Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27942795279627972798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Led sorununun çözüldüğünü yazmış bir D802 kullanıcısı.

@Resurrectionn

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Haziran 2015; 0:58:11 >
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Telefonunuza uygun modem varsa modem ve şu dosyayı flashlayabilirsiniz. Bende de şebeke sorunu var ve bundan daha iyi bir çözüm bulamadım maalesef.
  • Beyler task manager yok bunda ram temizleme zipini biri paylasmisti bilen varsa paylasrmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cloudy3.2 kitkat tabanlimi lollipop tabanlimi

• titanyus T kullanıcısına yanıt
    10a kadar saymayı biliyorsan bu mesajdan yukarı doğru mesajları say bakalım ne bulacaksın... ram Widget ı gereksiz birşey olduğu için çıkarılması gayet yerinde bence... Zaten kernel kendi temizlik yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Haziran 2015; 1:13:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Telefonunuza uygun modem varsa modem ve şu dosyayı flashlayabilirsiniz. Bende de şebeke sorunu var ve bundan daha iyi bir çözüm bulamadım maalesef.

şu dosyayı dediginiz nedir peki
    ve telefonuma uygun modemi nerden bulabilirim
    çok aşina degilim daha bıkac gun oldu alalı 2.el olarak aldım
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    lp hocam ne yaptın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

10a kadar saymayı biliyorsan bu mesajdan yukarı doğru mesajları say bakalım ne bulacaksın... ram Widget ı gereksiz birşey olduğu için çıkarılması gayet yerinde bence... Zaten kernel kendi temizlik yapıyor...

hocam Quick window çalışıyormu bilgin varmı
  • sarac kullanıcısına yanıt
    benim Quick Window um yok ki hocam :) hem kaldırıyorum lg nin bu tarz uygulamalarını(akıllı ekran lggns vs vs)

• quote:

benim Quick Window um yok ki hocam :) hem kaldırıyorum lg nin bu tarz uygulamalarını(akıllı ekran lggns vs vs)

uygulama var ya çalışmıyor yada temperli camdan algılamıyo :) yada benim kılıf arızalandı :):)
  • quote:

lp hocam ne yaptın :)

yukarda mesaj karıştı galiba kitkat botloader filan yazmıs biri kafam karıştı
  • sarac kullanıcısına yanıt
    mıknatıs da sıkıntı olabilir, qw de sıkıntı olsa millet çoktan xda da yazardı herhâlde...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Yazdiktan sonra gordum kardesim zaten ama gec oldu. Sana bisey sorayim ben romu kurarken bnm recovery eski surumdu kurdu 3.2 yi ama simdi recovrye grmye calstgmda grmiyo hata veriyo boot hatasi gibi bisey yaziyi siyah ekranda buna bumped recoveryi nasil yuklerim simdi

• quote:

mıknatıs da sıkıntı olabilir, qw de sıkıntı olsa millet çoktan xda da yazardı herhâlde...

mıknatıslamı alakalı oldu bilmiyorumda hocam uygulamayı kapatıp açtım telide kapatıp açında çalıştı sorun yok gayet güzel
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    cloudy 3.1 de isen direk geçebilirsin buna, zaten sende kk Bootloader vardır... aosp rom lar ise jb Bootloader üzerinde çalışıyor, onlar için bootloader ı kk a yükseltmek gerekiyor...
    Bu işlerden hiç anlamam diyenler
    stok lp rom kursun
    root lasın
    marketten autorec ile Recovery kursun
    sonra da wipe yapıp bu romu yüklesin :)
    burada roket bilimi yapmıyoruz :)
    herşey bu kadar basit...

• titanyus T kullanıcısına yanıt
    Marketten autorec ile yeniden Recovery kurun. Ekstra birşeye gerek yok...

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Bu sinyal için bir nebze işe yarayan bir yama. Bunu TWRP ile flashlayabilirsiniz. Şu linkte sizin modele uygun modemler var ama ilk önce o küçük yamayı yükleyin recovery'den sonuca göre modem yükleyip yüklemeyeceğinize bakarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Bu sinyal için bir nebze işe yarayan bir yama. Bunu TWRP ile flashlayabilirsiniz. Şu linkte sizin modele uygun modemler var ama ilk önce o küçük yamayı yükleyin recovery'den sonuca göre modem yükleyip yüklemeyeceğinize bakarsınız.

tsk ederim umarım çözerim
    deneyip haber veririm
  • Full wipe dediğiniz wipe-dalvik-sistem-data-cache mı oluyor acaba? İnternal storage wipe yapılmayacak sanırsam. Doğru mu anlamışım?
  • quote:

Marketten autorec ile yeniden Recovery kurun. Ekstra birşeye gerek yok...

hocam daha önce yatığın statüs bar çalışmanın içine g2 g3 network toggle ortalı saat birde pil simgesinin içine yüzdesini gösteren bir çalışma yapsanda mümkünse sana zahmet kullansak :)
  • 
Sayfa: önceki 27942795279627972798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.