Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24452446244724482449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar rr 5.4.0 lp 5.1 i kurucam gapps lerden hangisini indirmem lazim acaba pek anlamam da gapps lerden

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymenn -- 31 Mart 2015; 18:44:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

Telefonumun ekranını bir ay içerisinde iki kere kırdım hala kullanmakta ısrar ediyorum
    Yanlız bu sefer darbeye dayanıklı bir kılıf almak istiyorum önerebileceğiniz bir kılıf varmıdır

Spigen Slim Armor gerçekten şık ve koruyucu hocam.

• _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Ben slim gapps mini yüklemiştim ve sms alıp gönderdim sorun olmadı hiç...
    ama telefonu uyuturken oluşan görüntü kirliliği ve random uyanmalardan dolayı vazgeçtim kullanmaktan...
    Bir de hala beta olan R3 sürümü, o yüzden farklı kişilerde farklı hatalar verebilir...

gapps lar için link

http://209.95.39.164/Gapps/Lollipop/
  • baymenn B kullanıcısına yanıt
    Hocam 5.1 lerden istedeğinizi indirrebilirsiniz...
    boyutu içindeki programlardan kaynaklanıyor hepsinde...
    Ben hep büyük boyutlu pico yu indiirirm bloatware lerle uğraşmamak için :)
  • tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Telefonla ayni anda spigen slim armor siparis etmistim, telefondan once geldi kargo basta kocaman kaba bise olarak gozuktu gozume ama bir bucuk senedir nerelerden uctu ne maceralar atlatti telefona bise olmadi hocam, beyaz telefonum, arkasi beyaz olandan aldim goruntusude baya hos oldu ne yalan soyleyeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Telefonla ayni anda spigen slim armor siparis etmistim, telefondan once geldi kargo basta kocaman kaba bise olarak gozuktu gozume ama bir bucuk senedir nerelerden uctu ne maceralar atlatti telefona bise olmadi hocam, beyaz telefonum, arkasi beyaz olandan aldim goruntusude baya hos oldu ne yalan soyleyeyim
    3 gündür geri kaldım.Değişen veya yeni gelen bişey oldumu ? Bi kaç mesaja baktım ama bişey yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

https://mega.co.nz/#!BcxEEYJI!iUBENCwCLNbiwdBOgWvYiydzWk4qknXW8Dx6jFC2wDY

Lolipop kdz faceden yayınlandı arkadaşlar yanılmıyorsam

EDİT: yanılmısım kk imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 31 Mart 2015; 20:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Sarjimin cok cok az harcanmasi icin ne yapmaliyim? Ekran suresi degil bekleme suresi uzun olsun konusma suresi artin
    Malum elektrikler gitti :(

UÇAK MODUNA AL!
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu kk, nasıl Flash tool ile rom atılır onu göstermek için yayınladı eleman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    2g ye alıp konumu/senk. vs yi kapatıp sıfır parlaklıkta 10 gün bekleme süresi verir aşağı yukarı...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    heyecan yaptım bende te allahım bu saatte kdz nasıl yuklenır diye video mu atılır
  • Arkadaşlar vodafon romu için navbar modu yükledim g2 e ama açılışta kaldı. Kirli kurulum yapmak zorunda kaldım. Bir kaç link buldum ama biri olur biri olmaz diyor. Link var mi acaba.g3 kullanmaktan g2 i bayağı ihmal etmişiz:)

Hocam cihazı garantiye yollayacağım, sanırım Root silme işlemi için imei li rom indirmek lazım felan dediler fakat bulamadım, ilk sayfada yok, ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Hocam cihazı garantiye yollayacağım, sanırım Root silme işlemi için imei li rom indirmek lazım felan dediler fakat bulamadım, ilk sayfada yok, ne yapmalıyım?
    Arkadaşlar g2 den opo geçmeyi düşünüyorum sizin var mı öneriniz başka?
  • th3_majestik kullanıcısına yanıt
    Blacktechtonix in kdz konusuna bakın, herşey var orada...

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

..

Alıntıları Göster
    Saber sunset rom hakkında bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

..

kardes apple statusbari paylasabilir misin?

edit: duzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bienvenue -- 1 Nisan 2015; 7:36:12 >
    Teşekkürler, ilk sayfaya bi kısayol konulsa o konuyla ilgili misal kdz için deyip link verilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

arkadaş helal olsun sana herkesin soruya cevap veriyorsun müşteri hizmetleri bile senden daha az çalışır
  • 
Sayfa: önceki 24452446244724482449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.