Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29182919292029212922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefona nedense Optimus'u bir türlü yükleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester88

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Reis no chorome nin xda linkini verebilir misin

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-nochromo-wild-browser-appears-t3130776

Hocam jb de twrp kurma imkanimiz yok mu

Bilgisayardan atılıyordu hocam uzun süre önce kullandigimiz için link yok şuan elimde. Eğer autorec kullanırsanız kernel değişir ve bootloop ta kalırsınız sizin sadece twrp yüklemeniz yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-nochromo-wild-browser-appears-t3130776

hocam bizim telefon arm32 mi arm64 mu oluyor?

Bunu kurun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

quote:

quote:

hocam bizim telefon arm32 mi arm64 mu oluyor?

arm32

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

quote:

quote:

Var önce towelroot ile root atıp ardından autorec ile twrp yükleyebilirsin.

Autorec apk yi kurmam yeterli mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayardan atılıyordu hocam uzun süre önce kullandigimiz için link yok şuan elimde. Eğer autorec kullanırsanız kernel değişir ve bootloop ta kalırsınız sizin sadece twrp yüklemeniz yeterli

Hocam twrp yuklemeniz yeterli derken autorec ile mi yuklemem yeterli bide hocam kurduktan sonra hemen cloudy 3.3 yuklesem bootloader ile birlikte yine bootlopta kalirmiyim

• winchester88 W kullanıcısına yanıt
    Şuanda cihazda 10c kullanıyorsanız ve rootlu ise evet sadece autorec kurmanız yeterli ama rootlu değilse dediğim gibi önce towelroot apksi ile root yapmanız gerek.
    Logo da kalmaması için droid lp patch yüklemen yeterli olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Şuanda cihazda 10c kullanıyorsanız ve rootlu ise evet sadece autorec kurmanız yeterli ama rootlu değilse dediğim gibi önce towelroot apksi ile root yapmanız gerek.

Aynen 10c kullaniyorum sormamin nedeni autorec kitkat recovey kurmaya yariyodu bunda kurarsak sıkıntı olmaz degil mi hocam (cihaz rootlu)

Olmaz bu zamana kadar bir çok kez yaptım ve hiç bir sorun çıkmadı.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam bu no chromo nun olayı nedir? Normal Chrome gibi birşey değil anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam bu no chromo nun olayı nedir? Normal Chrome gibi birşey değil anladığım kadarıyla.

Chrome un adaway eklenip biraz degistirilmis hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester88 -- 28 Temmuz 2015; 20:30:00 >
  • Servise gönderdiğim cihazımın anakart dışındaki parçalarını değiştirip yenilemişler. Lg Türkiye olduğu sürece bu cihazın sırtı yere gelmez bu şekilde herhalde bi 2 yıl daha kullanırım.
    Anladım üstad çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hangi şikayetle göndermiştiniz hocam
  • quote:

Hocam ekran sararması arka kapak kamera batarya ile ilgili sıkıntılardan dolayı gönderdim sağolsunlar hepsini değiştirmişler.
  • Arkadaşlar artık herkes öğrendi hangi romla hangi bootloader ı kullanacağını ama yine de yardımcı olması açısından kendi kullandığım dosyaları paylaşmak istedim. Öncelikle açıklama açısından hangi bootloader ın hangi romlarda kullanılacağını açıklayan bir tablomuz var faydalı olacaktır ve tabi ki bootloader ve partition lardan oluşan dosyalarımız. Sadece kitkat ve lollipop romlar için olan dosyaları paylaştım çünkü artık jelly bean rom kullanan pek kimse yok ve bu dosyaya da ihtiyaç duymuyoruz. Dosyaların Boyutları büyük diyebilirsiniz evet çünkü tüm partitionları koydum dosyaya bu şekilde daha verimli çalıştığını düşünüyorum. Ayrıca sistemin tam uyumlu çalışması içinde gerekli bence.

Aşağıdaki tabloda hangi romda hangi bootloder ın kullanılması gerektiğini açıklamaya çalıştım. Lollipop romlarda kk bootloader kullanıyoruz çünkü kernelimiz bumped bootladerın kerneli okuyabilmesi yani telefonun açılabilmesi için kk bootloader kullanmak zorundayız. Kitkat romlarda daha çok Jb bootloader ı kullanıyoruz çünkü oradki kernellerde güvenliği aşmak için Loki kilidi kullanıyor ve bu kernellerde jb bootlader ile uyumlu bir istisna var eğer bumped kitkat kernel kullanıyorsanız kk bootloader kullanabilirsiniz ama buna ihtiyaç duymadan tüm kitkat romların kurulumunda jb bootloader kullanabiliyoruz. Bu Açıklamalar dışında bir sorun yada soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bootloaderlar

• 20H-Part-Jb-Bootloader

Jelly bean bootlader ve 20H romunun partition larından oluşan bu dosyayı kitkat romlarda kullanıyoruz. Örneğin CloudyG2 2.2, Pardus 7.7, Optimus 1.4.1 vs
      Lollipop romlardan kitkat romlara dönerken bunu flashlayıp üzerine kitkat romunuzu flashlayabilirsiniz yada jelly bean den kitkata geçmek isterken bu dosyayı kullanabilirsiniz.

İndirme Linki :https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347782962

• 30B-Part-KK-Bootloader

Kitkat bootlader ve 30B Türkiye romunun partition larından oluşan bu dosyayı da Lollipop romlarda kullanıyoruz. Örneğin CloudyG2 3.3, No name v2 , Cheloz 1.3 vs
      Kitkat ve Jelly bean romlardan Lollipop romlara geçerken ihtiyaç duyacağımız tüm partitionlar içerisinde bu dosyayı flashlayıp istediğimiz romu üzerine kurabiliriz.

İndirme Linki :https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347782961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 28 Temmuz 2015; 23:15:42 >

• Xceed kernel yeni sürüm çıkmış sanırım bilginize arkadaşlar. Bu herifin sayfası kadar karışık sayfada görmedim. Düzgün bir sürüm ve download bilgisi koysa olmuyor sanki. Kernelini seviyorum Cloudy romda uzun zamandır kullanıyorum ama sayfasını sevmiyorum

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/kernel-xceed-t3066637
    İndirme linkide bu sanırım.

https://github.com/zeroblade1984/Galbi/releases/

Kernel gayet stabil ısınma yok tavsiye ederim. V5 gayet iyiydi v6 da gayet iyi geldi şuan bana. Bu gpusu neden max Oc olan 579 ile geliyor bilen varmı? Bir bildiği vardır diye dusurmuyorum bende. Wpr sürümü kullanan varmı ondada bu sekildemi geliyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 28 Temmuz 2015; 23:56:35 >

• xperius kullanıcısına yanıt
    şimdi yüklüyorum hocam.. romun kendi kernelini kullandınız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Hocam ekran sararması arka kapak kamera batarya ile ilgili sıkıntılardan dolayı gönderdim sağolsunlar hepsini değiştirmişler.

Hocam birebir aynı sebeplerden dolayı ben de göndermeyi düşünüyorum. Hangi servise gönderdiğinizi öğrenebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 29182919292029212922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.