Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden kendiniz denemiyorsunuz ki böyle şeyleri :/
    Olmaz ise olmuyordur, bana yine uzaklaşma yolu gözüktü, herkese iyi forumlar, 1 ay ban liyorum kendimi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

SENSE 6.0 PORT FOR LG G2
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2734246

Özelliklerin yarısı hala çalışmıyor ama yine de bir başlangıç

Kesinlikle bir başlangıç olmuş ve geliştirilecektir diye düşünüyorum umarım geliştirilir çünku hevesle bekliyorum

Beş geliştirici çalışıyor ama göreceğiz

fabioio, GalaxyUser, Savoca, OptimusRs, Oweida

Çoğu geliştiriciyi tanımıyorum ama Optimus olunca çok fıxler çıkar gibime geliyor
    Edit:yalnız Kernel yapacak birini arıyorlar bulqmzlarsa bu konu ölebilir keza çok sarj yiyormus

Savoca kernel yapıyor zaten hocam furnace kernel in yapımcısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SENSE 6.0 PORT FOR LG G2

Kesinlikle bir başlangıç olmuş ve geliştirilecektir diye düşünüyorum umarım geliştirilir çünku hevesle bekliyorum

Çoğu geliştiriciyi tanımıyorum ama Optimus olunca çok fıxler çıkar gibime geliyor
    Edit:yalnız Kernel yapacak birini arıyorlar bulqmzlarsa bu konu ölebilir keza çok sarj yiyormus

Insallah sımdı indiriyorum bakalım xda da millet beğenmiş özelliklerinin hepsi çalışırsa günlük kullanılır falan diyorlar sen denedin mi

• Arkadaşlar sizce bu alan normal mi 10 gb
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s333 -- 28 Nisan 2014; 20:00:50 >

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Samsung da olan bir özellik mi geliyor yoksa g2'de yenilikler görmek güzel olacak hocam bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Mesela millet bir de sanal tuş kombini de yok diyordu önceden ama bütün bunları xposed üzerinden yapabiliyoruz, bi kğçğk ekran olmuyor, onuda kullanan var mı bilmiyorum 5.2 lik bir telefonda :)
    Neyse birde bu mu karışık hocam :)

Bilmeyene karisik hocam ben ne anlarim immersive den.
    Birde bunu her uygulama icin ayri ayri yapiyoruz galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

neden datayı da wipeliyorsunuz ki ..ben hiç yapmıyorum en fazla cache ile dalvik cacheyi wipeliyorum ben . sorun olmuyor hiç

bu ikisini cache ile dalvik cacheyi wipe lesek yeterli oluyormu yani alayını wipe lamıştım zaten bi kere attım kernel
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: s333

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

neden datayı da wipeliyorsunuz ki ..ben hiç yapmıyorum en fazla cache ile dalvik cacheyi wipeliyorum ben . sorun olmuyor hiç

bu ikisini cache ile dalvik cacheyi wipe lesek yeterli oluyormu yani alayını wipe lamıştım zaten bi kere attım kernel

Alıntıları Göster
    Spiderio roma kullanım hakkı verdim bugün taban olarak pardus kullanıcak bilginize

• s333 S kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz 16GB ise normal geri kalan kısımda rom var
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışmalarınızı takdir ediyor başarılar diliyorum. Forumda birçok arkadaş gibi ben de romlarımızın Iphone stabilitesinde olmasını umut ediyoruz.Yani htc veya samsung gibi cihazların görünümünün Lg G2'ye port edilmesi çok da ehemmiyetli değil.Mesala htcdeki ses olayı ya da sony kamera özellikleri portlanırsa süper ötesi olur.G Pro2 kamerasının portlanmasının nimetlerinden faydalanıyoruz şu anda.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

quote:

quote:

quote:

SENSE 6.0 PORT FOR LG G2

Alıntıları Göster
    cecap verecek aranıyor yahu

pardus hd 6.1 kurdum .. flex temasında hava durumu widgeti siyah duruyor.. nasıl çözebilirim bu sorunu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

pardus hd 6.1 kurdum .. flex temasında hava durumu widgeti siyah duruyor.. nasıl çözebilirim bu sorunu ???

Alıntıları Göster
    SENSE 6 ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 28 Nisan 2014; 20:31:38 >

• quote:

Alıntıları Göster
    htc sense rom çok beğendim eğer eksiklikleri tamamlanırsa mutlaka kullanırım inanılmaz stabil yağ gibi akıyor ki bu daha beta aşamasında stabil nasıl olur tahmin bile edemiyorum heyecanla beklediğime değer bir şeyler çıkar

• quote:

htc sense rom çok beğendim eğer eksiklikleri tamamlanırsa mutlaka kullanırım inanılmaz stabil yağ gibi akıyor ki bu daha beta aşamasında stabil nasıl olur tahmin bile edemiyorum heyecanla beklediğime değer bir şeyler çıkar

Led çok önemli değil diğer eksikler kapatılırsa iş yapar rom
  • Hocam hangi özellikler çalışmıyor ona göre biz de bir deneyelim

• quote:

Beyler kitkata gecmek istiyorum artik stabil bi rom yok mu ekrani ikiye bolme navbar tuslarini kucultme falan yaptim suan ki romumda hala rayglobe 3.2 deyim stabil bi rom bekliyorum oyle cok rom degistiren bi insan degilim o yuzden stabil olmasini bekliyorum beklemeliyim sizce biraz daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Led çok önemli değil diğer eksikler kapatılırsa iş yapar rom

bencede en kolayı ledi halletmesi olur herhalde ses kamera gibi bell başlı sorunlar halledilsinde kesinlikle işe yarar :d yalnız kernel cm gibi geldi sorun yaşar mıyız bilemedim
  • quote:

Temayı yapan arkadaş öyle yapmış malesef romdan kaynaklı değil :)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Temayı yapan arkadaş öyle yapmış malesef romdan kaynaklı değil :)

peki pendroz hocam cloudyflex 2.1 içindeki system dosyasında olan flex temasını root browser ile telefona tasam sorun çözülür mü sizce ?

birde şu g3 ikonları güzelmiş link verebilir misin ?

• 
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.