Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (18 Mobil) - 9 Masaüstü18 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.710.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34313432343334343435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır Cloudyg2 2.2 kullanıyorum sorunlar baş göstermeye başladı. Var mı tavsiyesi olan 2-3 ay götürecek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Hocam du 10.4 te ekrana ve kilit ekranına çift tıklama ile ekranı kapatma var mı? Bi de çift tıklama ile ekran açma var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesb P kullanıcısına yanıt
    Ekrana çift tıklama ile kapatmayı launcher ile yapabilirsin, ben ASAP Launcher kullanıyorum. Kilit ekranına çift yıklama yok ama bunu Gravity Box ile halledebilirsin. Ekrana çift tıkla açma bulunmakta hocam.

• arkadaşlar telefonumu ekran sararması sebebiyle delta servise yollamıştım, ekranı yamuk mu takmışlar ne, telefon açılıp kapanırken ekranın sağ üst kısmında aşağıya doğru beyaz bir ışık iniyor bir de daha iğrenci, telefona yazılım da atmışlar ama yanlış atmışlar, telefonum 32 gb ama şu anda 16 gb gözüküyor

bu hafıza olayı için ne yapmalıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Ekrana çift tıklama ile kapatmayı launcher ile yapabilirsin, ben ASAP Launcher kullanıyorum. Kilit ekranına çift yıklama yok ama bunu Gravity Box ile halledebilirsin. Ekrana çift tıkla açma bulunmakta hocam.

Denemek için 2 kere farklı gapps paketleri ile kurdum ama kişiler senkronizasyonu yapamadı...

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Buyurun hocam konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_90883877/f_//tm.htm#90883877
  • Hocam opengapps ın nano versiyonunu kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok.

• Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Zg85 in temasek romu
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424947660

Lambda kernel
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24588212152305275

Performans-batarya için Kernel ayarlarini karistiyorum.iyi bir ayar bulursam paylaşacağim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowhere.Man -- 19 Temmuz 2016; 21:20:09 >
  • Teşekkür ederim kaptan. Quick remote-memo var mı? Benim için çok önemli de. Ana konu linki var mı rica etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Khang

Arkadaşlar merhaba.Telefonun bildirim çubuğu aşağı gelmiyor farklı romlar kullandım şimdi stock roma geri döndüm ama yok hala aynı düzelmedi aşağı inmiyor durum çubuğu.Dokunmatikte başka herhangi bir sıkıntı olmadığı halde bir türlü düzelmedi. daha önce başına gelen var mı yardım edebilecek ?

Edit:Arkadaşlar dokunmatiğin üst tarafında sıkıntı var sanırım kendi kendine ekran kapanıyor arada.Telefonu yeni aldım ben kardeşimden benim tel bozulduğu için bir iki gündür de root rom felan yüklüyordum en son cloudy 3.3 attıktan sonra oldu ve üstüne stock roma geri dönsem de düzelmedi

Romlardan dolayı yazılımsal bi sorundur diyeceğim ama hala düzelmedi rom atmamdan dolayı dokunmatikte bozulmamı oldu sizce

Edit2:Geliştirici seçeneklerinden dokunmatik eylemlerini göster yaptım, kontrol ediyorum ama dokunmatik ekranda herhangi bir sıkıntı yokmuş gibi gözüküyor arkadaşlar.Sorun nedir anlamış değilim halen

Hocam şuan hangi romdasınız bilemiyorum ama ayarlardan kontrol tuşlarına girip bildirim çubuğunu aşağıya çekme tuşunu ekleyip denermisiz acaba? İnşallah dediğimi anlamışsınızdır umarım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

heralde G2 BİTTİ ARTIK clodyfa ndm ve daha bir çok geliştiriciler g2ye desteği kestiler G2 OFF

bu geliştiriciler hangi cihazlara geçti bilginiz var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Maalesef kullanmuyorum

Xda da konusu bulunuyor hocam quickremoteun biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

Zg85 in temasek romu

Lambda kernel

Performans-batarya için Kernel ayarlarini sonra paylaşacağim

Bekliyoruz hocam.

Portlanmış Paranoid android kurdum pek hoşuma gitmedi, bu rom nasılmış deneyelim.
    Proximity sensor sorunu vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 19 Temmuz 2016; 18:19:53 >

• Litendria kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Orjinal Quick memo+ ı nasıl kullanabilirim? Romu denerseniz olumlu veya olumsuz yönde geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Quick memo+ yok diye biliyorum, olsaydı onunda rehberini yapardım
  • Hocam romla kernel linkleri aynı

Birde bir sorum olacak hocam. Dirty Unicons kullanıyorum bazen Pokemon Go oynarken hattım bi anda gidiyor internete bağlanamıyorum,Hizmet yok diyor. Çok canımı sıkan bi durum, başka hiçbir sorunu yok romun. Düzelmezse zg85in romuna geçmeyi düşünüyorum.
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Duzeltim;)

Farkli bir kernel kurmayi deneyebilirsiniz.
    Dirty romunun(6.12 tarihli) kerneli suan yanimda var.8 saat ekran suresi verdiği için yedeklemiştim.isteyen olursa upload edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowhere.Man -- 19 Temmuz 2016; 21:27:10 >
  • Upload ederseniz sevinirim hocam, birde onu deneyeyim sorun kerneldaysa kullanmaya devam ederim verdiğinizi. Olmazsa zg85 romuna geçiş yaparım artık. Teşekkür ederim şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 34313432343334343435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.