Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28262827282828292830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum bilgiler için çok teşekkürler.

Fotoğraf için değilde video çekerken daha hızlı odaklanması için hangi ayarla oynamaliyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada iş cihazın acizliğine kalıyor. Continuous Focus ve Fixed Focus Açık olarak kullanıyorum.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Stock haliyle yani anladım hocam teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Rom Cloudy G2 3.2

Xcam ile cekilen

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Cloudy kamera ile cekilen

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Xcam setting ve G2 LP drivers yuklu cihazda.

Iki fotografinda Sag taraftaki tabelanin UĞU yazisina zoom yapildiginda Xcam ile cekilen fotografta daha az bozulma olmus. Sunu diyim hocam size fotograf bana constrat ver diye bagiriyor resmen. Constrat ayariniz sanirim 4tü. Onu 6 yapip sharpnes ayarinida 20 - 25 arasi verirseniz daha iyi fotograflar cikarirsiniz. Xcamin google blog sitesinde cogu kullanici bu ayarlari kullaniyor. Bence de en ideal ayarlar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    O yoldan geçeyim bir de bu ayarla çekicem mutlaka, teşekkürler yönlendirme için
  • Twrp nin guncel surumunun linkini atabilir mi bi arkadas bir de twrp nin yeni surumu cikmis sanirim onu eski surumun üzerine flashlasak olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Üstad bir dene istersen belki memnün kalırsın. Bende aynı şekilde güzel ayarlar arıyorum :))

Quality 100
    Contrast 6
    Saturation 6
    Sharpnesss 15

Edit: Bu arada foto olayından bende pek fazla anlamıyorum. Genel kullanım için Normal modmu tavsiye edersiniz Akıllı çekimmi arkadaslar ?

Sanki Akıllı çekim benim gibi ayarlardan pek anlamayanlar için daha makul gibi geliyor.

Saturation ayari sanirim stock romlarda bulunuyor. Cloudy3.2 kullaniyorum bende o ayar yok. Sadece kalite konstrat ve sharpness ayari bulunuyor.

Akilli cekimin normal moddan pek bi farki yok.ben o iki modunda karsilastirmasini yaptim. Akilli cekimde cekilen fotografa zoom yapildiginda normal moda nazaran daha cok bozulma oluyor. Size onerim ayarlarinizi kendiniz ayarlamaya calisin. Deneye deneye hem tecrube kazanirsiniz hemde fotograflar daha kaliteli cikar. Mesela ISO ayariniz olabildigince düşük tutmaya calisin. Ortama gore daha ideal parlaklik ayari verin. Xcam settings ayarlarindan shutter ayarlarini da kurcalayabilirsiniz. Shutter ayari ne kadar yuksek olursa fps düşüşü o kadar azalir. Renk bozulmasina sebep oluyor ama. 1/15 kullaniyorum ben.

• quote:

Güncelleme metodu zaten bu :)

http://blastagator.ddns.net/scripts/download/spideroak.php?file=twrp-2.8.7.1-d802-bump-blastagator-signed.zip

Hocam kredi karti yok diye alamiyordum ama mobil odeme varmis aveada hemen 5.45 verip aldim o kadar emek var yardimimiz olsun :) sormak istedigim apk filan kurduktan sonra mi driveri flashliyim ?

• quote:

Güncelleme metodu zaten bu :)

http://blastagator.ddns.net/scripts/download/spideroak.php?file=twrp-2.8.7.1-d802-bump-blastagator-signed.zip

Yanlis yazmisim hocam kafa gittidorimanx kerneli sorucaktim onu üzerine flashliyoruz di mi?

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapın, driver indirin. TWRP'den flashlayın. Sonra XCam settingsi açın size link verip cihazınıza uyumlu sürümü indirmenizi isteyecek. O kamera uygulamasını kurun tamamdır :)
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Haha Evet evet Wipe Cache-Dalvik falan yapmanıza gerek yok, üstüne flashlayın yeni sürümü
    Saturation ayarı yok hocam anlamadım
  • Hocam verdiginiz link kirik sanirim hata veriyor siteye girince

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    O neden öyle oldu bilmiyorum ana link bu D802 olanı indirin hocam

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-7-1.php
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız Romla alakalı hangi romdasınız ?
    Cloudy 3.2
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    O da ayrı bir gariplik Stock Tabanlı LP Romlarda ve KK romlarda Saturation ayarı oluyor. G3 Port romlarda ise olmuyordu. Ben de aynı Rom'dayım ayar var. XCam Settings sürümü 1.6.5 gerçekten hiçbir fikrim yok :)
    Beni sarmadi hocam bu xcam farkli biseyler beklemistim ama cloudy stock kamerada zaten cektikten sonra doygunluk keskinlik kontrast ayari veriyorum ayni hesaba cikiyor iptal ettim googleplay islemini :)

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Tabi ki o kişisel görüşünüz sizin zaten üzerinden geçiyormuşsunuz fotoğrafın :)
  • 
Sayfa: önceki 28262827282828292830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.