Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: Aslanncan

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

pangu için 7.1.2v uyumlumudur acaba? ben ipad mini cihazımı jb yapamıyorum aktif olmuyor pangu?

7.1.2 İçin iPad Cihazınız Uyumlu..
    Fakat OTA Güncelleme Yaptıysanız PanGu JB Yarıda Kalma Elmada Kalma Gibi Sıkıntılı Problemler Yaşayabilirsiniz :)
    En Güzeli Temiz Bir Restore Sonrası PanGu İle JB Yapabilirsiniz :)

restore etsemde sistem jailbreak sonrası backup aldığından yine olmuyor,pasif pangu..ne yapmam gerekir şimdi?

DFU moda alıp Restore ettikten sonra icloud yedeğini kurma cihaza. Yeni bi iDevice olarak ayarla. Sonra hiç bişi kurmadan pangu ile jailbreak işlemine başla jailbreak sağlıklı bi şekilde gerçekleşicektir.

teşekkürler,işe yaradı.Peki ücretli uygulamaları nasıl yükleyeceğiz?

Kalora nın reposunu ekle, sonra vshare ve appsync 7 yi kur. Vshare zaten türkçe ve kullanımı çok kolay. Vsharede aratıp indirebilirsin istediğin uygulamaları kardeşim.

Arkadaşım saolasın yardımların için,ancak oyunları vshare den indirdim fakat nasıl açacağımı bilemiyorum,vshare indirdi ve kurdu görünüyor ama oyunları nereden açacağımı bulamadım? anaekranada kısayol düşürmedi.

İndirdiğin ikonların görünmemesinin sebebi Appsync Tweak'ini kurmadığın içindir. Cydia'dan bulup yükle. Ana ekrana gelecektir.

• Polus'u kullanabilmen var mı, ayarlıyorum ama aktif olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interactive Message Notifications iOS7 (0.5-1) LockInfo7 iOS7 (7.0.6-27) Forecast IOS7 (3.1.3-6) LocationFaker IOS 5,6,7 (1.6-4) GÜNCELLENDİ.
  • Hocam pek ilgilenemiyorum ama bi paketle upload et bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Polus'u kullanabilmen var mı, ayarlıyorum ama aktif olmuyor.

Sen soyleyince yukledim denedim sorunsuz calisiyor ip5s 7.1.2

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

pangu için 7.1.2v uyumlumudur acaba? ben ipad mini cihazımı jb yapamıyorum aktif olmuyor pangu?

7.1.2 İçin iPad Cihazınız Uyumlu..
    Fakat OTA Güncelleme Yaptıysanız PanGu JB Yarıda Kalma Elmada Kalma Gibi Sıkıntılı Problemler Yaşayabilirsiniz :)
    En Güzeli Temiz Bir Restore Sonrası PanGu İle JB Yapabilirsiniz :)

restore etsemde sistem jailbreak sonrası backup aldığından yine olmuyor,pasif pangu..ne yapmam gerekir şimdi?

DFU moda alıp Restore ettikten sonra icloud yedeğini kurma cihaza. Yeni bi iDevice olarak ayarla. Sonra hiç bişi kurmadan pangu ile jailbreak işlemine başla jailbreak sağlıklı bi şekilde gerçekleşicektir.

teşekkürler,işe yaradı.Peki ücretli uygulamaları nasıl yükleyeceğiz?

Kalora nın reposunu ekle, sonra vshare ve appsync 7 yi kur. Vshare zaten türkçe ve kullanımı çok kolay. Vsharede aratıp indirebilirsin istediğin uygulamaları kardeşim.

Arkadaşım saolasın yardımların için,ancak oyunları vshare den indirdim fakat nasıl açacağımı bilemiyorum,vshare indirdi ve kurdu görünüyor ama oyunları nereden açacağımı bulamadım? anaekranada kısayol düşürmedi.

Vshare den indirip kurduysan direk ana ekrana app logosu gelir zaten. Vshare in hangi sürümünü kullanıyosun ?

• kalora kullanıcısına yanıt
    Kardesim linktunes 1.0l de hata veriyor onceki surumundeyken vermiyordu hata resimde sarkiyi aratiyorum birine tiklayinca bu hatayi veriyor reklam engelleyici yuklu degil,hackyouriphonedan 1.0 yukledim onda bi sorun olmadi neden boyle oldu acba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhawk7 -- 10 Temmuz 2014; 12:18:28 >
  • Mhawk7 kullanıcısına yanıt
    Hemen kurup tekrar deniyorum hocam bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Enteresan ya, ayarlar anında aktif oluyor mu, çünkü respring diye bir buton yok, ya da enable filan da yok.

• Iphone mevcut olan mp3 lere albüm kapağı ekleyebilecegim bi tweak var mı? Saygılar

• bütün tweakleri yedekleyebileceğimiz bir tweak varmı xbackup calısmıyorda
  • Mhawk7 kullanıcısına yanıt
    Tekrar dene kardeşim geri aldım sürümü
  • Linkstoredan dosya indirince Apple id password istiyor girince atıyor. yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martin Garrix -- 10 Temmuz 2014; 12:38:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Enteresan ya, ayarlar anında aktif oluyor mu, çünkü respring diye bir buton yok, ya da enable filan da yok.

Baska control settings tweaki varsa onlari kaldirman gerekiyor ( flipcontrolcente ccquick pro vb...)
    Bende ccquickpro yukluydu aktif olmadi sildim denedim aktif oldu
    deneyip sonra tekrar ccquick proyq dondum cunku polus un alt kisma koydugu ikonlar cok ufak sevmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Iphone mevcut olan mp3 lere albüm kapağı ekleyebilecegim bi tweak var mı? Saygılar

ArtExplorer
  • arkadaşlar vshare 2.1.2 kaloradan yükledim.uygulama ilk yüklendiğinde açılıyor fakat daha sonra tıkladığımda vshareyi açamıyorum.açmış gibi gözüküyor fakat ekrana gelmiyor.sorun nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martin Garrix

Linkstoredan dosya indirince Apple id password istiyor girince atıyor. yardımmm

Bilen yok mu? Başka benzer tweakler varsa, appcake, appshape gibi önerir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Yukledim tekrar sorun yok simdi kardesim eline saglik :)

• quote:

Sinirlenecek bişey yok kardeş yanlış adımları isliyorsun muhtemelen. Linkstore u sil ve Linktunes u kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslanncan -- 10 Temmuz 2014; 15:07:44 >
  • quote:

quote:

Bilen yok mu? Başka benzer tweakler varsa, appcake, appshape gibi önerir misiniz ?

vshare var onu kullan stabil çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.