Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (567. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Spider romunu kuruyorum mobil ag calismiyor.. full wipe yapip. Optimusu kurayim ded8m onda da mobil.calismadi.. sonra cloudy i kurdum calisti.. yedek aldim. . Yine spideri kurayim dedim mobil ag yine calismadi v.. full wipe yapip tekrar restore edeyim dedim. Yedekteki Cloudy deki de calismaadi . film gibi yani... neden olabilir ya bu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 4 Nisan 2014; 20:05:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bgunduz26
quote:
Orijinalden alıntı: espesito
Dostlar htc nin blinkfeed uygulaması tefonlarimizda çalışıyor şu an için sadece blinkfeed in facebook kısmı çalışıyor Tweeter ve haber kaynakları çalışıyor
Linkini verebilir misin deneyeli,m
Linki mega ya yüklüyorum az sonra paylaşırım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bekliyorum teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: espesitoquote:
Orijinalden alıntı: bgunduz26
quote:
Dostlar htc nin blinkfeed uygulaması tefonlarimizda çalışıyor şu an için sadece blinkfeed in facebook kısmı çalışıyor Tweeter ve haber kaynakları çalışıyor
Linkini verebilir misin deneyeli,m
Linki mega ya yüklüyorum az sonra paylaşırım hocam
Alıntıları Göster
-
Blinkfeed ZIP dosyasını recovery ile flashliyoruzhttps://mega.co.nz/#!0lJ2zYwI!6aRsSaSL7TnPKd4xAU1HezcOZ_BwbWGy039uSzknF8E
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 4 Nisan 2014; 20:00:59 >
quote:
Orijinalden alıntı: Free WiLL
bu eklentiyi de kurunuz o zaman bir de cloudy pro içinmiş zaten farklı romlarda sonuç ne olur bilemem
http://vipersaudio.com/blog/?page_id=48
Bunlarda hangisini kurcaz
Bide quickremote icin build proptan hangi dosyanin ayarini uk yapiyoduk .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 4 Nisan 2014; 19:57:20 >
Valla yeniden yükle romu sadece system i wipe layip olmadı baseband ı yeniden yükle benimde başıma geldi bi kaç kez böyle çözdüm
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
doktor derdıme bı careeee
cloudy stokta kamera yan yatmıyor duzeltemedım bı turlu
Hocam genellikle baseband kk802 yüklenmediğinde o hatayı verir.
Ben az önce pardus hd 4.4.2 kurdum.bunda da kamera kötü.G pro2 kamerasını attıysam da işe yaramadı..Ne yapacağımı bilemiyorum.Sanırım yine cloudy proII 1.2 ye dönüş yapacağım
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Valla yeniden yükle romu sadece system i wipe layip olmadı baseband ı yeniden yükle benimde başıma geldi bi kaç kez böyle çözdüm
Baseband kurmamistim
baseband kurdum gene olmadı
3. kurmamda oldu
cok degısık bı olay bu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 4 Nisan 2014; 20:49:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O romda şebeke sıkıntıli demiştim ya :) Fix bekle istersen...
quote:
Dogru . Sebeke var da mobil veri yok... isin kotusu diger romlari kurdum onda da ayni hata verdi ilginc .. cloudy oldu sukur ki
Ya spiderio mobil calısmıyor ben ne anladım bu işten herseyı duzene oturtuyorum pat bişi cıkıyor olmazkı bu kadarda :Squote:
Orijinalden alıntı: bgunduz26quote:
Dogru . Sebeke var da mobil veri yok... isin kotusu diger romlari kurdum onda da ayni hata verdi ilginc .. cloudy oldu sukur ki
Alıntıları Göster
-
quote:
Blinkfeed ZIP dosyasını recovery ile flashliyoruzhttps://mega.co.nz/#!0lJ2zYwI!6aRsSaSL7TnPKd4xAU1HezcOZ_BwbWGy039uSzknF8E
Kurdum ama pek hoşuma gitmedi aslında windowds arayüzü olsa güzel olurdu diye düşünüyorum
Rom manyağı oldukquote:
Orijinalden alıntı: MrSAVIOR
Ya spiderio mobil calısmıyor ben ne anladım bu işten herseyı duzene oturtuyorum pat bişi cıkıyor olmazkı bu kadarda :S
Alıntıları GösterHepsinde de illa ki bir sorun çıkıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarac
quote:
Kurdum ama pek hoşuma gitmedi aslında windowds arayüzü olsa güzel olurdu diye düşünüyorum
yani tercih meselesi ama blinkfeed olayı benim hoşuma gidiyor bir müddet kullanacağım en azından sıkılıncaya kadar :D
-
cloudy stok 1.3 u begendım ben. sarjı da sorun yok gorunuyor suan. -
quote:
Orijinalden alıntı: sükût
pardus yanında baseband linki var. onu da mı flaşlamak gerekiyor? basebandın amacı nedir? bir de romların içinde kendi kerneli var mı yoksa daha iyi performans için mi ayrıca dori kernel vs kuruyorsunuz arkadaşlar?
Baseband dosyası cihazların modemi diyebiliriz kabaca... -
spiderio kat kullanan var mı arkadaşlar, ona göre deneyeyim...quote:
Orijinalden alıntı: acura07quote:
Baseband kurmamistim
baseband kurdum gene olmadı
3. kurmamda oldu
cok degısık bı olay bu..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X