Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33513352335333543355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ndm 5.3 içindeki canlı duvar kağıtları harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Hocam ana ekranda ikonlara basılı tutunca ana ekran durdu hatası alıyor musunuz

• pesb P kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bir sıkıntı yok
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Kontrol Ettim hocam sıkıntı yok (md5 5BE8524ED76F20B37CF07EF15F81AB77)
    Neden olabileceği hakkında bir fikriniz varmı Cloudy 3.3 den full wipe yaparak geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Kontrol Ettim hocam sıkıntı yok (md5 5BE8524ED76F20B37CF07EF15F81AB77)
    Neden olabileceği hakkında bir fikriniz varmı Cloudy 3.3 den full wipe yaparak geçtim
    Bazı eksikleri olmasına rağmen güzel rom

Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• cm13 de cyandelta calismiyor,kendi recorvery menusu var cok kotu, gapps atamiyorum,:(

• xperius kullanıcısına yanıt
    Sarj performansı nasıl 5.2 iyi değildi o yüzden ben optimus finale geçtim rom yağ gibi akiyor sarjida test ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

cm13 de cyandelta calismiyor,kendi recorvery menusu var cok kotu, gapps atamiyorum,:(
    arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç root atmadım
    g2 için en stabil ve en verimli rom hangisi şu anda acaba?
    eksisi artısıyla bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim
    (isterseniz forumu kirletmeden pm de atabilirsiniz)
  • Nasılsın hocam? Whatsapptan yazacaktım lakin sim değişikliği(numara değişikliği) ile rehberi kaybettim
    G2 konusuna da yazdım belki görmüşsündür.Kardeşime verdiğim g2 ile 1 haftadır başım belada.Yazılım(kdz, tot) yüklerken hep yarım kalıyordu.cihaz donuyordu.Bu şeildehttp://i.hizliresim.com/Rk8VX1.jpg
    1 kez tot ile yükleme yapıp rom yükleyebildim. yine dondu.
    Şu an critical error sayfası geliyor.download moduna kesinlikle alamıyorum.bilgisayar telefonu görüyorum.port 41 Lge diye görünüyor.adb driverleri kurulu.adb ile img dosyaları atacağım waiting for device yazısı sadece.sdk tool adb hepsini denedim.
    http://i.hizliresim.com/YkpGBk.jpghttp://i.hizliresim.com/4rQJkq.jpghttp://i.hizliresim.com/JANg6n.jpg

Sorun donanımsal diyordum.ancak critical error sayfasında 1 saat bile açık kalabiliyor.ubuntu denemek istedim kuramadım ve harddisk sürücüm uçtu.bilgilerimi kurtarmaya çalışıyorum.
    Yapılması gereken başka birşey var mıdır acaba?

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Bende pili test ediyorum hocam su an %76 sarjim var ve 1 saat 32 dakika ekran suresi gösteriyor %50 parlaklikla iyi gidiyor simdilik

• Arkadaşlar cm13 te telefon görüşmesi yaparken görüşme kendiliğinden sonlanıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Srk tool da bunun çözümünün olması lazım, ama nasıl olur nasıl yapılır hiç bir tecrübem yok :)

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Aosp lerde ekran kararmasına rağmen tuşlar aktif oluyor genelde, sorunun bu olabilir...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Srk tool ile adb ve fix modunu denediğimde de waiting for device hatası
    En sevmediğim şey bu:Bozulacaksan tam bozul ne bileyim dumanlar çıksın umudumuz kalmasın..Bu durumda hep acaba olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Srk tool ile adb ve fix modunu denediğimde de waiting for device hatası
    En sevmediğim şey bu:Bozulacaksan tam bozul ne bileyim dumanlar çıksın umudumuz kalmasın..Bu durumda hep acaba olur mu?
    http://lgviet.com/ 'da matrix_neo Ndm 5.3 ü paylaşmamış kimsenin dikkatini çekmedi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Aosp lerde ekran kararmasına rağmen tuşlar aktif oluyor genelde, sorunun bu olabilir...

Yani görüşme esnasında kapama tuşuna temas olduğunu mu söylüyorsunuz hocam?

• rLzApex kullanıcısına yanıt
    Xda da farklı nick kullanıyor sanırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Hocam 8091 gibi bir yeri arayıp sensörü elinizle kapatın ekran kararsın sonra tuşa basmaya çalışın, kapanırsa benim dediğim gibidir...

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Farklı USB portlarını veya bilgisayarları deneyin, valla başıma hiç böyle şeyler gelmedi, zaten iPhone kullanıyorum uzun zamandır, o yüzden pek bilgim de yok maalesef...

Hocam cm13 hakkındaki yorumlarınız neler günlük kullanım için uygun hale geldimi ve nightly sürüm mü kullanıyorsunuz yoksa snapshot mı paylaşırsanız çok sevinirim
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 33513352335333543355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.