Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29242925292629272928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustam bu marka(meyve suyu) sadece bim de varya onu da çekmişsin demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 2 Ağustos 2015; 11:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ok şimdi oldu evet ya idare eder tadı ama :) çok fakiriz :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ok şimdi oldu evet ya idare eder tadı ama :) çok fakiriz :p

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar

Telefonu 15 dakka once cikardim sarjdan. Hala daha sarj oldu yesil lambasi yaniyor yahu Bozuluyor mu nedir? Var mi karsilasan bu sekilde?

%100den dustu suanda. Sarj oluyor gibi gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 2 Ağustos 2015; 12:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arkadaslar

Telefonu 15 dakka once cikardim sarjdan. Hala daha sarj oldu yesil lambasi yaniyor yahu Bozuluyor mu nedir? Var mi karsilasan bu sekilde?

Ledi aç kapa düzelir kardeş, arada oluyor bazen böyle.

• quote:

quote:

Arkadaslar

Yeniden baslattim duzeldi. Ilk defa oldu bende. S3te de oluyordu bazen. Sanirim yavas yavas vakti geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

quote:

Arkadaslar

Yeniden baslattim duzeldi. Ilk defa oldu bende. S3te de oluyordu bazen. Sanirim yavas yavas vakti geliyor

Alıntıları Göster
    irtifa kaybediyoruz beyler :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

quote:

Cheloz Team romu güzelde fazla ram yiyor, ne zaman baksam kalan ram350mb gibi gösteriyor, yeni sürüm 1.4 geliyormuş. Aynı anda 4 programı birlikte açmış benim gördüğüm screenshot almış.

Aynen hocam ram neredeyse sıfırı bulacak çok hata var kablosuz depolama çalışmıyor tek sevdiğim yanı g4 kamerasının olması

G4 kamera da sorun var mi.

Hocam çok kurcalamadım hemen geri geçtim dslr ayarları vardı birebir kamerayı portlamış raw formatı klasörüde çıkmıştı

En son o haldeydi zaten. Bazi fonksiyonlari calismiyordu. fC veriyordu mesela. Onlar duzeltilmis mi diye sordum

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Hangi LP Bootstack ile kurdunuz Lokied mi Bump mi ? Bir de su an gozume carpan en iyi AOSP Romlar AICP ve RR ben de heyecan ariyorum biraz ama kararsiz kaldim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cheloz Team romu güzelde fazla ram yiyor, ne zaman baksam kalan ram350mb gibi gösteriyor, yeni sürüm 1.4 geliyormuş. Aynı anda 4 programı birlikte açmış benim gördüğüm screenshot almış.

Aynen hocam ram neredeyse sıfırı bulacak çok hata var kablosuz depolama çalışmıyor tek sevdiğim yanı g4 kamerasının olması

G4 kamera da sorun var mi.

Hocam çok kurcalamadım hemen geri geçtim dslr ayarları vardı birebir kamerayı portlamış raw formatı klasörüde çıkmıştı

En son o haldeydi zaten. Bazi fonksiyonlari calismiyordu. fC veriyordu mesela. Onlar duzeltilmis mi diye sordum

Yok hocam kurcalamadan geri döndüm daha çok çalışması gerekiyor chelozteamın

• Beyler sizce g2 den sonra meizu mx4 iyi bi secim olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Hangi LP Bootstack ile kurdunuz Lokied mi Bump mi ? Bir de su an gozume carpan en iyi AOSP Romlar AICP ve RR ben de heyecan ariyorum biraz ama kararsiz kaldim :)
    Loki olanı kurdum fakat şu anda bir hata var cevapsız çağrıları bana göstermemiş,beni arayanlar olmuş onları
    normal çağrı gibi algılamış,bildirim yapmadı yani.Senin AICP dediğin hangi rom açarmısın. @jinjin
  • quote:

Loki olanı kurdum fakat şu anda bir hata var cevapsız çağrıları bana göstermemiş,beni arayanlar olmuş onları
    normal çağrı gibi algılamış,bildirim yapmadı yani.Senin AICP dediğin hangi rom açarmısın. @jinjin

Alıntıları Göster
    Şimdi düzeldi yeniden başlattım dostum @jinjin

bu şarj seni tatmin ederse ? wifi az bişiy 3g var.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Bir aydır belki daha fazladır rr kullanıyorum. Çok memnunum eski bir nexus cu olarak. Şarj süresi de ortalama 5 saat alıyorum(3g/wi-fi karışık) Bence deneyin derim

• androkolik kullanıcısına yanıt
    Guzel gorunuyor gayet sormak istedigim iki uc sey var, QuickRemote var mi, Kamera olarak ne kullaniyorsunuz ve hangi Bootstack uzerinde calisiyor RR, tesekkurler :)

Bootstack olarak bootstack-d802-LP_30d-loki-signed kullanıyor. Sayfasında olması lazım. Kamera olarak google kamera kullanıyorum yada port edilmiş olan lg kamera kullanıyorum. Tabiki xcam tadını bulamazsınız. Remote olayına gelince kullandığım eski sürümlerde rr de port edilmiş olanı kullanıyordum ama sürüm yükselttikçe yada ben çok kurcaladığım için açılışta hata verdi bende fazla uğraşmadım. Xposed ile de alakalı olabilir bu durum. Yükleme sırası vs ile de alakalı yani. Sadece bunun için ise sizin için tekrar denerim.

Edit : Quickremote u çalıştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 2 Ağustos 2015; 21:18:36 >
  • Arkadaşlar ampere uygulamasinda normal mah kac acaba ? (normal dedigim orjinal sarj aletiyle ölçülen deger)

• Optimus 1.4.1 kullanan varsa bi zahmet lock at me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 2 Ağustos 2015; 21:42:58 >
  • androkolik kullanıcısına yanıt
    Verdiginiz bilgiler benim icin cok yonlendirici oldu cihazi bos yakaladigim bi anda yuklemeyi dusunuyorum tesekkur ederim :)

Rica ederim. Birşey yapmadık. Sadece hız ve tema desteği için bile geçilebilir. Bugün de hep wi-fi ile kullandım az önce baktım 3 saat ekran süresi ve şarj yüzde 50 idi. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 29242925292629272928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.