Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blacktechtool dogru yazmisimdir umarim o paylasmisti bi link konuya bi goz at olmasi lazim bu arada gps te bi sorun yok tr baseband cok farkediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Hocam xda linki varsa atabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCaRizMa

quote:

Orijinalden alıntı: sbaycelebi61

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Konum kapalı bende. Gps çok kullanmıyorum. İgo'dan sonra Yandex'ten memnun kalmadım. İgo sanırım kitkatta çalışmıyordu. Tavsiye edeceğiniz gps programlarını bekliyorum.

iGO navigasyon stok kitkatta ve custom romlarda (pro, flex, optimus) çalışıyor. Sıkıntı yok.

İgo nun son sürümü olan 30 nisan israil sürümünü kullaniyorum daha doğrusu kullanamaya çalışıyorum. Gps e bağlanmıyor. Bağlansada anlık bağlanıp tekrar kopuyor biraz araştırdım da g2lerde gps bağlanma sorunu var galiba... Sizde de öyle mi?

Burada paylaşılan igo navigasyonu kullanıyorum. Cloudy flex 2 romunda denediğimde çalışmıştı ve kopma vs olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam xda linki varsa atabilirmisin

bu konu linki

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680948

buda download linki

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894

• TheRecruit kullanıcısına yanıt
    yok hocam bende hep aynı , resim koyucam ama screenshot yapınca navibar kayboluyor
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam white lines olani heral deneyen var mi :)

• Eski telefonum discovery de romlarla beraber Wifi gücünü arttıran tweak yada scriptler vardı ne olduğunu bilmiyorum suan kit kat için kullanabileceğim böyle bir şey varmıdır

Dediğim şey yüklü disconun 2-3 cubuk çektiği ve gerçekten hızlı olduğu yerlerde g2im 1 cubuk çekiyor ve Googlea bir saatte giriyor

• quote:

Eyv hocam white lines olani heral deneyen var mi :)

o ne için ben onu anlayamadım.. :=)
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Bnde bisey anlamadim ki o konu stock kernel konusuydu indirme linkleri vardi simdi icine bide white lines diye ayr bisey koymus valla cozemedim nese biz bekleyelim cikar foyasi yakinda :))

• charliee kullanıcısına yanıt
    ben cloudy nin verdiği 24x24 veya 30x30 ları yüklediğimde bahsettiğim gibi oluyordu.dediğim gibi g2 tweaksbox la hallettim bi çok şeyi.neden olmuyor o konu hakkında da bi fikrim yok malesef.
  • quote:

Bnde bisey anlamadim ki o konu stock kernel konusuydu indirme linkleri vardi simdi icine bide white lines diye ayr bisey koymus valla cozemedim nese biz bekleyelim cikar foyasi yakinda :))

konuda yazmıs ne işe yaradıgı da ingilizcem yetmedi birazda üşendim bakmaya ayrıtılı :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

yok hocam bende hep aynı , resim koyucam ama screenshot yapınca navibar kayboluyor
    Arkadaslar bikac sorunum daha var gapps hatası alıyorum her acılısta uygulamaları sıfırla olayını yaptım ama duzelmedi, birde geliştirici seceneklerini acamıyorum surum numarasına 6-7 defa tıklıyorum kitkat ekranı geliyor arkasından resimler geliyor ama açılmıyor neden olabilir yardım ederseniz sevinirim kolay gelsin.

Not: cloudyflex 2.2 yükledim yeni.
  • Teşekkür ederim hocam sağlık olsun :)
  • charliee kullanıcısına yanıt
    Yapım Numarası'na basın hocam.
  • Ahmetoa kullanıcısına yanıt
    pardon hocam ya aklımda android surume basmak kalmıs hep teşekkür ederim :)
  • CamScanner dene istersen onda olabilir bu tarz bir şey.
  • quote:

Blacktechtool dogru yazmisimdir umarim o paylasmisti bi link konuya bi goz at olmasi lazim bu arada gps te bi sorun yok tr baseband cok farkediyor

Birileri baseband mi istedi
    @ByCaRizMa

KK_Baseband_D802_20B_TR
    https://mega.co.nz/#!IU8y1D4Y!8lB0P-DLmiZcKYbfi4UGusDM6MIGmdxwmc67zhljmD8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 5 Mayıs 2014; 0:37:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Eski telefonum discovery de romlarla beraber Wifi gücünü arttıran tweak yada scriptler vardı ne olduğunu bilmiyorum suan kit kat için kullanabileceğim böyle bir şey varmıdır

Dediğim şey yüklü disconun 2-3 cubuk çektiği ve gerçekten hızlı olduğu yerlerde g2im 1 cubuk çekiyor ve Googlea bir saatte giriyor

Yok mu bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Eski telefonum discovery de romlarla beraber Wifi gücünü arttıran tweak yada scriptler vardı ne olduğunu bilmiyorum suan kit kat için kullanabileceğim böyle bir şey varmıdır

Yok mu bilgisi olan

Alıntıları Göster
    bu İGO navigasyonun linkini nerden bulaqbilirim bilen varsa paylasırsa sevinirim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

bu İGO navigasyonun linkini nerden bulaqbilirim bilen varsa paylasırsa sevinirim ..

Alıntıları Göster
    OPTİMUS V4.4. ü çıkaıyor uploading su an....
    ilgilenenlere duyurulur bayadır sesi çıkmıyordu :=)
  • 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.