Şimdi Ara

///////10 GÜNLÜK SATILIK İPHONE 5C//////1400tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Beyaz Model #iPhone 5C Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Aksesuar #Kulaklık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşalar mecburen ve üzülerek arabanın kasko ve sigortasını yaptırmak için 10 gün önce metro marketlerden aldığım iphone 5c telefonumu satıyorum ne deyim alana hayırlı olsun.Kutusu aksesuarları faturası tamdır sıfır ayarındadır zaten 10 günlük beyaz renk Fiyat 1400 tl cep 0554 266 66 25 ..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 16 Aralık 2013; 10:18:55 >

Silverstone Raven rv03
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

Arkadaşalar mecburen ve üzülerek arabanın kasko ve sigortasını yaptırmak için 10 gün önce metro marketlerden aldığım iphone 5c telefonumu satıyorum ne deyim alana hayırlı olsun.Kutusu aksesuarları faturası tamdır sıfır ayarındadır zaten 10 günlük beyaz renk Fiyat 1400 tl cep 0554 266 66 25 ..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

hangi firma garantili acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 16 Aralık 2013; 12:05:32 >

Silverstone Raven rv03
  • Hayırlı satışlar.. Takip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabazios -- 17 Aralık 2013; 10:33:27 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.