Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AEONFLEX ardaşlar bu rom nasıldır hiç kullanınızmı yapımcısı gece veya sabah 4.4.2 surumunu çıkaracağından bahsetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Stok bazlı tüm kk larda çalışması lazım zaten :)
    yarına dori de çıkarır bişiler o zaman :)

Lag oluyor mu sizde de sanki kilit ekranı geliyor açılırken ve biraz gecikiyor gibi

@sarac @macorono34

Ewet arada oluyor gibi ama ben youtubeden g pro 2 knock kode videosu izlerken ondada olduğunu gormuştum. Yani bu tele özgu değil bide wipe cache dalvik cache yapmanı öneririm yapmadıysan.

Zaten wipe yapmadan girmiyorum kernel işine verimli olmuyorda bariz bir yavaşlık var.

@Led Zeppelin custom kernelde biraz sıkıntı oluyor dorimanx yavaş kaldı bu aralar yoksa şu anda oda çıkarmıştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lag oluyor mu sizde de sanki kilit ekranı geliyor açılırken ve biraz gecikiyor gibi

@sarac @macorono34

Ewet arada oluyor gibi ama ben youtubeden g pro 2 knock kode videosu izlerken ondada olduğunu gormuştum. Yani bu tele özgu değil bide wipe cache dalvik cache yapmanı öneririm yapmadıysan.

Zaten wipe yapmadan girmiyorum kernel işine verimli olmuyorda bariz bir yavaşlık var.

@Led Zeppelin custom kernelde biraz sıkıntı oluyor dorimanx yavaş kaldı bu aralar yoksa şu anda oda çıkarmıştı.

Dostum 2 3 gun sonra romların içine gomulu gelir ozaman daha stabil olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@sarac @macorono34

Wipe yaparken cache mi wipeliyorsun hangisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

AEONFLEX ardaşlar bu rom nasıldır hiç kullanınızmı yapımcısı gece veya sabah 4.4.2 surumunu çıkaracağından bahsetmiş.

Fena değil deneriz onu da optimusRs gözükmüyor ortalarda m8 dışında bir şeylerle ilgileniyor mu acaba merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Önceki mesajlarımdan birinde paylaşmıştım.. ilk resmi oradan aldım.. oldukça kötü.. diğer 2 resim şu anki kameradan

1. Resim önceki kamera 720p slow motion.

2. Resim şu anki kamera 720p slow motion

(her 2 sinde de parlaklığı 2.0 'a getirmiştim)

3. Resim 720p 30fps (parlaklık 0'da)

--

Sasirtici tam olarak neler yaptin anlatir misin

• macorono34 kullanıcısına yanıt
    Jelly bean versiyonu bende ram sorunu yaratıyordu o yüzden cloudyfa ya geçmiştim, ama en smooth rom idi piyasadaki... Ufak tefek eksikleri de çıkabiliyordu klavye gözükmemesi gibi ilk kurulumda(ben defalarca kurmama rağmen çözemedim sonra kendiliğnden çıkmıştı)...
    Deneyin pişman olmazsınız :)
    Ama şuanki Flex 2.1 ile piyasada daha iyi bir rom yok benim için :)
  • quote:

quote:

AEONFLEX ardaşlar bu rom nasıldır hiç kullanınızmı yapımcısı gece veya sabah 4.4.2 surumunu çıkaracağından bahsetmiş.

Fena değil deneriz onu da optimusRs gözükmüyor ortalarda m8 dışında bir şeylerle ilgileniyor mu acaba merak ediyorum.

optimus MIUI çıkarmaya çalısıyormus gizli gizli :=)
  • Daha yeni hafta sonuna girdik hocam , en geç pazartesiye her türlü ayar çekebileceğimiz bir kernelimiz olur :) Eski kk içinse 3 sürüm çıkarmıştı zaten
    4.0
    4.0.1
    4.1
    4.2

olarak yanlış aklımda kalmadı ise... birisi sorunlu olduğu için 3 tane dedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

quote:

quote:

quote:

@sarac @macorono34

Wipe yaparken cache mi wipeliyorsun hangisini

Wipe cache yapıyorum sıukıntı olursa bide dalvik yapıyorum dahada iflah olmazsa başkasına geçiyorum

• Kernel flash lamadan ne tür bi wipeleme yapılıyor söylesenize arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Kernel flash lamadan ne tür bi wipeleme yapılıyor söylesenize arkadaşlar

Dalvik cache, wipe cache yapman yeterli verilerin silinmez. Uygulamalar tekrar optimize olur.
  • quote:

Daha yeni hafta sonuna girdik hocam , en geç pazartesiye her türlü ayar çekebileceğimiz bir kernelimiz olur :) Eski kk içinse 3 sürüm çıkarmıştı zaten
    4.0
    4.0.1
    4.1
    4.2

olarak yanlış aklımda kalmadı ise... birisi sorunlu olduğu için 3 tane dedim :(

Hatta ilk ikisi test ti hocam iki tane kernel çıkardı JB de gün aşırı kernel veriyordu bide şu philz 6.26.6 da ekran saçmalıyor buda bıktırdı artık

Edit: 6.27.5 çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 25 Nisan 2014; 23:40:10 >
  • Piksel piksel oluyor dimi ekran ışığı sonerken
    Ben Black kitkat twrp 2.7 kullanıyorum tavsiye ederim :) ama philz de duruyo tabiki lazım olur diye :)

• sarac kullanıcısına yanıt
    Cache ve dalvik Cache yi wipe LA hocam, twrp mi kullanıyorsun yoksa philz mi ona göre yolunu söyleyim

• quote:

Cache ve dalvik Cache yi wipe LA hocam, twrp mi kullanıyorsun yoksa philz mi ona göre yolunu söyleyim

geldiğini hemen hissettirmişin konuda :D
  • quote:

Piksel piksel oluyor dimi ekran ışığı sonerken
    Ben Black kitkat twrp 2.7 kullanıyorum tavsiye ederim :) ama philz de duruyo tabiki lazım olur diye :)

Aynen hocam galiba yeni versiyonda fixlemiş bu bugu çok kötüydü. twrp de durdu ne zamandır güncelleme yok piyasa durgun malesef
  • @espesito TWRP kullanıyor ise
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager&hl=tr

direk bu program yap diyecektim tüm işlemlerini :) 2.7 de herşeyi otomatik yapıyor kolayca
    @Blacktechtonix 2.7 sürümünde eksik bişi yok ki , philz ile kurulması gereken romları bile kurabiliyor artık :) Tema desteği de var zaten :)
  • bu twrp otg görmüyor bende fat 32 ntfs denedim aynı görmedi hiç
  • quote:

@espesito TWRP kullanıyor ise
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager&hl=tr

direk bu program yap diyecektim tüm işlemlerini :) 2.7 de herşeyi otomatik yapıyor kolayca
    @Blacktechtonix 2.7 sürümünde eksik bişi yok ki , philz ile kurulması gereken romları bile kurabiliyor artık :) Tema desteği de var zaten :)

ben philz ile mutluyum :)

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.