Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
620.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.1 beta 4 e hala jailbreak cikmadi mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

kalora reposundan hiç bişi indirmiyorum artık sadece türkçe açıklamalarını okumak tutmak için kullanıyorum, bi çok tweak sorunlu ve bozuk insanelyden indirdiğim dosya boyutu ile kalora reposundan daha küçük ve çalışıyor ve güncellemelei takip etmiyor bu arkadaş sanırım bi çok irili ufaklı tweaklere güncelleme gelirken kaloradaki geri kalmış en basiti insomania pro senin repondaki çalışmıyor fakat hackyouriphone olsun insanelyi olsu burdakiler çalısıyo bi çok tweakde geçerli bu denemeden repoya tweak koymayın!

Adamın hakkını yeme bunun için para mı alıyor. Uzun zamandır kalora ekli bi o birde rpetri ekli. Tüm güncellemelerde geliyor belki anlık çünkü kontrolünü yapıyor. Yapmayıpta mı eklesin. Ayrı mecbur değilsin indirmeye bu sana böyle konuşma hakkı vermez. Yiğidi öldür hakkını yeme çok doğru bi söz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 31 Ocak 2014; 18:40:02 >

• Hocam bu sorun hakkında bilgin var mı ?

Not : Senin repo ile alakalı değil bütün repo'larda aynı sorunu yaşıyorum couria'yı yüklemeye çalıştığımda bu uygulamaları kaldırmaya çalışıyor.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 31 Ocak 2014; 18:42:10 >
  • Serif yaptınmı yeni logolara bakmak istersin diye dusundim ;)
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Varmı gelişme beyler yeni eklenen tweak varmı kaloranın reposuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Hocam bu sorun hakkında bilgin var mı ?

Not : Senin repo ile alakalı değil bütün repo'larda aynı sorunu yaşıyorum couria'yı yüklemeye çalıştığımda bu uygulamaları kaldırmaya çalışıyor.

Baktın ki çözemiyosun.. Repodan o kaldırmasın sen kaldır sonra istediğin tweak ı kur. Ardından onları tekrar kur. Zannediyorum çakışma kalkmış olur. Biraz zahmetli ama napalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 31 Ocak 2014; 19:02:08 >

• İlk defa görüyorum böyle bir şey . Hackyouriphone ve insanelyi reposundan da denediğinizde aynı şekilde mi hata alıyorsunuz ?
  • Gosson kullanıcısına yanıt
    h.bulduk tsk ederım acıklamaya gerek kalmadı ındırıp halletdım saolasın

• Gosson kullanıcısına yanıt
    yaptım tabıkı tabıkı tskler kılıcı begendım onuda ındıreyım barı

• Ben de ilk defa görüyorum ama bütün repo'larda aynı bu arada tek tek yüklemek uzun iş en iyisi kullanmamak.
  • Tabi , tabi ; o programın muadili var mı acaba ? Whatsapp için mi yüklemiştiniz siz ?
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    Cydia'ya Lord Of the Rings zeppelin yaz. Ilk çıkan bir tane var. Onu indir. Ayarlayın icinden zeppeline girip logoyu seçin.

ÖNEMLİ : ESKİ ZEPPELİN İ KALDIRMANI ONERİRİM AKSİ TAKDİRDE SORUN YASAYA BİLİRSİN ;)
  • ben coktan indirdiydimki
    yinede ilgine tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuzarsif66

Arkadaşlar 4s igotya uyumlumu uyumlu ise hangi repodan indirebilirim , saygılar

Bi bakın arkadaşlar bilen biri vardır illa

• jackosman J kullanıcısına yanıt
    Hem whatsapp hem de mesaj için yüklemiştim hatta sorunsuzdu sonra yapımcının kaynağından yükleyince hata verdi ve artık yükleyemiyorum.

• Jellylock7 çıktı gözün aydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 31 Ocak 2014; 20:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşkilpesend

iphone 4s'e jailbreak yapmaya çalışıyorum.
    Telefon 2 kere reset olduktan sonra bilgisayardaki evasi0n uygulaması kapanıyor.
    Yani exit yazısına basıp 3. kez reset atamadan kapanmış oluyor uygulama.
    Sorun nerede, ne yapmam lazım?

?
  • arkadaşlar temalar için ayrı bir konu açtım..temaları orada paylaşırsak daha iyi olur diye düşündüm..
    http://forum.donanimhaber.com/m_87311181/f_//tm.htm#87311181
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

HOCAM BU SİPRİNGTOMİZE 3 Ü GÜNCELLEDİKDE BU İNGİLİZCE OLDU Bİ
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

benim de aynısı oldu neden ve çözümü nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SökücüTim

beyler
    bitesms 8 güncellemesi gelmişti,güncelle dedim,reboot falan yaptı,sonra bitesms kayboldu cydiada kurulu gözüküyor,sildim tektar kurdum yine yok,ama mesala mesaj geliyor bitesms ile hızlı cevap verme çalışıyor,bildirim çubuğunu aşağı çekince sağ altta bitesms hızlı mesaj yazma butonuda var,ama telefon içinde yok,icleaner ile temizledim yine aynı
    bu arada cihaz ios 6.1

Hocam cihaz nedir ? neden 7 e yükseltmediniz
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.