Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
623.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erendogangns

arkadaşlar bugün bende ilk kez jailbreak yapmayı denicem. yalnız bir sorum var işleti sistemim iOS 7.0.6 bu programdan yapabilirim dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendogangns

arkadaşlar bugün bende ilk kez jailbreak yapmayı denicem. yalnız bir sorum var işleti sistemim iOS 7.0.6 bu programdan yapabilirim dimi

Elbette ben 7.0.6 ya guncelleyip gecen yapmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben jailbreakli yapalı çok oldu ama bu sorun daha 2-3 günlük sorunun jb ile alakası var mı nasıl çözebilirim bu sorunu
    Böyle yazılar kaydı
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Arkadaşlar ben jailbreakli yapalı çok oldu ama bu sorun daha 2-3 günlük sorunun jb ile alakası var mı nasıl çözebilirim bu sorunu
    Böyle yazılar kaydı

sorunun buyuk ihtimalle springtomizeden kaynakli springtomizeyi devre disi birak dene bakalim ondanmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Arkadaşlar tweak önerinize ihtiyacım var birincisi efekleri hızlandıran tweak ikincisi ise bu çok lazım lütfen yardımcı olun bu sarı ekran problemi için ekran renk ayarlarını düzenleyen tweaklar varmış ios 6 jbde ama ios 7 de varmı varsa tweak ismini söylermisin çok teşekkürler şimdiden ?

1.springtomize 3
    2.color profiles ios7

sanirim bunlar isini gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Arkadaşlar ben jailbreakli yapalı çok oldu ama bu sorun daha 2-3 günlük sorunun jb ile alakası var mı nasıl çözebilirim bu sorunu
    Böyle yazılar kaydı

sorunun buyuk ihtimalle springtomizeden kaynakli springtomizeyi devre disi birak dene bakalim ondanmi

Güncelleme yapınca düzeldi yine de önerin için saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile of Joker

quote:

quote:

Böyle yazılar kaydı

Güncelleme yapınca düzeldi yine de önerin için saol

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ios 7.0.6 jb yaptım ancak battery doctor pro yüklenmıyor sebebı nedır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanturkk

arkadaşlar ios 7.0.6 jb yaptım ancak battery doctor pro yüklenmıyor sebebı nedır?

cunku battery doctor ios7 ye uyarlanmadi

360 battery doctor ios 7 bunu yukle kalora nin reposunda var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanturkk

cunku battery doctor ios7 ye uyarlanmadi

360 battery doctor ios 7 bunu yukle kalora nin reposunda var

Alıntıları Göster
    @serif61

tamam teşekkür ederim.
  • ilhanturkk İ kullanıcısına yanıt
    rica ederim

• quote:

quote:

Arkadaşlar tweak önerinize ihtiyacım var birincisi efekleri hızlandıran tweak ikincisi ise bu çok lazım lütfen yardımcı olun bu sarı ekran problemi için ekran renk ayarlarını düzenleyen tweaklar varmış ios 6 jbde ama ios 7 de varmı varsa tweak ismini söylermisin çok teşekkürler şimdiden ?

1.springtomize 3
    2.color profiles ios7

Hangisini önerirsiniz ?
    Edit : Pardon hocam siz ayru ayrı iki soruyada cevap vermişsiniz soru iptal :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 2 Mart 2014; 17:37:11 >
  • quote:

quote:

quote:

1.springtomize 3
    2.color profiles ios7

Hangisini önerirsiniz ?
    Edit : Pardon hocam siz ayru ayrı iki soruyada cevap vermişsiniz soru iptal :)

Alıntıları Göster
    Bu da kısa süre İçerisinde gelecek Sanırım :)

Beauty is coming into focus. "Auxo2"

https://vine.co/v/MKV0ErH6bHB

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile of Joker

Böyle yazılar kaydı
    Çok yararlı bir tweak buldum, daha önce verildiyse kusura bakmayın,
    Tweak'ın adı AirFloat, iPad'i veya iPhone'u AirPlay alıcısına dönüştürüyor bu tweak, yalnız sadece ses aktarabiliyor, video aktaramıyor, iPhone'un hoparlörü yetersiz gelenler(bunlardan biri de benim ) için çok kullanışlı bir program.

• qwerty3840 Q kullanıcısına yanıt
    aynen bende bugün yaptım sonunda. Daha önceden yapmadığım için pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Çok yararlı bir tweak buldum, daha önce verildiyse kusura bakmayın,
    Tweak'ın adı AirFloat, iPad'i veya iPhone'u AirPlay alıcısına dönüştürüyor bu tweak, yalnız sadece ses aktarabiliyor, video aktaramıyor, iPhone'un hoparlörü yetersiz gelenler(bunlardan biri de benim ) için çok kullanışlı bir program.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar simgelerin üzerindeki güncelleme olduğunu belirten rakamların biçimlerini nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilecek biri var mı :((((((((

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdark

arkadaşlar simgelerin üzerindeki güncelleme olduğunu belirten rakamların biçimlerini nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilecek biri var mı :((((((((

Alıntıları Göster
    İpad i jb yaptım. İtunes'a kredi kartımı tanıtıp birkaç şey alsam sorun çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

İpad i jb yaptım. İtunes'a kredi kartımı tanıtıp birkaç şey alsam sorun çıkar mı?

hayir cikmaz

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Enpara kapmanası varmıs appstore'daki harcamaların %50'si iade diye. Bende NG Türkiye'ye abone olacağım yıllık. Fiyat uygun.
  • quote:

Eyvallah. Enpara kapmanası varmıs appstore'daki harcamaların %50'si iade diye. Bende NG Türkiye'ye abone olacağım yıllık. Fiyat uygun.

ng turkiye nedir merakimdan soruyorum

Edit: national geograpic sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 2 Mart 2014; 20:55:00 >
  • quote:

quote:

ng turkiye nedir merakimdan soruyorum

Edit: national geograpic sanirim

Alıntıları Göster
    Nationalgeographic Türkiye
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.