Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33953396339733983399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye edebileceğiniz rom kernel optimizasyonlar ayarlar vs var mı şuanda çok ihtiyacım var buna cihaz kötü durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Tavsiye edebileceğiniz rom kernel optimizasyonlar ayarlar vs var mı şuanda çok ihtiyacım var buna cihaz kötü durumda

Cloudy 3.3 rom ve dominanx kernel ama dormanx 9.8 indir en iyisi o. Bunları indirdikten sonra kernel ayarları için yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifatihayik -- 22 Mayıs 2016; 10:33:25 >
  • Arkadaslar uzun suredir cloudy 3.1 kullaniyorum 3.3 e gecmemi tavsiye eder misiniz peki gecerken kirli kurulum yapabilir miyim? Bir sorum da eger kirli kurulum yapamazsam 3.1 de kalmak istiyorum ama wipe aticam hangilerini seciyoduk unuttum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

• charliee kullanıcısına yanıt
    Wipe dalvik ve cache Eğer memnunsan performansından sorunsuz kullanıyorsan gerek yok hocam
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız rom ve kernel nedir? Şu aralar stock kitkat kullanıyorum, görsellik sıfır Lollipop'un gerek bildirim ekranı gerek kilit ekranı bildirimleri çok güzeldi. Aralık'a kadar sabredip Sony amirallerinden birini almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 22 Mayıs 2016; 19:3:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alifatihayik A kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin gibi yaptım ayarları söyler misin ?
  • Konu biraz renklensin. Ndm 5.5 kullanıyorum. Kernel olarakta Dorimanx 10.3 ü stabil gördüğüm için kullanmaktayım. Kernel ayarlarıyla biraz oynayarak,biraz da performanstan kısarak 3 senelik bi telefon olmasına rağmen gayet iyi bi ekran süresi almak mümkün.

%50 parlaklık, full wifi , instagram,snapchat,whatsapp ve youtube da yoğun kullanımda alınan bi ekran süresidir.

Fotoğraflar ;

http://i.hizliresim.com/y4Aq1j.png
    http://i.hizliresim.com/qBmvnd.png
    http://i.hizliresim.com/Ybj6a2.png
    http://i.hizliresim.com/OM3D54.png
    http://i.hizliresim.com/kv16QJ.png

Rom Görüntüleri ;

http://i.hizliresim.com/B2RzQL.png
    http://i.hizliresim.com/6nlNW9.png

Kernel yedek ;

http://dosya.co/ee4nc52fgfig/Doriyedek.zip.html

Not : Dorimanx uygulamasından yedeklemeye calıstım fakat yedeklemedi. Bende titanium backuptan yedekledim. Zipdeki dosyaları dosya yöneticisindeki Titanium Backup klasörünün içine atıp ,Titanium backuptan geri yükleyebilirsiniz. Bu işlem tamamlandıktan sonra Kernel Adiutor uygulamasını indirip, işlemci voltaj kısmından küresel dengelemeye gelip, -35 voltaj düşürün. Sarja çok etkisi oluyor. Açılışta uygula demeyi unutmayın. Lag ,takılmalar oluşursa voltajı biraz yükseltmeyi deneyin.

Yedekleme işlemi yapayan olursa özelden tek tek ayarları söyleyebilirim.

• quote:

Master core
    Cpu governor hepsi on-demand
    Touch boost free 1.72 ghz
    Affected cores. 3 cores
    Cpu governor. 20.000
    Power save switch. On
    Power efficient. On
    Cpu tweaks. On
    Max cpu freq. Hepsi 2.57 ghz
    Min cpu freq. Hepsi 300 mhz
    Max screen off. 1.19 ghz
    Min screen off. 300 mhz

Cpu hot plug
    Hotplug driver. default LG
    Hotplug suspend mode. Hotplug suspend
    Touch core boost. Triple cores
    Max cores online. Triple

Gpu core
    Gpu active governor. Mom adrenaline
    Max Gpu freq. 650 mhz

I/O
    Mmc power usage. Mmc power save
    Default awake. Zen
    Screen off. Zen

• Arkadaşlar bendede cmde wifi drop oluyordu
    Bugün yine kurdum ancsk kurarken bir değişiklik denedim 3 saattir hic kesilmiyor

Hybrid bootsackler var xdada knu indirin dosya ismi bootsack d802 caf diye birseydi

Kurarken twrp 2.8.73 le wipe yapin internal disinda bootstack cm ve gapps micro flashlayin sorun kalmıyor dun geceki bighlty surumu kurdum hicbir sorunn yok snaoshot sorunlu ses icin xdada volume boost var onu flaslayin ses stockla ayni oluyoe sağlıcakla 22 mayis cm surumu bu arada

• quote:

Crown task
    Clear file cache. On
    Reset system. Off
    Trim system. On
    Reclaimed ram. On
    Restart Google service on
    Calibrate battery. Off
    Update ad block. Off
    Clear app cache. On

Other
    Selinux control permissive
    Min back light. On
    Min back light level. 60 lvl
    Net congestion. Cubic
    Gps region. Asia zone

Tweaks
    Force fast charge. OFF
    Sweep2sweep. Off

Bütün sekmeler altında kalan değerlerin hepsini Default olarak bıraktım. Ses ayarlarını istediğin gibi deneyerek yaparsın takıldığın birşey olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Tavsiyem greenfy Pro yükle ekran kapandığı zaman bütün uygulamaları kapat tabiki bildirim almak istediklerini uyutma.

• quote:

Resim ekleyemiyorum ama %45 pilim kaldığında 3.5 saat ekran sürem vardı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• alifatihayik A kullanıcısına yanıt
    O ayarlarla o ekran süresini nasıl aldınız şok oldum Hocam. oha dedim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

O ayarlarla o ekran süresini nasıl aldınız şok oldum Hocam. oha dedim yani

Ilk once islemci frekanslarini dusurerek bir hafta denedim ve sunu fark ettim islemxi sayisi ve frekansi dustugu zaman tel yavasliyor ve islemci daha fazla calisarak guc harciyor ben de islemcileri hizlandirdim sonuc olarak suan cok hizli ve ekran surem bu cok memnunum. Not olarak hic oyun oynaman sadece nette gezerim ve sosyal medya ve birkac foto ve video. Birde batarya kalibrasyonu yaptim belki etkisi vardir.

• Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Hocam cloudy deki düzenimi bozup önce resurrection remix kurdum güzeldi ama lg arayüzüne alıştığım için sıkıldım :) dün flyme os romun yeni sürümü çıkmıştı onu denedim ama sorunluydu (gps açınca play store çalışmıyor) onun dışında ışık hızında bir rom. Şimdi idareten icex rom kurdum ama sevmedim sanırım tekrar cloudy 3.3 ve dori 9.8 e geri dönücem. Eskiden sony çok severdim artık pek hoşuma gitmiyor ama X performance modeli çok iyi bir cihaz donanım olarak. :)
    Ooo hocam diyar diyar dolaşıyorsunuz bugün Miui rom konusunda gördüm Sanırım bugün cloudy e veya 30h ye geçerim ben de. Sony tasarımsal olarak pek hoşuma gitmiyor ama müşterisini düşünüp güncellemeleri eksik de etmiyor. Hocam birçok rom değiştiriyorsunuz, sürekli o kendi düzeni sağlamak sıkmıyor mu? Nasıl yapıyorsunuz yedeklemeyi? Ben Titaniun backup kullanıyorum bazı uygulamalarım geri yüklenmiyor, yükleniyor diyor baya zaman geçiyor ama yüklenmiyor. Bir bilginiz var mı acaba?

Aynen hocam miui da kurdum ama chrome sorunu yüzünden ondanda vazgeçtim sürekli rom kurmaktan sıkılıyorum ama aynı zamanda keyif alıyorum. Ben backup almadan herşeyi sıfırdan kuruyorum hocam sizinde söylediğiniz gibi illaki bir sorun çıkıyor yedekten geri yüklerken herşeyi sıfırdan yapmak en güzeli
    Peki 30h yi çok övmüşler, sizce cloudy mi 30h mi? Batarya performansı önemli benim için ve oyun oynamıyorum. Sürekli Wi-Fi, senkronizasyon ve lokasyon açık oluyor.

30h yi hiç denemedim hocam ama ben cloudy derim isterseniz 30h yi deneyin bir kaç gün beğenmezseniz cloudy e geçersiniz Cloudy candır
    indirmeye başlıyorum o zaman geri bildirim yaparım hocam. iyi forumlar

• G2 efsanesi bitti. Konu öldü

• 
Sayfa: önceki 33953396339733983399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.