Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26692670267126722673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    recovery 2.8.6.1 ile direk geçebilirsiniz
    saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

malesef arkadaşım miniwiev yok radyo yok ama radyo işi için kütahyalı arkadaşımız halletmişti ona bir sorun yardımı olacaktır
    Saygılar...

onu biliyorum onu indirdim neyse belki kurarım peki dori kernel buna uyuyor mu
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama büyük ihtimal uyar çünkü rom v30b üzerine inşa edilmiş ama kesin bir şey diyemem ondada şu kitkat bootloder yükleme işi vardı ama ben vk romun pil ve performansından memnun olduğum için denemedim hiç
    Saygılar...

• xperius kullanıcısına yanıt
    Eklememiş büyük ihtimal çalıştıramamış olabilir ama ben bir deneyeceğim bakalım ne olacak
    Saygılar...
    Edit yükledim bu şekilde çalışmış oluyormu acaba brn hiç kullanmadım bu uygulamayı.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 31 Mayıs 2015; 21:12:28 >
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    Hocam başınızı agrıtmak istemem bu roma Stock 20c'den geçebilirmiyiz ? Yoksa illa vk 3.3.1 mi indirmemiz gerekli öcne ?
  • Malesef garanti olması için öyle yapın veya hata verirse işin içinden çıkabilirim diyorsanız deneyin
    Saygılar...

• anka4545 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buyrun mega link
    Not: bundan sonraki mesajlara cevap veremeyebilirim yarında hafta başlıyor cevap veremediğim mesajlar için herkezden özür dilerim
    Saygılar...
    Sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun.

https://mega.co.nz/#!V9pWlKyR!bnVILVHJ-BWEzkjcbmQTKLABQ6j1lzMxHVcnT70B0cc

• Analog saati istemeyenler icin xda g2 themes and apps kısmında v30a/a/c diye konu var ordaki linklerden herhangi birini flashlarsaniz duzeliyor ben onu flashladim duzeldi . Bu arada fshare çok yavas download ediyor onun icinde linksvip diye site var ordan convert edip indirebilirsiniz 800le cekiyor bende

• Vk.4.1 all variant cikti arkadaslar 1.9gb
    Buradan indirebilirsiniz
    Saygılar...

https://www.fshare.vn/file/22UTBUZ7QSGO
    Bunula direk geçilir.

• quote:

Vk.4.1 all variant cikti arkadaslar 1.9gb
    Buradan indirebilirsiniz
    Saygılar...

Bunula direk geçilir.

Hocam bizim telefon zaten D802. All Variant indirip kurmaya gerek yoktur sanırım. Aralarında bir fark var mı?
    Saygılar. Teşekkürler...
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum ufaktefek farklar oluyor bunu başka bir geliştirici yapıyor ve rom içerisinde kendi recoverysi oluyor ve bootstock diye birşey de yüklüyor ve busayede enson bumped recovery ile hem kitkat hemde lollipop stock romlardan direk geçirebiliyor fark bu
    Saygılar...

• Aktif kullanım kotasina takilmasaydim denerdim bugün ayin son günü fırsat bulursam hafta içi bir denerim.
    Saygılar...

• Arkadaslar son 2 gundur cloudyde cihaz acaip agirlasmaya basladi. Saglam ve oturmus bir lolipop yok mu?

• quote:

Vk.4.1 all variant cikti arkadaslar 1.9gb
    Buradan indirebilirsiniz
    Saygılar...

Bunula direk geçilir.

Hocam stock lolipoptan geçişte sıkıntı çıkmaz değil mi gece vakti sıkıntı yaşamak çok kötü oluyor.
  • hocam cloudy v2.2den direk gecebilirmiyiz v4.1e yani sizin upload ettiginiz 1.2gb olana?

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Çıkarmaz yanliz dikkat etmen gereken teksey stock lollipop recovery yükledikten sonra xda da bulunan son recovery flashla ve o recovery ile romu yükle saygılar.
    Ben bu yöntemle vk.3.3.1 kurmustum

• quote:

Çıkarmaz yanliz dikkat etmen gereken teksey stock lollipop recovery yükledikten sonra xda da bulunan son recovery flashla ve o recovery ile romu yükle saygılar.
    Ben bu yöntemle vk.3.3.1 kurmustum

Hocam gece vakti riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum.En iyisi Vk 3.3.1 e geçip ordan sizin verdiğiniz mega linkinden romu indirip kurmak teşekkürler

• Stock olarak bilemem ama şuanda RR 5.4.6 oturmuş olmuş yani 1 gün oldu flashlayalı ama eski RR yok onu ilk kurduğum anda anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Stock olarak bilemem ama şuanda RR 5.4.6 oturmuş olmuş yani 1 gün oldu flashlayalı ama eski RR yok onu ilk kurduğum anda anladım.

Bu kimisinde cizgi olusmus ekraninda falan. O ne oldu peki? 2 kez kurdum ama donup dolasip yine cloudy kuruyorum. Rr yenisi iyi mi?

• 
Sayfa: önceki 26692670267126722673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.