Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24352436243724382439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cihazın hafızası dolmuşsa yapacak bişey yok,o uyarıyı her seferinde alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

hocam cihazın hafızası dolmuşsa yapacak bişey yok,o uyarıyı her seferinde alırsınız

500-600 MB boş alan var ortalama hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    hocam sizin cihaz recovery moda giriyormu
  • azim_47 kullanıcısına yanıt
    Giriyor gorunuyor
  • Hocam cihazda dosya depoladiginiz alanlala uygulamalarin kuruldugu system alani farklidir. Dosya saklayacak alan vardir ama system dolu olabilir, yani bir sorun ortada olmayabilir.

• arka planda da uygulamalar o olanı kullanıyor..cihazda bence biraz fazla boş alan bırakmanız daha iyi cihaz kasılmaz en azından.
    recovery i yeniden kurmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Hocam cihazda dosya depoladiginiz alanlala uygulamalarin kuruldugu system alani farklidir. Dosya saklayacak alan vardir ama system dolu olabilir, yani bir sorun ortada olmayabilir.

Şöyle göstereyim hocam;
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Ben yeterli olduğunu düşünüyorum ki stockdayken (şimdi vodafone lolipop var) 50 MB ları görmüştüm. :D

• azim_47 kullanıcısına yanıt
    hocam hafıza dahil her sey silindi nasıl bastan recovery atabilirim.
  • Bilgi kargasasi yaratmis olmak da istemem tabi ki hocam ama benim cihazda da belli bi alanin altinda olunca PlayStoreden uygulama ve guncelleme alamiyorum :D Yanlis varsa bilen biri duzeltebilir

tmm hocam sistem gereksinimlerini cmd ile tektar kurun.burdaki konu fastboot moduna girmiş cihazlar için ama sizde kullanabilirsiniz heralde denemekte fayda var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103635167/tm.htm
  • quote:

Bilgi kargasasi yaratmis olmak da istemem tabi ki hocam ama benim cihazda da belli bi alanin altinda olunca PlayStoreden uygulama ve guncelleme alamiyorum :D Yanlis varsa bilen biri duzeltebilir

Bir problem olduğu için sordum hocam ama çözümü vardır illa ki kayıpsız şeysiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskypickle

quote:

Hocam cihazda dosya depoladiginiz alanlala uygulamalarin kuruldugu system alani farklidir. Dosya saklayacak alan vardir ama system dolu olabilir, yani bir sorun ortada olmayabilir.

Şöyle göstereyim hocam;

Ben yeterli olduğunu düşünüyorum ki stockdayken (şimdi vodafone lolipop var) 50 MB ları görmüştüm. :D

Bir arkadas baska ROM kurup sonra tekrar 30Ayi yukleyince bu sorundan kurtulmustu yanlis hatirlamiyorsam.

Ama sorumluluk kabul etmiyorum tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

quote:

Orijinalden alıntı: whiskypickle

quote:

Şöyle göstereyim hocam;

Bir arkadas baska ROM kurup sonra tekrar 30Ayi yukleyince bu sorundan kurtulmustu yanlis hatirlamiyorsam.

Ama sorumluluk kabul etmiyorum tabi

Optimus G3, CM12 ve Vodafone Lolipop ROM'larinda yaşadım bu sorunu. Hala çözebilmiş değilim hocam. :D

• Bazen G4 cikinca konudakiler birlesip paralel ithalatini mi alsak indirim yaptiririz ortam da korunur diye dusunuyorum

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    aynı 2 si de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Reçete mi kaldı hocam, herşey elektronik artık, isminden otomatik çıkıyo alacağın ilaçlar :) Hem doktor yazısı en son alınan ders, tam mezun olacakken öğretiyorlar kötü yazmayı, yoksa mezun etmiyorlar :(

Bana neden kağıt veriyor ki o zaman bir ara bir daha uğrayayım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

aynı 2 si de

hocam lolipoptan direk 20h ye geçemedim ilk 20c ye mi geçmem lazım siz hangi ayarla yüklediniz 20h yi cmda cs emerceny ve cse flash mı
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    tabibim, twrp de nasıl ss aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 29 Mart 2015; 19:37:57 >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size hocama ama g2 beni en azından g5 çıkıncaya kadar rahat götürür

• 
Sayfa: önceki 24352436243724382439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.