Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27372738273927402741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

Hocam cloudy nin 3.1 romuna koydupu g4 klavyesini aradım aradım bulamadım hiçbiryerde. Sizden rica etsem g4 klavyeyi apk ya da flashable şeklinde verebilir misiniz ?
    Eminim birçok arkadaşında işine yarıycaktır.

Offical lollipopdayım bu arada.
    neleri kullandığını bilmiyorum(lib klasöründe de bazı şeyler vardır illaki) o yüzden en fazla apk yı paylaşabilirim...
    apk yı flashable yaparsam da sıkıntı verebilir...
    o yüzden direk apk yı veriyum... sürümü 6.0.12.1

çalışmama ihtimali yüksek yani

http://www.mediafire.com/download/zuk5qu4ud4u4q5i/LGEIME.apk
    @MrNobody

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

neleri kullandığını bilmiyorum(lib klasöründe de bazı şeyler vardır illaki) o yüzden en fazla apk yı paylaşabilirim...
    apk yı flashable yaparsam da sıkıntı verebilir...
    o yüzden direk apk yı veriyum... sürümü 6.0.12.1

çalışmama ihtimali yüksek yani

http://www.mediafire.com/download/zuk5qu4ud4u4q5i/LGEIME.apk
    @MrNobody

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

System/app ın içine atıp izinleri ayarlasak çalışmaz mı peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 16 Haziran 2015; 16:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

Sorunsuz çalışıyor, teşekkürler

edit: forumda sorun var galiba. citizen

@Led Zeppelin

öyle valla sağlam küfür yiyor iki üç gündür bu alıntı sorunu yüzünden...
  • quote:

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

System/app ın içine atıp izinleri ayarlasak çalışmaz mı peki ?
    Denemediğim birşey için şöyle olur diyemem :)
    Çünkü bu klavye cloudy nin elinden çıktı, el değmiştir birçok yerine, stok rom ile uyumlu olmama ihtimali yüksek kısaca...
    normal kurmayı deneyin
    olmazsa system e atın
    olmadı
    bunu
    sözlüğü
    temayı flashable yapayım şansını dene ?
    @MrNobody
  • Arkadaşlar eğer lg logosu gelip tel geri reset atarsa teli usb bağlantısını kesmeden power tuşuna uzun basınca lg logosu gidince hemen ses açma tuşuna basın download modeye giriyor telin pc ile bağlantısını kesmeden yapın
  • beyler quetzal romdayim cloudy3.1 e gecmeyi dusunuyorum herhangi bir sorunu var mi acaba

bide direk gecsem sıkıntı olur mu acaba
  • quote:

Çünkü bu klavye cloudy nin elinden çıktı, el değmiştir birçok yerine, stok rom ile uyumlu olmama ihtimali yüksek kısaca...
    normal kurmayı deneyin
    olmazsa system e atın
    olmadı
    bunu
    sözlüğü
    @MrNobody

Olur hocam backupımı alır denerin sonucu size bildiririm.

Bu arada cloudy 3.1 romu yaparken offical g2 lollipop üzerinden mi yaptı yoksa g4 romunu komple port mu etti onu anlamadım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 16 Haziran 2015; 17:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

beyler quetzal romdayim cloudy3.1 e gecmeyi dusunuyorum herhangi bir sorunu var mi acaba

Bildirim sesi azdı @Led Zeppelin usta onuda çözdü verdi ses yükseltme ayarını yukarda
  • Lg healt calisiyor mu sizde ben konumu filanda aciyorum evde yuruyorum adim saymiyor
  • quote:

quote:

normal kurmayı deneyin
    olmazsa system e atın
    olmadı
    bunu
    sözlüğü
    @MrNobody

Bu arada cloudy 3.1 romu yaparken offical g2 lollipop üzerinden mi yaptı yoksa g4 romunu komple port mu etti onu anlamadım hocam.

Alıntıları Göster
    Philz Recovery'den yükledim rom'u. Telefonu açarken telefon siyah ekranda kalmaya başladı. Tekrar recovery'e girdim ve yanlışlıkla "reboot fastboot mode"ye bastım ve şuan hiçbir şey yapılmıyor telefonla. Açılıyor, lg logosunda kalıyor ve led'i yanıp sönüyor normal açılır gibi.

Yanlış birşeyde yüklemedim f320s gibi. Nasıl düzelteceğim. Forumdaki yazan çoğu şeyi yaptım ama düzeltemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

Philz Recovery'den yükledim rom'u. Telefonu açarken telefon siyah ekranda kalmaya başladı. Tekrar recovery'e girdim ve yanlışlıkla "reboot fastboot mode"ye bastım ve şuan hiçbir şey yapılmıyor telefonla. Açılıyor, lg logosunda kalıyor ve led'i yanıp sönüyor normal açılır gibi.

Yanlış birşeyde yüklemedim f320s gibi. Nasıl düzelteceğim. Forumdaki yazan çoğu şeyi yaptım ama düzeltemedim.

En temizi sen flashtool ile kdz yukle kitkat mi lollipop mu hangisiyse artik
  • quote:

quote:

normal kurmayı deneyin
    olmazsa system e atın
    olmadı
    bunu
    sözlüğü
    @MrNobody

Alıntıları Göster
    TAmam, sistemi yedeklesen yeterli ama full backup al ne olur ne olmaz...
    Bir de eski romda libjni şeklinde şeyler varken bunda libjuinput şeklinde :/
    o yüzden sadece app klasörünü atıyorum eğer sıkıntı yoksa...

https://mega.co.nz/#!FtNC0aIb!BMdNNMi_4SxXwnKsJ9iSxY5a_oqw9dtWCp-zt75tpJE @MrNobody

mesaj attım gelmemiş
    neyse sadece arayüzü port etmiş G3 kamerası ile birlikte...
    G4 romu 5.1 kullanan 64 bit bi rom, bize uymaz kısaca...

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

beyler quetzal romdayim cloudy3.1 e gecmeyi dusunuyorum herhangi bir sorunu var mi acaba

Bildirim sesi azdı @Led Zeppelin usta onuda çözdü verdi ses yükseltme ayarını yukarda

Alıntıları Göster
    kurmaya çalıştım olmadı hocam.
    Bende system app ın içine attım hatta eskisyle dğeiştirdim klavye durduruldu hatası verdi .
    Bende eski yedeğimi tekrar yapıştırdım ,

ekleme : Sadece app klasürünü zip yaptıysanız büyük ihtimal çalışmayacaktır yine durduruldu hatası verecektir. Ama yinede çook teşekkür ederim hocam çok ilgilisiniz.
    G 4 romun 64 bit olduğu aklımdan çıkmış . O zaman cloudyfa bize stock romumuzun makyajlanmış ve biraz düzeltilmiş versyonunu verdi yanlış anlamadıysam ?

Bu arada mesaj atıyorum anlık hata oluştu diyo herseferinde kafayı yıycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 16 Haziran 2015; 17:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

En temizi sen flashtool ile kdz yukle kitkat mi lollipop mu hangisiyse artik

Alıntıları Göster
    Hocam download mode'ye geçmiyor telefon

• quote:

kurmaya çalıştım olmadı hocam.
    Bende system app ın içine attım hatta eskisyle dğeiştirdim klavye durduruldu hatası verdi .
    Bende eski yedeğimi tekrar yapıştırdım ,

ekleme : Sadece app klasürünü zip yaptıysanız büyük ihtimal çalışmayacaktır yine durduruldu hatası verecektir. Ama yinede çook teşekkür ederim hocam çok ilgilisiniz.
    G 4 romun 64 bit olduğu aklımdan çıkmış . O zaman cloudyfa bize stock romumuzun makyajlanmış ve biraz düzeltilmiş versyonunu verdi yanlış anlamadıysam ?

Bu arada mesaj atıyorum anlık hata oluştu diyo herseferinde kafayı yıycem.
    hem app klasörü hem de lib içinden birkaç şey lazım ama hangileri insan emin olamıyor...
    birisi yapar yakında xda dan :/
    yine de dene ne olur ne olmaz...
    Bir de swiftkey varken insan neden başka klavye kulanır ki

• @Led Zeppelin

Hocam arka lede bi bakarmisin ekran kapaliken guc tusuna bi basin ilk sag tarafi yaniyor sonra sol tarafi yaniyor beyaz ledin.Bildirimlerde de sadece sag kisim yaniyor sizdede oylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

@Led Zeppelin

Hocam arka lede bi bakarmisin ekran kapaliken guc tusuna bi basin ilk sag tarafi yaniyor sonra sol tarafi yaniyor beyaz ledin.Bildirimlerde de sadece sag kisim yaniyor sizdede oylemi

Öyle valla bende de :)
    haftaya kadar cloudy G3 3.2 çıkacak gibi duruyor :)
  • Dedigin gibi 3.2 cikarsa iyi olcak ufak tefek duzeltmeler gerekiyor mesela kapatmayi iptal edince dondurme aciliyor sen soylemistin
  • Vk dan geçmeye çokta gerek yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Vk dan geçmeye çokta gerek yokmuş
    Ben romdan sonra dorimanx kerneli kurdum,xda da biri öyle yapmış memnunmuş,fakat bana stock
    romdan yavaş geld,sanki takılma yapıyor çok akıcı değil gibi.
  • 
Sayfa: önceki 27372738273927402741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.