Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2475. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
https://mega.co.nz/#F!14lTjBxA!tRz0omrMUJHy8yBmQpIiLA
hocam şuraya bi bakın, yükleyenler vardı sanırım...
System yedeği alın üzülmeyin sonra :( -
Hocam sızıntı vdf 30a icin navbar ve 3000 mah batarya zipleri var open italya 30a da ise yarar mi bilemiyorum o yüzden kalsın en iyisi yine de teşekkürler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam D802 ve D802TR farkli mi ya, bugunue kadar rom kurarken D802 gorunce deniyorduk bunda fark eder mi ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baltık d802 16gb 30a kdzsini d802tr cihazıma flash tool ile kurdum ve henüz bir sıkıntıyla karşılaşmadım fakat d802 romundan sonra d802tr kdzsi yüklemeyi denemedim o konuda bir şey diyemem.
Pil hakkında soruları olanlar;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heithered -- 3 Nisan 2015; 17:16:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cevap icin tesekkurler
Arkadaşlar xda bulunan süper SwiftKey kullanan varmı temaları denemek için yükledim gayet güzel fakat nekadar güvenilir onu bilemedim okadar banka uygulaması filan var patlamayalim sonra en iyisi 3 TL ye orjinal SwiftKey tema almak gibi
Valla hocam klavyeden korkan biri için çok cesaretlisin :(
Umarım başkası ile karıştırmamışımdır :(
Xda da illegal/virus lü/kırıklı paylaşım pek olmaz, yine de siz bilirsiniz...
En doğrusu market dışı uygulama kullanmamak :) -
vdf 30ddeyim bir türlü root yapamadım telefonu black hocamızın verdiği yöntemde hata alıyorum başka yöntem bilen var mı acaba?
edit:sonunda rootladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quoand -- 3 Nisan 2015; 18:09:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
https://mega.co.nz/#F!14lTjBxA!tRz0omrMUJHy8yBmQpIiLA
hocam şuraya bi bakın, yükleyenler vardı sanırım...
System yedeği alın üzülmeyin sonra :(
hocam vodafone gereksiz uygulamarın olmdığı 32gb lolipop stock varmı ? -
http://forum.donanimhaber.com/m_104347253/tm.htm
ilk mesajı okuyun... -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
http://forum.donanimhaber.com/m_104347253/tm.htm
ilk mesajı okuyun...
sizin tavsiye ettiğiniz bir ülke varmı hocam -
Lolilop kdz flashladim telefonu root yapmadım yaklaşık 3 gündür kullanıyorum daha hiç eksiklik yaşamadım ancak g4 arayuzu ile ilgili bir rom çıkarması durumunda root yapmayı düşünüyorum şimdilik iyiyim
Yok yok hocam karıştırmadın doğru hatırlıyorsun Temalara bakıp geri kaldırdım hocam. Swiftkeyin yapımcısına destek olalım 3 tl den ölmeyiz mantıgıyla ilk satın alımımı yapacagım klavye teması ile
Bu swiftkey den başıma bişey gelsin ilk seni bulurum doktor
-
quote:
Orijinalden alıntı: chatin_62
quote:
Orijinalden alıntı: ulgoreila
quote:
Orijinalden alıntı: wall
403 serisi d8002tr cihazım var TÜRKİYE güncel v20c yüklü, root ve custom recovery yok flash tool ile direk olarak v30d sürümü yükleyebilirmiyim, %2 - %49 sorunu olur mu
yada yüklemek için root ve custom recovery yüklemek mi gerekir
rootla falan ilgisi yok.yüklersin dostum.
@wall
Yüksek ihtimalle yüklemezsiniz. Çünkü çıkan Rom'lar D802 için. Sizin telefon ise D802TR. %49 da takılma problemleri zaten bu yüzden çıkıyordu. Model farklarından dolayı.
cse flashla ile yükleme yapın.(telefondaki hersey silinecek) temiz temiz kullanın
-
30a dan 30d ye geçmek için bir neden arıyorum? var mı ikisini de tecrübe etmiş olan
-
Bizim APN internet ayarlarımız yapılı geliyor
Hocam sistem dump a bakmadım ama aynı romdur, gerek yok geçmeye...
Hem open rom lar daha sağlıklı yükseltme vs. yaparken... -
Yeni Ux arayüzündeki eski G2 uygulamaları çok sırıtıyor benimde böyle bi takıntım var o güzel ikonların arasında çirkin bi görüntü üstelik uygulama arayüzleri de eski G2 arayüzü insan bi güncelleme yapar Ux arayüzüne uyarlar felan bu kadarda umursamazlık olmaz
Lollipop kullananlar müzik dinlerken sizde de bir anda müzik kapaniyor mu?
Hocam sağolun fakat gerek kalmadı . XDA de paylaşılan recovery kurulu gelen 20H.zip i yükledikten sonra üstüne yazılım hatalarını gider yaptım. Zaten daha sonra Lollipopu rahatlıkla kurdum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X