Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah dostum sagolasın. Zahmet verdim sana da.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    onu da hallettim.

kamera modlarında slow motion da yok magic fokus da yok.bilindik modlar var hep:S nerede bunlar?_
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    Onlar sadece cloudy Pro 2 romunda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fix dosyasını cihazdan root browser ile dizinlerine kopyaladım ancak bu kez ana menüdeki radyo uygulması da gitti.Nasıl yaptığını analatabilir misin?Saygılar
    E bende onu yukledim.hatta baktım emin olmak için evet clouyd pro yu yuklemisim

Sihirli odak sanırım magic focus.ama kamera kayıt içinde slow motion tarzı bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 16 Mart 2014; 1:03:19 >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    radyo dosyalarını system app ye , diğerlerini lib hw ye atacaksınız , permission ayarını değişeceksiniz. Bir adımı yanlış yapmışsınızdır muhtemelen.
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam ne demek...
    video modunu açınca da mı yok :)
    hocam ayarlar genel telefon hakkında yazılım bilgileri ekranında ne yazıyor ?
  • 4.4.2 root için bir gelişme var mı?
  • Dediğin işlemleri yaptım ancak permission ayarını yapmadım.Onu nasıl yapacağım?Root Browser ile işlemleri yaptım
    Attığınız dosyaların üzerine basılı tutun permissions ayarları çıkar , daha sonra Execute kutularını doldurun , cihazı yeniden başlatın .
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    yok :) sadece önceden root edilmiş romları kurabiliyoruz, stokları root etme çıkmadı daha...
    Clouyd pro ll 1.0 yazıyor. Fotoğrafta sihirli odak sanırım magic focus un türkçesi. Kamera bölümünde Normal gerçek zamanlı efekt ikili kayit takip için yakinlastir var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 16 Mart 2014; 1:07:14 >
    öyle hocam sihirli odak :/ 4k ya uhd deniyor... ayrıca sihirli odak çalışmaz ise
    http://d-h.st/odM
    bunu indirip zip şeklinde yükleme yapın,bir de fm radyo için fix çıktı
    http://www.mediafire.com/download/54xow8eu7ya7tew/Fix+radio+pro+2.rar
    o da burada
  • Yine olmadı hocam Execute 3 kutucuk var işaretledim cihazı kapatıp açtım yine radyo yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

Clouyd pro ll 1.0 yazıyor. Fotoğrafta sihirli odak sanırım magic focus un türkçesi. Kamera bölümünde Normal gerçek zamanlı efekt ikili kayit takip için yakinlastir var sadece

ve onlar ayarlar kısmında oluyor mod kısmında değil
    Dosyaları zipdeki dizine attığınıza emin olun , bir daha deneyin.
    Biraz daha bekleyelim bakalım olmadı 4.2.2 ye dönüş rom root olaylarına karışmam lazım fazla bile bekledim
    Magic focus beklediğim gibi çıkmadı hiç alakası yok neredeyse.verdiğin fixi yükledim.slow motion ve diğerlerini buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 16 Mart 2014; 1:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

Magic focus beklediğim gibi çıkmadı hiç alakası yok neredeyse.verdiğin fixi yükledim

uhd ve s.m mod bolumunde değil ayar bölmünde iyice baktınız mııı?
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.