Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31843185318631873188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloudy 3.3 gereksiz bi şekilde kasılıyo bazen. Herhangi kronik bi çakışma yapan program felan mı var anlamadım. Bi türlü sürekli stabil kullanamıyorum.
  • Hocam hic anymote denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Cm 13 için test ettiğiniz bir qremote var mı arkadaşlar?

Cm 12 deki calisiyodu galiba
  • G3 Android M güzel olmuş sarj süper ve ısınma yok olmuş inşallah bizim tellere resmi olarak lg verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Uzun zamandır böyle SOT almamıştım full oto parlaklık %90 WIFI işlemci profili dengeli
    CM 12.1 SNAPSHOT + Oppo camera 2.66 kullanıyorum XCam dan bile güzel çektiği söyleniyor gerçekten de harika bi kamera google plus da XCam ve oppo kamera örneğini yanyana koymuşlar oppo daha çok ışık almış bunu net gördüğümü de ifade edebilirim. Hocam özellikle sizin için söylüyorum
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit: Bahsettiğim kanıt, buyrun

http://i.hizliresim.com/7MPVLa.png

Oppo kamera linki varmı elinde üstad?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: powerose

Hocam hic anymote denediniz mi?

Güzel bir uygulama fakat Kendi stock uygulamasi kadar pratik değil hocam. Denemisligim var.

• htcmaniadan indirmiştim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

quote:

Uzun zamandır böyle SOT almamıştım full oto parlaklık %90 WIFI işlemci profili dengeli
    CM 12.1 SNAPSHOT + Oppo camera 2.66 kullanıyorum XCam dan bile güzel çektiği söyleniyor gerçekten de harika bi kamera google plus da XCam ve oppo kamera örneğini yanyana koymuşlar oppo daha çok ışık almış bunu net gördüğümü de ifade edebilirim. Hocam özellikle sizin için söylüyorum
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/port-coloros-camera-cm11s-t3030369
    Buyrun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

quote:

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/port-coloros-camera-cm11s-t3030369
    Buyrun hocam

Eyvallah kardeşim

• hocam bu program root yapılmamış stock rom (lolipop) kurulu cihazda çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Cloudy 3.3 gereksiz bi şekilde kasılıyo bazen. Herhangi kronik bi çakışma yapan program felan mı var anlamadım. Bi türlü sürekli stabil kullanamıyorum.

Aynen genel olarak değilde mesela kilit ekranından direk chrome'u açarken bekletiyor bazen biraz, sonuçta port rom orjinali gibi olmaz g4'le yanyana koydum g4 fena tokatlıyor uygulama açılış hızlarında falan bu arada g2 rakibi s4 z1 android m almayacakken g2'ye vereceklerini hiç sanmıyorum bari 5.1 verip öyle öldürsünler telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Cloudy 3.3 gereksiz bi şekilde kasılıyo bazen. Herhangi kronik bi çakışma yapan program felan mı var anlamadım. Bi türlü sürekli stabil kullanamıyorum.

Aynen genel olarak değilde mesela kilit ekranından direk chrome'u açarken bekletiyor bazen biraz, sonuçta port rom orjinali gibi olmaz g4'le yanyana koydum g4 fena tokatlıyor uygulama açılış hızlarında falan bu arada g2 rakibi s4 z1 android m almayacakken g2'ye vereceklerini hiç sanmıyorum bari 5.1 verip öyle öldürsünler telefonu

3.2 kullanın hocam problem 3.3'de. 3.2 sonrası xposed'a ve fix lollipop memory leak modülü ekleyin. Aylarca sorunsuz kullanabilirsiniz.

• Bu arada marshmallow'da ısınma olayını bitirmişler bariz. Ateş topu gibi yanan g3'de tık yok. Bizim cihazlarda ısınmanın adı bile geçmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Thunder 2.2 romunu oneririm hocam

bakındımda linki göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

3.2 kullanın hocam problem 3.3'de. 3.2 sonrası xposed'a ve fix lollipop memory leak modülü ekleyin. Aylarca sorunsuz kullanabilirsiniz.

Hocam memory leak en son nisan ayinda güncellendi. Onun yerine dorimanx yada xceed kerneli kullansak daha cok faydası olmaz mi ? Yada hem kernel hem modülü birden mi kullanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Thunder 2.2 romunu oneririm hocam

bakındımda linki göremedim

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1099047
  • Oppo kamera için Rezn0dll arkadaşımıza teşekkür ederim.Bu programda Plugin ler var arkadaşalar.
    hepsini ayrı apk olarak kuruyorsunuz.Hepsi harika gece çekim için colurfull night var gece daha net
    çekiyor,slow çekim var kamera kadrajini istediğiniz saniye açık tutabiliyorsunuz.Bunları mutlaka deneyin.
    50milyon pixel çekim olayı hikaye biraz,donanım malum 13mp o özelliktten pek birşey beklemeyin.
    Kamera güzel snapdragon ile ikisini kullanıyorum şu an cm12.1 snapshotta.
  • Arkadas snapchata bi turlu giremiyorum. Bu hatayi veriyor surekli. 3 gundur romdan roma geciyorum. Denemedigim rom kalmadi.
    https://s.snapchat.com/a/failed-login
    Su linki veriyor. Inceliyorum biseyde anladigim yok. Basina gelen varsa yardimci olur mu. Çıldırmak üzereyim.

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Hocam eklentileri nasıl yüklüyoruz ?

• quote:

Arkadas snapchata bi turlu giremiyorum. Bu hatayi veriyor surekli. 3 gundur romdan roma geciyorum. Denemedigim rom kalmadi.
    https://s.snapchat.com/a/failed-login
    Su linki veriyor. Inceliyorum biseyde anladigim yok. Basina gelen varsa yardimci olur mu. Çıldırmak üzereyim.

Xposed yüklü ise o hatayı veriyor. Xposed'ın gömülü olmadığı/kurulu olmadığı bir ROM yüklemek zorundasınız.

• 
Sayfa: önceki 31843185318631873188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.