam

saolasin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 25 Aralık 2013; 22:27:01 >

• Umarım film'ler çıkmıştır, daha büyük bir sorun yoktur
  • dostum yan sanayi de fazla bişey beklemeyeceksin bunu bil !!! adı üstünde yan sanayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli_0300

dostum yan sanayi de fazla bişey beklemeyeceksin bunu bil !!! adı üstünde yan sanayi

yok zaten dostum 1. kalite yaptircam

150-200 TL fiyat diyorlar sizce bu fiyat normal mi mersinde bu kadar diyorlar
  • quote:

arkadaslar cok sinirliyim telefon pantolon cebinden dustu kafayi yiyecem az kaldi... 3-4 kez daha dusurmustum hicbirsey olmamisti telefonda ekranda cizik bile yok catlak flan hicbirsey yok... ama renk resimdeki gibi bu telefonun sorunu nedir fiyat ne kadar olur?

iPhone 4S yere dustu ekran siyah mavi!!!!(SS) yaptirdim!

digitizer daki kırmızı jelatin jelatin sökülünce size gönderdiğm 3 resimden 2. resimdeki hali alıyor @Gurkαn
     iPhone 4S yere dustu ekran siyah mavi!!!!(SS) yaptirdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyBlack -- 26 Aralık 2013; 0:13:52 >

• pm attim hocam saolasin
  • beyler resim attim bakabilirsiniz 150 TL ye ypatirdim
  • sevindim tekrar geçmiş olsun. Bende telefonu kılıfsız kullanıyorum bugun mermere çok pis düştü ekran üstü sağlam telefon ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

sevindim tekrar geçmiş olsun. Bende telefonu kılıfsız kullanıyorum bugun mermere çok pis düştü ekran üstü sağlam telefon ya

saolasin bende sevindim o kadar taktigima degmezmis eskisi gibi oldu telefon hatta sari ekrandan kurtuldum... telefon saglam aynen bende 5-6 kez dusurmustum (:
  • Gecmia olsun hocam ben de orj ekran degistirdim catlattim yere dusurup,degisim gerceklesti mi gerceklestiyse de degisim sonrasinda farklilik varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Gecmia olsun hocam ben de orj ekran degistirdim catlattim yere dusurup,degisim gerceklesti mi gerceklestiyse de degisim sonrasinda farklilik varmi?

saolasin hocam valla bende sari ekran hatasi vardi ama cok takmiyordum ondan kurtuldum

suanda hicbir sorun yok aynisi eskisiyle dokunmatigi ekran parlakligi kalitesi vs..yan yana koy fark etmez kimse ekranin degistigini ve ben cok takintili biriyim ben bile suan rahatsam gerisini siz dusunun rahatlikla degistirebilrisiniz 150-200 TL arasi degisyor fiyatlar ama 1. kalite taktirin benim gibi...
  • quote:

quote:

Gecmia olsun hocam ben de orj ekran degistirdim catlattim yere dusurup,degisim gerceklesti mi gerceklestiyse de degisim sonrasinda farklilik varmi?

saolasin hocam valla bende sari ekran hatasi vardi ama cok takmiyordum ondan kurtuldum

suanda hicbir sorun yok aynisi eskisiyle dokunmatigi ekran parlakligi kalitesi vs..yan yana koy fark etmez kimse ekranin degistigini ve ben cok takintili biriyim ben bile suan rahatsam gerisini siz dusunun rahatlikla degistirebilrisiniz 150-200 TL arasi degisyor fiyatlar ama 1. kalite taktirin benim gibi...

Bir saat önce degisim gerceklesti hocam bende orjinal ekran taktirdim takdirdigim yerde yurt disindan simlocklu cihaz getiriyorlarmis parcalarini satiyolarmis daha uyguna geliyormus ben de 200TLye taktirdim fakat home tusunu iki üc gün kullanmiyor olacagim cunku cift tarafli bant tutmasi lazim

• quote:

quote:

quote:

Bir saat önce degisim gerceklesti hocam bende orjinal ekran taktirdim takdirdigim yerde yurt disindan simlocklu cihaz getiriyorlarmis parcalarini satiyolarmis daha uyguna geliyormus ben de 200TLye taktirdim fakat home tusunu iki üc gün kullanmiyor olacagim cunku cift tarafli bant tutmasi lazim

neden home tusunu kullanmadiginizi anlamadim ama siz mutluysaniz ekrandan sorun yok (:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.