Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25712572257325742575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

arkadaslar bu miui 6 port bir rom mu yoksa resmi rom miui romu mu?
    edit : bir de kitkat uzerinden mi yuklemek zorundayiz? lollipoptayim cunku.

getbluesky adlı geliştirici MIUI'nin geliştiricisidir. Bundan önceki v5 romları da kendisi çıkarıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

arkadaslar bu miui 6 port bir rom mu yoksa resmi rom miui romu mu?
    edit : bir de kitkat uzerinden mi yuklemek zorundayiz? lollipoptayim cunku.

getbluesky adlı geliştirici MIUI'nin geliştiricisidir. Bundan önceki v5 romları da kendisi çıkarıyordu.

Alıntıları Göster
    Kitkatta flashify ile bump twrp 2.8.6.1 ile yükledim. Herhangi bir sorun yoktu. Xda da bizim forumdan bir arkadaş yazmış dokunmatik kaydırma yaparken ekranda ufak sapmalar oluyor diye o sorun var yoksa günlük kullanılırdı rom

• Miui 6 mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui v6 uzun bas menu tusu çalışmıyor. Bug var sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: drö

Miui v6 uzun bas menu tusu çalışmıyor. Bug var sanirim

miui.com'daki konusunda Default ayarını değiştirdim gibi birşey yazmıştı. Ayarlardan değiştirebilirsiniz gibi birşey yazdığını hatırlıyorum.
  • Şu ana kadar stock lollipop 30a 30b 30e 30d miui acura vs. Birsürü rom denedim. Suan cloudy 2.2 ye geri döndüm. Gerçekten rom dediğin böyle olmalı bana göre lollipoptan daha başarılı bi rom cloudy 2.2. Uzun süredir kitkat tabanlı g3 romlara geçmemiştim. Cloudy lollipopa el atana kadar bundayim tavsiye ederim.

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam peki kurulumu lg mobile support tool ilemi yapacagım biraz bilgi verseniz yada forumda anlatımı varsa yönlerdirseniz tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak06

quote:

Orijinalden alıntı: ali.4444

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim vede açan arkadaşa çok teşekkürler burdaki bilgiler sayesinde telefona rom vede root attım vede 6 aydır kullanıyordum flex romunu ama geçenbir yanlış yapıp telefonu orjinal lollipopa güncelledim vede hiç beyenmedim ve geri dönmek istiyorum ama root yapamıyorum nasıl kitkata dönebilirim

Yapman gereken sadece orjinal 20b yi kur baska bisey yapmana gerek yok

cevap için teşekkürler hocam peki kurulumu lg mobile support tool ilemi yapacagım biraz bilgi verseniz yada forumda anlatımı varsa yönlerdirseniz tşk
  • Arkadaşlar ciddi anlamda pil bakımından lollipoptan kat kat daha iyi v6 tereddütsüz bunu söyleyebilirim. Birde şu ü lerin arkasinda onunde bosluk olmasa görüntü daha güzel olacak

• Evi köyü satın miui v6'ya basın.Vallahi bana önemli sorunu yok gibi geldi.

Sadece ayarlarda iken mesela en üste gelip biraz çektiğimizde yazılar büyüyor bunu bilerek yaptılar herhalde ama çirkin göründü bana.

Bide notification bar bana çok çirkin geldi flyme os dan geçince onun dışında sorunum yok şu anlık şarj da iyi gidiyor gibi ama en azından bir gün full test etmek lazım tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu miui baya övüldü. Biraz oturunca denemek şart oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Evi köyü satın miui v6'ya basın.Vallahi bana önemli sorunu yok gibi geldi.

Sadece ayarlarda iken mesela en üste gelip biraz çektiğimizde yazılar büyüyor bunu bilerek yaptılar herhalde ama çirkin göründü bana.

Bide notification bar bana çok çirkin geldi flyme os dan geçince onun dışında sorunum yok şu anlık şarj da iyi gidiyor gibi ama en azından bir gün full test etmek lazım tabi

Hocam flyme yi nasıl kurmuştunuz?

Ben denedim birkaç sefer ama hiçbirinde zip i okuyamadı TWRP error verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Evi köyü satın miui v6'ya basın.Vallahi bana önemli sorunu yok gibi geldi.

Hocam flyme yi nasıl kurmuştunuz?

Ben denedim birkaç sefer ama hiçbirinde zip i okuyamadı TWRP error verdi.

Vallahi sitesinden sanırım 4.1.3R sürümünü indirip philz ile flashladım bir sorun çıkmadı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

hocam konu ile alakası pek yok ama philz'den kurulumu yaparken otg seçebiliyor muyuz? (ben bulamadım da)
    bir de bu philz'in bumped versiyonu var mıdır?

Philz in Bumped hali yok diye biliyorum. Otg yi kendisi mount ediyor Install altında seçenekler var

• miui 6 romunu kurdum sorunsuz.kamera da çalışıyordu.ancak klavye bende bir türlü gelmedi o yüzden ne google play market hesabimi giremedim wifi şifremi giremedim oysaki gapps da flashladım.Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bende neden böyle bir sorun oldu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

miui 6 romunu kurdum sorunsuz.kamera da çalışıyordu.ancak klavye bende bir türlü gelmedi o yüzden ne google play market hesabimi giremedim wifi şifremi giremedim oysaki gapps da flashladım.Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bende neden böyle bir sorun oldu acaba?
    Yardımcı olur musunuz !!! Arkadaslar suan Acura v5 rom kullanıyorum root ve Twrp yuklu cıhaza. KDZ ile kıtkata geri donmek istiyorum ama Download ekranına gırıyorum flashtool dan gerekenlerı yapıyorum ve asagıdakı ekranda kalıyor telefon ve flash tool asagıdakı hatayı verıyor bır turlu beceremedım yarıdmcı olur musunuz lütfen....
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcemkobala

Yardımcı olur musunuz !!! Arkadaslar suan Acura v5 rom kullanıyorum root ve Twrp yuklu cıhaza. KDZ ile kıtkata geri donmek istiyorum ama Download ekranına gırıyorum flashtool dan gerekenlerı yapıyorum ve asagıdakı ekranda kalıyor telefon ve flash tool asagıdakı hatayı verıyor bır turlu beceremedım yarıdmcı olur musunuz lütfen....
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam flash tool da yaptığınız ayarlamaları ekran resmini alarak buraya star mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: onurcemkobala

Hocam flash tool da yaptığınız ayarlamaları ekran resmini alarak buraya star mısınız?

Şu ikisini de denedim olmadı hocam hep aynı hatayı alıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak06

quote:

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim vede açan arkadaşa çok teşekkürler burdaki bilgiler sayesinde telefona rom vede root attım vede 6 aydır kullanıyordum flex romunu ama geçenbir yanlış yapıp telefonu orjinal lollipopa güncelledim vede hiç beyenmedim ve geri dönmek istiyorum ama root yapamıyorum nasıl kitkata dönebilirim

Yapman gereken sadece orjinal 20b yi kur baska bisey yapmana gerek yok

Flash tools dan yapabilirsin nasil yapacan sayfanin basinda olmasi lazim 10 dk ni alircsadece ve cok kolay

• onurcemkobala O kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir rom flashlayıp denerseniz sorununuz çözülebilir veya kitkat tabanlı bir romu patch ve baseband ile flashlarsanız da geri dönebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 25712572257325742575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.