Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (12 Mobil) - 4 Masaüstü12 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29002901290229032904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun gece dormanx 4.2 yukledim arkadaslar ve size mutlu haberi vereyim.
    Gün boyu ekran parlaklığı full otomatik + 3g acik kullanmama ragmen telefon isinmadi ve kendimi kitkatta gibi hissettim. Lollipop da dormanx 4.2 ile isinma sorunu çözülmüş gozlemledigim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy 3.3 + Dorimanx 4.2 dimi hocam ?
  • Bu cloudy'deki ısınma sorunu iyice sıktı ya telefon hep sıcak şimdi dori 4.2yi deniyorum yoksa aospları denicem. AOSP'larda jb bootloader ve modem mi yüklü olması gerekiyordu?

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Bende de tr yazmiyor ama tr , sikinti olacagini sanmiyorum

• OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    Ben bu zamana kadar 2 'sinide yüklemedim herhangi bir sorunlada karşılaşmadım.Şuanda bile RR 5.5.1 kullanıyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Ben bu zamana kadar 2 'sinide yüklemedim herhangi bir sorunlada karşılaşmadım.Şuanda bile RR 5.5.1 kullanıyorum sorun yok.
    Arkadaşlar Herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Büyüklerimn ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

Gelelim sorumuza Telefon Şarjdayken telefona kaç ma şarj değeri geldiğini ölçebileceğim bir uygulama varmıdır ? Bu iç için Şarj cihazı ve telefon arasına bir aparat takılıyor sanırım bunu bir uygulama ile yapmak mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar Herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Büyüklerimn ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

Gelelim sorumuza Telefon Şarjdayken telefona kaç ma şarj değeri geldiğini ölçebileceğim bir uygulama varmıdır ? Bu iç için Şarj cihazı ve telefon arasına bir aparat takılıyor sanırım bunu bir uygulama ile yapmak mümkünmüdür?

Ampere diye bi uygulama var hocam Play Store'da, onu deneyebilirsiniz.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Beyler her seyi birakip stock roma dondum. Su anda cihazim rootsuz fakat su silemedigim programlar beni rahatsiz ediyor.

Birazdan rootluyacagim ve yapicagim tek sey host dosyasi aticagim reklamlar icin, altdaki menu tuslarini kucultecegim ve gereksiz lg gibi programlari silecegim.

Altdaki ucgen, yuvarlak ve kare tuslarini kucultmek icin elinizde bir dosya varmi acaba? Stock android 5.0.2 icin? Bu konuda yardiminiz gerekli.

Simdiden tesekkur ediyorum.

Aynılarını yapacağım. Yapınca haberim olsun.

Ben yaptim hocam, bundan sonra kafam rahat.

5.0.2 yukledim,
    Rootladim trwp yukledim.
    Link2sd program ile gereksizleri dondurdum.
    28lik navbar yukledim cok kucuk oldu 36 ligi yukledim gayet iyi.
    Xda da bulunan host dosyasini yukledim reklamlarin alayini engelledim.

Artik kullanicagim telefonumu, sacma sapan islerle ugrasmiyacagim. Nasilsa gps gibi seyleri hangi romda kullanirsak kullanalim batarya hemen bitiyor. O ekran sureleri falan hikaye. Eve kapanirsan aliniyor 6 saat :) Disarida kullanimda 3 4 saat giferse gps falan acikken kotu degildir kesinlikle.

Telefonum su anda gayet hizli fakat yrni yuklendi sonucta. Cloudy 3.2 / 3.3 falan bir sure sonra (2 ile 3 hafta) hapsurup tiksiraya basliyor. Menude bile kare atlamalari yasatiyor.

Eski samsung s3 dede bir suru rom falan denemistim zamanimda, ondada cozumu stock rom yukleyip kendime gore ayarlamakta cozumu bulmustum. Bundada cozum boyle bence bana gore. Stabil, sorunsuz ve temiz. Cliusy 3.3 deyken tanidigim kisinin rootsuz lolipop u daha seri calisiyordu 3 haftanin ardindan.

Ayrica herkesin Ramazan bayramini kutlarim.

Iyi forumlar, iyi bayramlar :)

Hocam ben de büyük ihtimalle sizin gibi stokta kalacagim, hic uğraşmaya gerek yok Ancak o kadar indirdik 1-2 ay denemeden olmaz Neyse konuya geceyim, bu host dosyasinin linkini paylasirmisiniz hocam?

Hocam ben saatlerimi verdim. Dun hard brick oldu gece 3 e kadar ugrastim sansa kurtardim. Kaybettigim vakit e yazik dedim. Cevremdekiler ne guzel kullaniyorlar dertleri yok biz kendimize dert cikariyoruz.

Dosyayi isterseniz flashlayin recovery den, yada sadece host u indirip systeme yerlestirin hocam.

Host dosya linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098

Aynen hocam gecen brick ettim cihazi garantiye verdim, cevremdekilerden bircok yorum geldi, bizimki de telefon niye bozulmuyor gibisinden. Keske hic bu islere girismeseydim diyorum simdi, bos yere telefonu zorluyoruz, ama bu tutku gibi bir sey, telefonum garantiden gelir gelmez cloudy 3.3'u flashlayacagim Host dosyasi icin tesekkurler bu arada

Hocam bende kaç kere root attım custom rom yükledim tel ateş gibi gezdi durdu ama bir ekran sararması olmadı garantide az kaldı olacaksada garanti içinde olsun diye çok uğraştım ama tel banamısın demedi

Hocam bu kadar uğraştıysaniz ne yapin edin, sarartin o ekrani Zaten az kalmis garantisi. Ya da resimlerinizi vs. yedekleyip pc'ye attiktan sonra internal storage dahil wipe'layin. Twrp de kaldirin (eger yapabilirseniz, ben twrp yuklu verdim gerci bisey olmadi) Ardindan garantiye surum yukstilirken bi anda boyle oldu, elektrik falan da gitmedi gibi seyler soyleyebilirsiniz. Ancak ekşına gerek yok, Acin AnTuTu'yu stabilite testi yapin ardarda, sartin ekrani, verin garantiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    tavsiyelerine uyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rt_zubukzade

Bende de tr yazmiyor ama tr , sikinti olacagini sanmiyorum

sayın genel başkanım öncelik saygılar ve sevgiler flash toolla işimi hallettim şu anda stock lollipop yükleniyor önce yine hata verdi ama sonra yüklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Dun gece dormanx 4.2 yukledim arkadaslar ve size mutlu haberi vereyim.
    Gün boyu ekran parlaklığı full otomatik + 3g acik kullanmama ragmen telefon isinmadi ve kendimi kitkatta gibi hissettim. Lollipop da dormanx 4.2 ile isinma sorunu çözülmüş gozlemledigim kadarıyla.

ustam peki kullanım süresi nasıl gözlemlerini bekleyip ona göre geçelimmm

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Cloudy 3.3 ün üzerine direk wipeleyip blisspop yada RR flashlarsak sıkıntı çıkarmaz mı?

• OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    Sadece flashlamadan önce droith lp patch yüklemenizi tavsiye ederim.
    Sen bana kitkat soruyosun saniyorum . Flash toolla kurtarmadan zaten yukseltebiliyordun evladim

• quote:

Orijinalden alıntı: rt_zubukzade

Sen bana kitkat soruyosun saniyorum . Flash toolla kurtarmadan zaten yukseltebiliyordun evladim

Sayın başkanım ben lollipopdan kitkata dönmeye çalıştım hep yüzde 2de kaldı ama en son stock lollipop 30b denedim kurdum şimdi lollipopdan kitkata oradanda cloudy g2 romuna geçtim yardımların için teşekkürler başkanım pak parti ye selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Dun gece dormanx 4.2 yukledim arkadaslar ve size mutlu haberi vereyim.

Hocam kurarken wipe yapıyor musunuz ?
  • Yahu şu dorimanx kernelde bayılıyorum sırf bu gelistiricinin emeği için bile kullanmak istiyorum. 4.2 düzeldi umuduyla yükledim ama hâlâ takılmalar mevcut bir bana uymadı şu kernel şansıma. Rom cloudy g3 3.3. Touch boost frq. 1574400 yaptım biraz daha iyi şuan. 1 gün daha deneyeceğim yoksa yine xceed dönecek gibiyim.

• Bugun kitkat kullanan bi arkadasin cihazini kurcaladimda isinma yok bizim cloudy 3.3 yaniyor

• 
Sayfa: önceki 29002901290229032904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.