Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Changelog : v1.4-1

* iOS7.1.x support

Deb Dosyası : org.thebigboss.gridswitcher_v1.4-1_iphoneos-arm.deb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Temmuz 2014; 3:09:01 >
  • "Interactive Message Notifications 0.1-1"

Bring iOS 8-like message notification interaction to your iOS 7.X.X (even 7.1.1) device.

No options to configure.

Deb Dosyası : com.mootjeuh.interactivemsgnotifications_v0.1-1_iphoneos-arm.deb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Temmuz 2014; 3:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

"Ryan Petrich" Yeni Tweak Üzerinde Çalışıyor :) Kısa Bir Video Hazırlamış Buyurun :)

Grabby on iOS 7

Çok güzelmiş ne zaman çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AltKeyboard 2 (iOS 7) 1.0.7-1 Güncellendi!!

Changelog: v1.0.7-1

- Fixed dictation crash on iOS 7.1

Deb Dosyası : com.a3tweaks.altkeyboard2_v1.0.7-1_iphoneos-arm_julioverne.deb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Temmuz 2014; 3:16:41 >
  • Malesef Herhangi Bir Tarih Mevcut Değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Temmuz 2014; 3:59:34 >
  • hocam verdiğin deb dosyasını yükledim yanlız aşağıda ki bazı tuşlar hep aynı renkte kalıyor turkuaz gibi

• Alt keyboard yukleyInce swipe devre dışı kalıyor hala aynı sorUn var

• Bende Herhangi Bir Sorun Çıkmadı Hocam :)
    Eğer ki Color Keyboard Yüklüyse Ayarlarına Bakmanızı Öneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Temmuz 2014; 4:03:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Alt keyboard yukleyInce swipe devre dışı kalıyor hala aynı sorUn var

Evet Keşke O Sorunu Düzeltseler :/
  • Arkadaslar iphone 5s yukledim cydiayi sorunsuz bigboss reposu yok ve yukliyemiyorum repoyu bigboss olmadigi icin tweakta indiremiyorum:s

• quote:

"Interactive Message Notifications 0.1-1"

Bring iOS 8-like message notification interaction to your iOS 7.X.X (even 7.1.1) device.

No options to configure.

Deb Dosyası : com.mootjeuh.interactivemsgnotifications_v0.1-1_iphoneos-arm.deb

Sagol hocam bunu bekliyordum bende yukledim ancak soyle bi sorun var ustten kaydirdigimda direk cevap yazma secenegi sunuyor mesajda ne yazdigini goremiyorum benimkinde mi bi sorun var acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhawk7 -- 5 Temmuz 2014; 4:23:10 >

• quote:

quote:

ayrıca "Interactive Message Notifications 0.1-1" whatsapp ta çalışmıyor yüklemek isteyenler uğraşmasın sadece mesaj için galiba
  • quote:

quote:

quote:

ayrıca "Interactive Message Notifications 0.1-1" whatsapp ta çalışmıyor yüklemek isteyenler uğraşmasın sadece mesaj için galiba

Aslına Bakılırsa "AltKeyboard 2"'de Kendinden Mevcut Ama Sevemedim Bir Türlü Swipe Ondan Daha İyi Diyebilirim :) Yada Alışkanlık :)
    "Interactive Message Notifications" WhatsApp'ta Çalışmıyor Sadece Mesajlarda :)
    Ama Bu Tweak üzerinde Durulabilir Geliştirme Sürecine Alsalar Olmayacak Şey Değil :)

• altkeyboardı bende sevmıyorum o yuzden sildim bi tweak arıyorum fakat buraya sordum bulamadım belki görmemişsiizdir size de sorayım. ben beyaz 4s kullanıyorum başlangıç ekranındaki siyah üzerine beyaz apple logosunu beyaz üzerine siyah yapmak istiyorum aynı ip5-5s in beyaz modellerinde olduğu gibi bunun için tweak var mı spring ekranında filan böyle olsa ?
  • quote:

altkeyboardı bende sevmıyorum o yuzden sildim bi tweak arıyorum fakat buraya sordum bulamadım belki görmemişsiizdir size de sorayım. ben beyaz 4s kullanıyorum başlangıç ekranındaki siyah üzerine beyaz apple logosunu beyaz üzerine siyah yapmak istiyorum aynı ip5-5s in beyaz modellerinde olduğu gibi bunun için tweak var mı spring ekranında filan böyle olsa ?

"BootLogo" İçeriğinde Olması Lazım Ama Pek Emin Değilim :)
    O kadar Çok "BootLogo" Var ki :)
    Arayıp Bulmak Gerek :)
    Cydia'nın "BootLogo" Eklentilerine Bakabilirsiniz :)
  • malesef bulamadım bulduğum da animate tweakı ios 4.2 için işe yaramıyor yani
  • Iphone 4 te performans nasil acaba deneyen varmi ?

• Dun uptade yapip jb islemini gerceklestirdim. Pisman oldum ya cogu tweak daha calismiyor

• kalorayı ekledim ilk düzgün oldu ikon paketini de kurdum sorunsuzdu sonra telefonu açıp kapadım hata veriyor repolar kısmında soru işareti var
  • quote:

GridSwitcher 1.4-1 Buyurun Hocam :)

Changelog : v1.4-1

* iOS7.1.x support

Deb Dosyası : org.thebigboss.gridswitcher_v1.4-1_iphoneos-arm.deb

Sagolasin hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.