Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

PWTunes iOS 7 Güncellendi..

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Ne işe yarıyor?

PwnTunes ile pc den iphone müzik atmak gibi veya diğer işlemleri yapmak için kolaylık sağlıyor Diyebiliriz :)

• Güzel Bir Tema Daha,
    Flat Temalar Çoğalmaya Başladıkça iOS 7 Daha Güzel Oluyor :)

Repo : ModMyi

Tweak : Redsgn 1.0

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Anique v2 1.0.5 Güncellendi..:

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• tesekkur ederim :) iPad 4 sorunsuz olur umarim iphone a yapmayi dusunmuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone Siyah Beyaz bir tema :)
    Hoş duruyor aslında,
    Arka planda ki beyaz resim ayarlarda Duvar kağıtların dizininde mevcut..

Repo :http://repo.insanelyi.com

Tweak : Obscure 7 1.0

Görüntüler Aşağıda ki Gibi :

• AppAddict yükledim. Oyunları buluyorum fakat linklerden turbobıt'e girince güvenlik kodunu giremiyorum. Yazma yerine tıkladığım an ekran bembeyaz bi ekran geliyor şifreyi giremiyorum bi çözümü var mı bunun? Nası indirebilirim uygulamaları ya da oyunları ?
  • Sanırım WinterBoard Güncellemesi Yakında..
    Saurik Github'ta güncelliyor WinterBoard'ı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

AppAddict yükledim. Oyunları buluyorum fakat linklerden turbobıt'e girince güvenlik kodunu giremiyorum. Yazma yerine tıkladığım an ekran bembeyaz bi ekran geliyor şifreyi giremiyorum bi çözümü var mı bunun? Nası indirebilirim uygulamaları ya da oyunları ?

aynı şeyden bende muzdaripim kardeşim o yüzden alternatiflere yöneldim hatta appcakete turbobit aynı hiç bişey indiremiyorum
  • Windows İçin iOS 7 "Semi-Restore" Programı yakında Geliyor :)

• Bu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bu nedir?

Bilgisayar Üzerinden Restore :)
    Tek Tık İle Restore Edebiliyoruz Taa ilk Kurulumuna Kadar :)
    Tertemiz Bir Restore İçin Güzel Bir Program :)
    Video'da ki Gibi mesela:)

• iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

AppAddict yükledim. Oyunları buluyorum fakat linklerden turbobıt'e girince güvenlik kodunu giremiyorum. Yazma yerine tıkladığım an ekran bembeyaz bi ekran geliyor şifreyi giremiyorum bi çözümü var mı bunun? Nası indirebilirim uygulamaları ya da oyunları ?

aynı şeyden bende muzdaripim kardeşim o yüzden alternatiflere yöneldim hatta appcakete turbobit aynı hiç bişey indiremiyorum

Bi çözümü vardır elbet araştırıyorum hala bulamadım. Bu uygulamalardan başka bi şekilde uygulama ya da oyun indirmek için bişey bulabilirsem ona da razıyım

Edit: Mail atmıştım şimdi cevap verdiler linkler tekrar düzeltilmiş gayet güzel şekilde indirebiliyorum haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt96 -- 12 Ocak 2014; 11:22:56 >

• restore yapıp jb yaptım fakat yukledıgım tweakler gozukmuyori bunun ıcın cydıa substtrate ve safe mod dan baska ne yuklemelıyım? hıc bırı yuklu gelmedı cunku
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇalKekeÇal

quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Arkadaşlar pcden tlfna oyun uygulama atmak için hangi programı önerirsiniz şu an tlfnumda appcake,25 pp kurulu ama linkler o kadar yavaş iniyoki bişey yüklemek imkansız

telefon için appaddict öneririm linkleri sağlam ve gayet hızlı pc için ise tongbu yu öneririm

Arkadaşım, appaddict ve tongbu'yu nereden bulabiliriz ?

Şu konuda tongbunun linki var
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83420191&p=1#83420191

Kardeşim ilk jailbreak çıktığında tongbudan avplayer yüklemiştin tlfn resmen sıfırlanmıştı appstoreden indirdiklerim dahil sen kullandınmı tongbuyu sende böyle bi problem oldumu

ben bir çok uygulama yükledim en ufak bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama kesin bir şey de demek istemem ne olur ne olmaz

• ygt96 kullanıcısına yanıt
    Bunlarla ne uğraşıyorsunuz tongbu veya 25PP yükleyin herseyi kendi serverinden indireniliyorsunuz biraz yavaş ama ne şifre ne birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bunlarla ne uğraşıyorsunuz tongbu veya 25PP yükleyin herseyi kendi serverinden indireniliyorsunuz biraz yavaş ama ne şifre ne birşey

kardeşim sen tongbunun pc versiyonunumu kullanıyosun tlfnmu?
  • ygt96 kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim şimdi duck dynasty iniyor 11dk var bakalım yüklemede sıkıntı olacakmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

kardeşim sen tongbunun pc versiyonunumu kullanıyosun tlfnmu?

Telefon versiyonunu

• treko kullanıcısına yanıt
    jailberakten önce bende kullanıyodum tongbu hiç bi sıkıntı yaşamamıştım jailberak yaptığım gün av player yükledim ve tlfn sıfırlandı şimdi denesemmi diyorum ama emin değilim kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.