Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34693470347134723473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende uzun zamandır ndm 5.5 teyim ama artik twitter a bile girerken kasma yapiyor note 7 alacaktim ama malum olaylar suan icin baska telefonda cezbetmiyor beni, soyle smooth bi rom ariyorum xposed ile uyumlu calisan yeni telefon alana kadar, aosp falan hic farketmez idare etsin yeter.

Bliss veya dirtyunicorn güzel görünüyor deneyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 26 Ekim 2016; 17:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Arkadaslar bende uzun zamandır ndm 5.5 teyim ama artik twitter a bile girerken kasma yapiyor note 7 alacaktim ama malum olaylar suan icin baska telefonda cezbetmiyor beni, soyle smooth bi rom ariyorum xposed ile uyumlu calisan yeni telefon alana kadar, aosp falan hic farketmez idare etsin yeter.

Bliss veya dirtyunicorn güzel görünüyor deneyen var mi?
    Merhaba,
    Footej Kamera, %100 Türkçe dile sahip oldu. İlerleyen günlerde güncelleme alıp tamamen Türkçe olacak. Footej Kamera: basit, sade, güçlü ve kullanıcı dostu bir kamera programıdır. Cyanogenmod rom kullanmaktayım, kamerasından hiç memnun değildim. Bu program hızır gibi yetişti. @ynsemre1 hocam sayesinde tabii ki.

Footej Camera, XDA tarafından 2016'nın en iyi kamera uygulamaları arasında gösteriliyor :http://www.xda-developers.com/best-android-camera-apps-for-2016/

Uygulama linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera&hl=tr

Çekilişin kazananı @Angel of the Lord tebrikler! Bir adet Footej Kamera Premium Kod kazandı. Katılan forumdaşlara teşekkürler.

İleride XPrivacy premium çekilişi yapmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 26 Ekim 2016; 19:54:57 >

• RR rom kullanıyorum ve footej sayesinde oldukça iyi resimler çekiyorum. Hem footeji hem de x cami ücretli aldım. Kullandığım roma göre fotoğraf uygulaması yüklüyorum.

• @Celaleddin Rooney

• Bitti hocam gec kaldiniz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Footej Camera ile irtibata geçtim. Bir adet premium kod daha verdiler. Bir çekiliş daha yapalım.

Son katılım 27 Ekim 19:00'a kadar...

Uygulama ilerleyen günlerde güncelleme alıp tamamen Türkçe olacak.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera&hl=tr

Çekilişe katılmak isteyenler bana "mention" atmaları yeterli.

Katılımcılar:

1) @Angel of the Lord
    2) @pesb
    3) @MGM Barut
    4) @luckyesref
    5) @coco1912
    6) @Resurrectionn
    7) @androkolik
    8) @Limones
    9) @Phantom7
    10) @ahbap
    11) @Litendria
    12) @djvietnam
    13) @zabit_ersin
    14) @henryerdem
    15) @Konyaspor
    16) @xperius
    17) @Ümit5858
    18) @Lester Nygaard
    19) @Yabancı Karakter
    20) @carttman
    21)
    22)

Dikkat ederseniz 27 ekimin 19:00 a kadar süre vermişsiniz saat 12yi geçti ve 1 saat önce 27 ekime girdik. farklı bi ülkede misin hocam

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    ahahaha hocam miui 8 rom atayım derken tarihleri karıştırmışım helal hocam iyi yakaladınız

• Arkadaşlar 6.0.1 ve 7.0 tabanlı yüklediğim bütün romlarda uygulamarın pil tüketiminde mobil radyo etkin sorunu var ve şarjı içmiyor bildiğin fondipliyor bulabildiğim yöntemler işe yaramadı bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin

• Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    napıyoruz hocam katılabiliyo muyuz çekilişe :D

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    kodu verdik arkadaşa ilerde xprivacy çekilişi yapacağım artık ona katılırsınız

• quote:

ahahaha hocam miui 8 rom atayım derken tarihleri karıştırmışım helal hocam iyi yakaladınız

Miui8 rom kurdunuz mu? İlk izleniminiz nedir?

• MIUI8 isterűk

• Evet kurdum fakat Türkçe dil yoktu. İlk başlarda gayet iyiydi sonraki birkaç saatte sürekli uygulamalar çökmeye başladı. Bir şey anlayamadım yani.

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Hocam cm 13 kurdum su anlik asiri memnunum stabilite cok iyi 2 adet ses yukseltme zipi buldum aynisimidir acaba?
    D802-MOD-VolumnBoost_CM13_droidth.zip
    mixerpaths_D802-E75H65S70B65.zip

• quote:

Evet kurdum fakat Türkçe dil yoktu. İlk başlarda gayet iyiydi sonraki birkaç saatte sürekli uygulamalar çökmeye başladı. Bir şey anlayamadım yani.

Link verseniz de biz de denesek hocam
    Cihazınız hangi model acaba? LG g2ler arasında sadece f320ye çıktı diye biliyorum miui8. D802 versiyonu var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi fena oltaya geldim Bana da MIUI 8 diye MIUI 6'yı yutturmuşlar

Ya hocam bende ben niye bulamıyom diye kendime kızıyodum, neyse geçmiş ola..
  • Hangi stock kk rom'da 4g desteği var?

• 
Sayfa: önceki 34693470347134723473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.