Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
619.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

BatteryDoctor Pro ile ilgili bir gelişme yok mu hala yau? Hala bu tweakın tek başına yaptığı işlevleri ayrı ayrı tweak yükleyerek yapıyoruz iOS 7'de.

Ne kadar abartıldı bu tweak. Ne yapıyordunuz ki bu kadar BatteryDoctor Pro ile?

Alıntıları Göster
    EXKey ' e güncelleme geldi . Test edip sonucu buraya yazacağım .

Ekleme : Sonuç aynı , kurulmaması tavsiye olunur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 23 Ocak 2014; 16:01:46 >

• quote:

quote:

BatteryDoctor Pro ile ilgili bir gelişme yok mu hala yau? Hala bu tweakın tek başına yaptığı işlevleri ayrı ayrı tweak yükleyerek yapıyoruz iOS 7'de.

Ben de bunu çok merak ediyorum.
  • kernell kullanıcısına yanıt
    packman logosunu hangi repodan hangi paketle kurdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

quote:

kesinlikle bende çok merak ediyorum...! bende kuruluydu bi ara ama neredeyse kullanmıyordum ? ne avantajları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht_frht

quote:

quote:

quote:

kesinlikle bende çok merak ediyorum...! bende kuruluydu bi ara ama neredeyse kullanmıyordum ? ne avantajları var ?

Alıntıları Göster
    dün akşam ne yaptım bilmiyorum ama respring yaptırdım ve sonrasında telefon SAFE modda kaldı...
    bikaç tweak sildim felan safe moddan cıktım ama şimdi de cydia açılıyor ama yüklü olan hiçbir tweak çalışmıyor..
    tahmini olan var mı?
    yüklü tweakler
    activator
    afc2add
    sync ios7
    cleaner
    cyd,a substrade
    flip control center
    iapfree
    killbackgr7
    localappstore
    menu button emulator
    mobil substrade
    nocyads
    passwordpilot
    safemode fizer
    substrade safe mode
    voicemailremover
    wifibooster
    zeppelin

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    CCQuick Pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhant

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

Orijinalden alıntı: ilhant

yaa arkadaşlar şu sleepfx i kurdum herşey normal ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kurup deneyen var mı?

Aynı sorun bende de oldu kaldırdım.

arkadaşlar bu sorunun bir çözümü var mı?

cydiadan yukleyince bir kac kez kullanimdan sonra calismiyor
    benim elimde deb dosyasi var onu ifile ile kurunca sorunsuz calisiyor su an telefondan yaziyorum aksam eve gectimde hatirlatirsaniz dosyayi bir yere upload edeyim

veya su an aklima geldi mail adresini yaz bana emaille yolliyayim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendim için söyleyeyim. Ram temizleme, tek tıkla arka planda çalışan uygulamaları silme belli saat aralıkları seçerek o saat aralıklarında telefonu uyku moduna sokma (gece kullandığım özellik). Ayrıca bildirim ekranına da direk kısayollar eklemesi de cabası. Dediğim gibi çoğu tweakın yaptığı bir çok şeyi kendisi tek başına yapıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendim için söyleyeyim. Ram temizleme, tek tıkla arka planda çalışan uygulamaları silme belli saat aralıkları seçerek o saat aralıklarında telefonu uyku moduna sokma (gece kullandığım özellik). Ayrıca bildirim ekranına da direk kısayollar eklemesi de cabası. Dediğim gibi çoğu tweakın yaptığı bir çok şeyi kendisi tek başına yapıyor.

Alıntıları Göster
    Yeni Kilit Ekranları Geliyor Artık :)
    Kendiniz İstediğiniz Seçimi Yapabiliyorsunuz,
    GroovyLock Kısmında En An 6'ya Yakın Yeni LS'ler geldi,

Repo :http://repo.insanelyi.com

Tweak : Anique RE LS 1.0a

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 23 Ocak 2014; 18:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

dün akşam ne yaptım bilmiyorum ama respring yaptırdım ve sonrasında telefon SAFE modda kaldı...
    bikaç tweak sildim felan safe moddan cıktım ama şimdi de cydia açılıyor ama yüklü olan hiçbir tweak çalışmıyor..
    tahmini olan var mı?
    yüklü tweakler
    activator
    afc2add
    sync ios7
    cleaner
    cyd,a substrade
    flip control center
    iapfree
    killbackgr7
    localappstore
    menu button emulator
    mobil substrade
    nocyads
    passwordpilot
    safemode fizer
    substrade safe mode
    voicemailremover
    wifibooster
    zeppelin

afc2add'i kaldır. Akabine cydia substrate, substrate safe mode ve preference loader(expert modeda gözüküyor) hepsini queue yaparak tek seferde install et. Respring sonrası telefonu restart yap. Bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

tahmini olan var mı?
    yüklü tweakler
    activator
    afc2add
    sync ios7
    cleaner
    cyd,a substrade
    flip control center
    iapfree
    killbackgr7
    localappstore
    menu button emulator
    mobil substrade
    nocyads
    passwordpilot
    safemode fizer
    substrade safe mode
    voicemailremover
    wifibooster
    zeppelin

afc2add'i kaldır. Akabine cydia substrate, substrate safe mode ve preference loader(expert modeda gözüküyor) hepsini queue yaparak tek seferde install et. Respring sonrası telefonu restart yap. Bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster
    Beyler hadi iyisiniz "exKey" son güncelleme ile Türkçe klavye sorunu halledilmiş elime geçer geçmez repoda

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Beyler hadi iyisiniz "exKey" son güncelleme ile Türkçe klavye sorunu halledilmiş elime geçer geçmez repoda

Kalora Pusudayız.. :)
  • quote:

1.0.2-15 versiyonu mu bahsettiğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

quote:

Yok o zaten repoda mevcut "exKey IOS7 (1.0.2-15) " ben "1.0.5-1" bundan bahsediyorum tr klavye sorunu düzenledi yazıyor
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

quote:

Yok o zaten repoda mevcut "exKey IOS7 (1.0.2-15) " ben "1.0.5-1" bundan bahsediyorum tr klavye sorunu düzenledi yazıyor

Alıntıları Göster
    iPad minide Groovylock.

Sonuç bu;

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marc Marquez

iPad minide Groovylock.

Sonuç bu;

Alıntıları Göster
    4S kurulum bittikten sonra pcde program kapanıyor, telefonda Cydia gelmiyor evasion 7 uygulaması kurulu kalıyor öyle. Ne yapmam gerekiyor?

Edit: OTA ile 7.0 yapmıştım. Şimdi iTunes ile 7.0.4'e güncelleyip tekrar jb yapmayı deneyeceğim.

Edit 2: Başarıyla gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 23 Ocak 2014; 21:27:57 >

• iOS 7.1 beta 4 jb den ses seda yok demi hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trygain

iOS 7.1 beta 4 jb den ses seda yok demi hala?

Malesef Hocam Daha Bir Gelişme Yok :)
  • Arkadaşlar bu ne hatası

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.