Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (11 Mobil) - 5 Masaüstü11 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.702.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25002501250225032504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hocam twrp üzerinden lolipop yedeğini baseband düşürdükten sonra kurabilirmiyiz acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock lolipopdayım,
    İconları büyütüp 5 sütün yerine 4 sütun yapabilirmiyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar flash tool ile kitkata geri dönerken siz CDMA yı seçin demişssiniz...chatin_62 diğer konuda 3GQCT demiş.... önemli mi? bunların ne farkı var telefona zarar verirmi yanlış seçildiğinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 15 Nisan 2015; 20:50:21 >
  • The Werptune kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalatsa göndermeden önce 2 kere düşün önce bi irtibata geçip öyle yolla mail falan at onlar yol gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmemde, buna hic ama hic anlam veremiyorum.

Assagidaki ekran goruntusundeki durum yine iyi. Bazen facebook un 350mb somurdugunu gordugum gunler oldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 15 Nisan 2015; 21:00:06 >
  • Telefonda sarı leke oluştu... Şuan CloudyG2 3.0 yüklü 30d romu yükleyip servise versem kabul ederler mi?

• Selamlar.. Elimde 4 adet xtreme guard arkali onlu jelatin 1 adet de sadece arka kapak var.

1 set 10 tl almak isteyen om ile iletisime geçebilir. Kargo (mektup yada kargo ) ücreti aliciya aittir...

http://www.xtremeguard.com/LG-G2-Screen-Protectors-p/lg0g20000xgrds.htm#.VS7VHXODPqA

Bide spigen neo hybrd klif var elimde oda 15 tl ve kargo aliciya ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 16 Nisan 2015; 11:19:47 >

• Telefona color os 2.0.8 i kuracaktim fakat cwm de romu flashlamaya calisinca direk failed yaziyor acaba ne yapmam lazim? Birde miui rom kurunca sim karti gormuyor onun cozumu varmi?

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Romu indiriyorum hocam yarın kuracağım. Biraz ufak tefek sorunları var sanırım ama sizi çok memnun etmiş baya merak ettim stok 20c de sıktı artık sonumuz hayır olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Romu indiriyorum hocam yarın kuracağım. Biraz ufak tefek sorunları var sanırım ama sizi çok memnun etmiş baya merak ettim stok 20c de sıktı artık sonumuz hayır olsun :)

Bende sızıntı vdf romu var direkt twrpden kurabilir miyim yoksa kitkat stock yükleyip root twrp yapıp öyle mi kurayım?
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum hocam bayağı uzak kaldım bu konulardan yanlış birşey söyleyip sizi uğraştırmak istemem daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnyrtdn

Telefonda sarı leke oluştu... Şuan CloudyG2 3.0 yüklü 30d romu yükleyip servise versem kabul ederler mi?

Hayır kabul etmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

Arkadaşlar flash tool ile kitkata geri dönerken siz CDMA yı seçin demişssiniz...chatin_62 diğer konuda 3GQCT demiş.... önemli mi? bunların ne farkı var telefona zarar verirmi yanlış seçildiğinde ?

Upgrade yani üst versiyona güncelleme yaparken sadece sistem dosyaları güncellenir. Ama versiyon düşümü yaparken yani geri dönüşlerde cihazın komple yeniden yazılması gerekebiliyor. CSE flash bu işe yarıyor. Telefonu sıfırlayarak romu yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Arkadaşlar flash tool ile kitkata geri dönerken siz CDMA yı seçin demişssiniz...chatin_62 diğer konuda 3GQCT demiş.... önemli mi? bunların ne farkı var telefona zarar verirmi yanlış seçildiğinde ?

Upgrade yani üst versiyona güncelleme yaparken sadece sistem dosyaları güncellenir. Ama versiyon düşümü yaparken yani geri dönüşlerde cihazın komple yeniden yazılması gerekebiliyor. CSE flash bu işe yarıyor. Telefonu sıfırlayarak romu yüklüyor.

Çetin abi ben konu dışı bir soru sormak istiyorum.

Benim Windows 7 bilgisayarda LG driver'ları kurulu.

Başka marka bir Android cihazın da driver'larını kursam yükleme veya işlemler birbirilerine etki ederler mi?

• Selamlar.. Elimde 4 adet xtreme guard arkali onlu jelatin 1 adet de sadece arka kapak var.

arkalı önlü 1 set 10 tl almak isteyen om ile iletisime geçebilir. Kargo (mektup yada kargo ) ücreti aliciya aittir...

http://www.xtremeguard.com/LG-G2-Screen-Protectors-p/lg0g20000xgrds.htm#.VS7VHXODPqA

Bide spigen neo hybrd klif var elimde oda 15 tl ve kargo aliciya ait

@Pulstar hocam etkılemez. en azından sony nınkıler etkılemıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Çetin abi ben konu dışı bir soru sormak istiyorum.

Benim Windows 7 bilgisayarda LG driver'ları kurulu.

Başka marka bir Android cihazın da driver'larını kursam yükleme veya işlemler birbirilerine etki ederler mi?

Etkilemez.

• Yardimci olabilecek yokmu

• g2 ile yolculuğuma bu akşam noktayı koyucam g3 32 gb alarak
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    bence bekle birazdaha g4 çıkıyo karar senin tabiki kardeşim
  • crzy_lover kullanıcısına yanıt
    g4 e para mı yeter kardeşim bunu 1400 tl ye 10 taksit aldım
  • 
Sayfa: önceki 25002501250225032504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.