Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24662467246824692470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulutlu ve güneşli havalarda çalışıyo mu hocam, burada hiç yağmur yağmadı da :) ss atabilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lolipop romunda forunda gezerken sayfayi asagi yukari cekerken rahatsuz edici derecede takilmalar oluyor bende . Genel bir sikinti mi yoksa bana mi mahsus merak ettim .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com

da sıkıntı yok hocam hem chrome hem de kendi tarayıcısında...
    KK a göre fazlası ile akıcı herşey...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Evet bu mini donanimhaberde sikinti yok gibi ama normalde acayip takiliyor. Belki benim soyle tertemiz bir kurulum yapmam gerek :)

Hocam forumda zaten sıkıntılar mevcut başka sitelerde sorun yoksa temiz kuruluma gerek yok bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

https://forum.donanimhaber.com

da sıkıntı yok hocam hem chrome hem de kendi tarayıcısında...
    KK a göre fazlası ile akıcı herşey...
    arkadaşlar konudan çok uzak kaldım stock lolipop cıktı mı costum romlarda en stabili hangisi birkaç öneride bulunur musunuz
  • cok iyi ya pitir pitir geliyor her ulkeye lollipoplar artik gelistiricilerimizde eski formuna gelse hafta sonuna mis gibi romlarimiz olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

cok iyi ya pitir pitir geliyor her ulkeye lollipoplar artik gelistiricilerimizde eski formuna gelse hafta sonuna mis gibi romlarimiz olsa
    bu arada LTE desteği gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

cok iyi ya pitir pitir geliyor her ulkeye lollipoplar artik gelistiricilerimizde eski formuna gelse hafta sonuna mis gibi romlarimiz olsa
    Bu arada sd card da dosya silme problemi yaşayan arkadaşlar

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrbimc.selinux&hl=tr

selinux manager ile sorunlarını çözebilirler...

Bende kitkatta da oluyordu Chrome veya siteyle alakalı bir durum büyük ihtimalle

Edit: lolipopta şu an olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAndroid -- 2 Nisan 2015; 14:26:10 >
  • quote:

Bu arada sd card da dosya silme problemi yaşayan arkadaşlar

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrbimc.selinux&hl=tr

selinux manager ile sorunlarını çözebilirler...

Alıntıları Göster
    Lollipop herhangi bir rom da xposed kurup çalıştırabilen var mı? Özellikle Xprivacy modülü. Modülün sitesinden LP sürümünü indirdim ama onu da çalıştıramadım bir türlü. Çalıştırabilen varsa anlatabilir mi?

Hocam bu aralar buralarda devamlı yağmurlu ya da kapalı keza bugün de yağmurlu hava

• Croesus kullanıcısına yanıt
    Tam sürüm xposed framework çıkana kadar hiçbir modülü denemeyi düşünmüyorum hocam :) o yüzden bilgim yok bu konularda...

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

dowload moda giren ama lg anımasyonunda kalan telefonun içindekilerı silemden nasıl açabilirim acaba arkadaslar twrp yok maalesef...

arkadaşlar dün yazdığım mesaj konusunda kimsenin bilgisi yok mu ??
    g3 2.2 den v30d kdz ile geçerken wipe yapmadım android durdu hatası verıyor sürekli ardından kk kdz attım bu sefer anımasyonda kaldı.
    tot denemekten farklı ne yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Lollipop herhangi bir rom da xposed kurup çalıştırabilen var mı? Özellikle Xprivacy modülü. Modülün sitesinden LP sürümünü indirdim ama onu da çalıştıramadım bir türlü. Çalıştırabilen varsa anlatabilir mi?

Calisiyordu V30A'da.
    Yalniz fw kurmadan once Smartcover ve tum hava durumu eklentilerini dondurmaniz lazim. Titanium kullanabilirsiniz.

• yersen33 kullanıcısına yanıt
    Hard Reset atın düzelir veya cse Flash yapın aynı kapıya çıkar istediiniz bi romu...

• quote:

Hard Reset atın düzelir veya cse Flash yapın aynı kapıya çıkar istediiniz bi romu...
    Vodafone 30d sürümü mevcut telefonda. bilgisyara bağladım root yapmak için bir sıkıntı cıktı .Bir daha dneyeyim dedim şimdi ama bilgisyara telefonu gormuyor sadece sarj oluyor neden kaynaklanıyor ? Bilgisi olan paylasırsa sevinirim .
    Teşekkurle
    hard reset attım sıfırladı telefonu gitti resimler muzikler programlar yedekler...
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    Başka türlü açılmazdı telefon...
    Zaten bu işleri yapmadan önce harici bir yere yedek alın diye bas bas bağırıyoruz herhangi bi olumsuz durum için...
    teşekkürler yinede.
  • 
Sayfa: önceki 24662467246824692470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.