Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2447. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tufan erkul
Telefonumun ekranını bir ay içerisinde iki kere kırdım hala kullanmakta ısrar ediyorum
Yanlız bu sefer darbeye dayanıklı bir kılıf almak istiyorum önerebileceğiniz bir kılıf varmıdır
Spigen Slim Armor gerçekten şık ve koruyucu hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben slim gapps mini yüklemiştim ve sms alıp gönderdim sorun olmadı hiç...
ama telefonu uyuturken oluşan görüntü kirliliği ve random uyanmalardan dolayı vazgeçtim kullanmaktan...
Bir de hala beta olan R3 sürümü, o yüzden farklı kişilerde farklı hatalar verebilir...
gapps lar için link
http://209.95.39.164/Gapps/Lollipop/ -
Hocam 5.1 lerden istedeğinizi indirrebilirsiniz...
boyutu içindeki programlardan kaynaklanıyor hepsinde...
Ben hep büyük boyutlu pico yu indiirirm bloatware lerle uğraşmamak için :) -
Telefonla ayni anda spigen slim armor siparis etmistim, telefondan once geldi kargo basta kocaman kaba bise olarak gozuktu gozume ama bir bucuk senedir nerelerden uctu ne maceralar atlatti telefona bise olmadi hocam, beyaz telefonum, arkasi beyaz olandan aldim goruntusude baya hos oldu ne yalan soyleyeyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gündür geri kaldım.Değişen veya yeni gelen bişey oldumu ? Bi kaç mesaja baktım ama bişey yok sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: b_b_b
Telefonla ayni anda spigen slim armor siparis etmistim, telefondan once geldi kargo basta kocaman kaba bise olarak gozuktu gozume ama bir bucuk senedir nerelerden uctu ne maceralar atlatti telefona bise olmadi hocam, beyaz telefonum, arkasi beyaz olandan aldim goruntusude baya hos oldu ne yalan soyleyeyim -
https://mega.co.nz/#!BcxEEYJI!iUBENCwCLNbiwdBOgWvYiydzWk4qknXW8Dx6jFC2wDYquote:
Orijinalden alıntı: b_b_b
Telefonla ayni anda spigen slim armor siparis etmistim, telefondan once geldi kargo basta kocaman kaba bise olarak gozuktu gozume ama bir bucuk senedir nerelerden uctu ne maceralar atlatti telefona bise olmadi hocam, beyaz telefonum, arkasi beyaz olandan aldim goruntusude baya hos oldu ne yalan soyleyeyim
Lolipop kdz faceden yayınlandı arkadaşlar yanılmıyorsam
EDİT: yanılmısım kk imiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 31 Mart 2015; 20:53:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Sarjimin cok cok az harcanmasi icin ne yapmaliyim? Ekran suresi degil bekleme suresi uzun olsun konusma suresi artin
Malum elektrikler gitti :(
UÇAK MODUNA AL! -
Yok hocam bu kk, nasıl Flash tool ile rom atılır onu göstermek için yayınladı eleman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2g ye alıp konumu/senk. vs yi kapatıp sıfır parlaklıkta 10 gün bekleme süresi verir aşağı yukarı...
heyecan yaptım bende te allahım bu saatte kdz nasıl yuklenır diye video mu atılır -
Arkadaşlar vodafon romu için navbar modu yükledim g2 e ama açılışta kaldı. Kirli kurulum yapmak zorunda kaldım. Bir kaç link buldum ama biri olur biri olmaz diyor. Link var mi acaba.g3 kullanmaktan g2 i bayağı ihmal etmişiz:)
Hocam cihazı garantiye yollayacağım, sanırım Root silme işlemi için imei li rom indirmek lazım felan dediler fakat bulamadım, ilk sayfada yok, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar g2 den opo geçmeyi düşünüyorum sizin var mı öneriniz başka?quote:
Orijinalden alıntı: th3_majestik
Hocam cihazı garantiye yollayacağım, sanırım Root silme işlemi için imei li rom indirmek lazım felan dediler fakat bulamadım, ilk sayfada yok, ne yapmalıyım? -
Blacktechtonix in kdz konusuna bakın, herşey var orada...
-
-
-
Teşekkürler, ilk sayfaya bi kısayol konulsa o konuyla ilgili misal kdz için deyip link verilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Blacktechtonix in kdz konusuna bakın, herşey var orada...
arkadaş helal olsun sana herkesin soruya cevap veriyorsun müşteri hizmetleri bile senden daha az çalışır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X