Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.654.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32113212321332143215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

Arkadaşlar güzel bi soru :)) TWRP full backup aldıktan sonra ? restore yaparken önce full wipe yapmamız gerekiyormu???? acaba?? full backupu yükledim telefon açılmadı bir sürü diskler filan çıkıyor bilgisayara bağlayınca, daha önce böyle bir deneyimi olan varmı?

Bu arada Vintek ekran olmadığı gerekçesiyle hemen değiştirmiyor. 20 gün süre veriyor. Düşününce 20 gün akıllı telefonsuz çok zor bee :)

Evet arkadaşın söylediği gibi partitionlar sıkıntılı twrp restore ederken partitionları silmiş ama geri yazmamış üzerine srk tool ile yönergeleri takip ederek download modu getirin flash tool ile rom yükleyin sorununuz çözülmüş olur.
  • Tuslari kullanarak twrpye girip 10c zipini yukledim. Da twrp yedegimi nasil yuklerim niye olmuyor acaba eksik biseymi var 10c twrp son surum yedegim cloudy g3.3 taktiklere acigim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    10c yüklediyseniz hafıza gitmiştir yedek telefondaysa oda gitmiştir doğal olarak. eğer yedek duruyorsa sistem ve data yı seçin sadece restore ederken ama lolliopo ta root ve recovery yapın jb ve kk da yedeği getirmeye çalışırsanız açılmaz cihaz
  • Dori 8.5 denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar gayet güzel bir sürüm olmuş stock rom ile güzel çalışıyor sabahtan beri.

• Beyler elinde stock 30d 30b falan flaşlanabilir zip linki olan var mı 32 gb için

• quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

Beyler elinde stock 30d 30b falan flaşlanabilir zip linki olan var mı 32 gb için

Buyrun hocam en son 30h cikti onu yukleyin isterseniz

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=31284

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadşlar foruma bir uğrayım dedim,dün Lg G3 e android 6.0 yükledim,sizlerin dediği kadar hatta daha
    fazlası var,G3 e geçtiğimde nerdeyse pişman oldum,stock rom rezaletti,şarj su gibi akıyordu.
    Android 6.0 ile mükemmel oldu,ben bu akıcılığı hızı G2 de görmedim diyebilirim (cm12-13 hariç)
    Burda bu yazdığım yanlış anlaşılmasin.5-6 yıldır android telefonlar kullanıyorum belki de en iyi
    Stock rom yapmış LG. Çok stabil,hızlı ve sarjı düzeldi.Eğer imkanınız varsa bir şekilde G3 32Gb
    a geçmenizi tavsiye ediyorum.Snapdragon 820 cihazlar çıksın,sorunları düzeltilsin,fiyatları
    düşsün 6-9 ay sonra başka şeylere bakarız.G3 teki romu 6.0 ı Cynoagen mod kullanır gibi
    düşünün.iyi günler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

ARkadşlar foruma bir uğrayım dedim,dün Lg G3 e android 6.0 yükledim,sizlerin dediği kadar hatta daha
    fazlası var,G3 e geçtiğimde nerdeyse pişman oldum,stock rom rezaletti,şarj su gibi akıyordu.
    Android 6.0 ile mükemmel oldu,ben bu akıcılığı hızı G2 de görmedim diyebilirim (cm12-13 hariç)
    Burda bu yazdığım yanlış anlaşılmasin.5-6 yıldır android telefonlar kullanıyorum belki de en iyi
    Stock rom yapmış LG. Çok stabil,hızlı ve sarjı düzeldi.Eğer imkanınız varsa bir şekilde G3 32Gb
    a geçmenizi tavsiye ediyorum.Snapdragon 820 cihazlar çıksın,sorunları düzeltilsin,fiyatları
    düşsün 6-9 ay sonra başka şeylere bakarız.G3 teki romu 6.0 ı Cynoagen mod kullanır gibi
    düşünün.iyi günler herkese.

Evet marshmallow lollipop'a nazaran daha stabil çalışıyor hocam fakat g3'ün arayüzü problemliydi.Kullanıcılara her zaman bekleyin UX 4.0 arayüzüyle bu telefonu adam akıllı kullanabileceksiniz dedim.G3 arayüzü bariz bir şekilde problemliydi ve lg problemli arayüze insanları 1 seneden fazla mahkup etti.
    Bu güncelleme ile 4.0 arayüzünü verdi ve telefonun gerçek performansı ortaya çıktı.
    Ben çıktığı günden beri g3'ün g2'den hızlı olduğuna ilk defa 6.0 ile şahit oldum.

• MiUi 7 için yardımcı olacak var mı gtbluesky 6.1.8 surümünü kuruyorum öncesinde baseband ve bootloader yüklüyorum fakat boot ekranında kalıyor cihaz sürekli reboot atıyor açamıyorum romu kullanan biri yardımcı olursa sevinirim.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Hocam g2 ye 6.0 gelsin emin olun g3 kadar hızlı ve hatta daha stabil olur . ama gelin gorun ki 6.0 degil 5.1.1 bile verilmeyecek.

Telefonumu hic satmam diyen ben bile 700 civarına satıp g3 e gecmeyi dusunuyorum.
    Yada lgden tamamen uzaklaşmak lazım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

MiUi 7 için yardımcı olacak var mı gtbluesky 6.1.8 surümünü kuruyorum öncesinde baseband ve bootloader yüklüyorum fakat boot ekranında kalıyor cihaz sürekli reboot atıyor açamıyorum romu kullanan biri yardımcı olursa sevinirim.

Hangi baseband ve bootloaderi kullaniyosunuz hocam

Bunu flashlayip gecmeye calisin hocam

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982086991103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 13 Ocak 2016; 16:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

MiUi 7 için yardımcı olacak var mı gtbluesky 6.1.8 surümünü kuruyorum öncesinde baseband ve bootloader yüklüyorum fakat boot ekranında kalıyor cihaz sürekli reboot atıyor açamıyorum romu kullanan biri yardımcı olursa sevinirim.

Ben kullanıyorum üstad rom yağ gibi sadece vatsap bende sanki sıkıntılı ama diğer arkadaşlar normal diyorhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97648322 burada var üstad ben kin912 Romu kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam g2 ye 6.0 gelsin emin olun g3 kadar hızlı ve hatta daha stabil olur . ama gelin gorun ki 6.0 degil 5.1.1 bile verilmeyecek.

Telefonumu hic satmam diyen ben bile 700 civarına satıp g3 e gecmeyi dusunuyorum.
    Yada lgden tamamen uzaklaşmak lazım .

Ben g2 mi satmam efsane olarak kalacak olmadı ablama veririm olmadıredmi note3 sipariş verdim artık xiaomi yada meizu başka markaya para vermem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki gtbluesky olduğu için mi bootloader ekranında kalıyor

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Bence adımları bir daha uygula üstad farketmemesi lazim ama kin912 her hafta guncelleme alıyor

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan hala cm13 kullanıyorsanız size birkaç soru sorabilirmiyim?

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu flashlayıp direk kuruyorum romu bakalım haber ederim sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

Hocam şuan hala cm13 kullanıyorsanız size birkaç soru sorabilirmiyim?

Evet kullanıyorum ama geri dönmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 13 Ocak 2016; 19:40:16 >
  • Neden hocam sıkıldınızmı?

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    3 defa denedim kartalemin hocamın verdiğinide denedim yok bolt animasyon aranızda fastboot atıp duruyor romda sorun var muhtemelen şimdi sizin kullandığınızı indiricem kin912 ye ait olanı. Boyutu biraz daha küçük gtbluesky dan farkı varmı hocam

• 
Sayfa: önceki 32113212321332143215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.