Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burdan
    http://ulu.li/uk43ri

Veya burdan
    http://ulu.li/ucovyc
  • çok tşr ederim,çalışıyor
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    sende 311 serisinin tr romu varsa o yüklenmez.tr orjinal rom u LG sayfasından indirip kur,yüklenir.
  • Arkadaslar pardus 7.1e mini view modunu kurabiliyor muyuz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 12 Mayıs 2014; 15:02:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Önce burdan TURKEY kısmında ki kurmak istediğiniz romu indirin..

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Sonra offline kurulum yöntemiyle kurun..

https://docs.google.com/file/d/0B1-s0zMvKnGpbTRDeHZCYWxjejQ/edit?pli=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

Pendroz hocam bu one handled mode nasıl kullanılır anlayamadım.. Tam sağa ya da sola yaslamak için margin ayarlarını mı girmeliyiz. Ve hangi rakamlar tam sağ veya tam sol olur? Bir de splitview koyamaz mısın üstad?

Split için haber bekliyorum şuan sağlıklı çalışmıyor bazı uygulamalarda çökme var Xdabbed bir çözüm buldu ona kendi romunada ekledi görüştüm sorunu çözmek için ufak modifikasyonlar gerekicek ama şuan online olamıyor özel hayatında işleri yogunmuş haber bekleyeceğim

One Handed için evet Margin girmek gerekiyor en iyi ayarları test etmedim sadece çalıştığı sorun çıkarmadığı için roma ekledim çok istek olduğu için benimde aktif kullandığım bir mod değil deneme yanılma yöntemi ile en iyi ayarları bulmak gerekicek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Arkadaslar pardus 7.1e mini view modunu kurabiliyor muyuz acaba

Optimus veya cloudyflex romlarda ki gibi navbarı sağa veya sola sürükkemek suretiyle gelen mini ekrandan bahsediyorsan o yok hocam. Yalnız one handled mpd diye tek el kullanma modu var onu da ben marginleri girdiğim halde tuturamadım. Belki 380 dpi da kullandığım için en uygun 320*480 çıkıyor ama o da bana küçük geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmuyor dpi qwindowla uyumsuz malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Pendroz hocam bu one handled mode nasıl kullanılır anlayamadım.. Tam sağa ya da sola yaslamak için margin ayarlarını mı girmeliyiz. Ve hangi rakamlar tam sağ veya tam sol olur? Bir de splitview koyamaz mısın üstad?

Split için haber bekliyorum şuan sağlıklı çalışmıyor bazı uygulamalarda çökme var Xdabbed bir çözüm buldu ona kendi romunada ekledi görüştüm sorunu çözmek için ufak modifikasyonlar gerekicek ama şuan online olamıyor özel hayatında işleri yogunmuş haber bekleyeceğim

One Handed için evet Margin girmek gerekiyor en iyi ayarları test etmedim sadece çalıştığı sorun çıkarmadığı için roma ekledim çok istek olduğu için benimde aktif kullandığım bir mod değil deneme yanılma yöntemi ile en iyi ayarları bulmak gerekicek...

Teşekürler cevap için hocam. Bekleyeceği O zaman. Yapacak bir şey yok. Kolay gelsin üstadım. Rom da şimdilik bir sınıtı yok haberin olsuN.dün akşamdan beri test ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Xposed 2.6 Sürümü beta sürümü 1-2 güne kadar yayınlanacak..Yapımcısı Robert dil dosyasını güncellemem konusunda mail atmış saolsun..Güncelleyip gönderdim geri..

Emeğinize sağlık hocam.
  • Bir de VRPano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 12 Mayıs 2014; 17:56:18 >
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kurdum romu, gayet akıcı çalışıyor. Açılış logosu da hoş olmuş. Emeğinize sağlık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Arkadaslar pardus 7.1e mini view modunu kurabiliyor muyuz acaba

Optimus veya cloudyflex romlarda ki gibi navbarı sağa veya sola sürükkemek suretiyle gelen mini ekrandan bahsediyorsan o yok hocam. Yalnız one handled mpd diye tek el kullanma modu var onu da ben marginleri girdiğim halde tuturamadım. Belki 380 dpi da kullandığım için en uygun 320*480 çıkıyor ama o da bana küçük geliyor.

ben one handed modu 100 - 0 - 200 - 0 olarak ayarladım, ekran küçülüyor ama eksikleri var ekran ne kadar küçülürse alttaki menü tuşunun olduğu bölüm kullanılmaz hale geliyor ve kamerada daha büyük sıkıntı çıkartıyor.

• arkadaşlar ben cloudy stock 2.1 romunu indirdim kurmak istiyorum. Şimdi root yaptım telefonu sonra recovery mi kuracağım. Kısaca sonraki işlemleri bir arkadaş yazabilir mi ? Galaxy s2 de kullanıyordum ama bu biraz değişik gibi geldi
  • recovery modundayken yanlışlıkla wipe data yaparken sistemi de sildim sonra telefonumu açtım lg logosunda takılı kaldı sürekli dönüp duruyor.ne yapmalıyım kitkat sürüm vardı
  • recovery e girdim şimdi ne yapmam lazım tel açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

recovery e girdim şimdi ne yapmam lazım tel açılmıyor

herseyi sildiysen ya otg kablosuyla rom yükleyeksin otg kablon yoksa mecburen flastolla stock rom yükleyeceksin..
  • flashtool ile yüklerken hep %2 de hata alıyorum onu nasıl düzelteceğim?
  • titanium backup ile hangi gereksiz dosyaları sildiniz veya dondurdunuz arkadaşlar?Liste halinde verebilir misiniz?
    Telefonda uygulama bulamıyorum.Gereksiz uygulamaları devre dışı bırakmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

flashtool ile yüklerken hep %2 de hata alıyorum onu nasıl düzelteceğim?

biraz mesakketli olacak ama baska yolu yok .. asagıdaki linkini verdiğim adreste yer alan adımları sırasıyla yapın düzelir..

https://docs.google.com/file/d/0B1-s0zMvKnGpbTRDeHZCYWxjejQ/edit?pli=1
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.