Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marketten mega apk dosyasını indirin ve hesap oluşturun,cihazın browseri sizi direk megaya yönlendirir.
  • azim_47 kullanıcısına yanıt
    hesap oluşturdum. aktivasyon yapamıyorum. aktivasyon yapamadıgım için de giriş yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Bildirim panelindeki vietnamca tarih gitti mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet yeni verdiğim linki indirip kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

mega.co.nz/#F!oxsURAoQ!a876nvh5As6rGkaeg_c3-g buyur

Guzel hakikaten, ama su Wifi ikonu ve mor yesil aktarim simgeleri cok egreti duruyor, aktarim ikonu yer kapliyor bir de bos yere...

Tesekkur ederim

• iOS UI
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• azim_47 kullanıcısına yanıt
    hocam optimusrs nin programı varsa pcnizde farklı bir yere uploadlayabilir misiniz?

birde bunu nasıl kullanıcam?
  • onur4154 kullanıcısına yanıt
    This is ONLY for LG's stock or stock-based v4.4.x firmware (the version of Android that LG provides)...not AOSP/CM/etc, and not Android v5.0

Çalışmaz.
  • Ilk defa bgun root yaptim android dunyasinda yeni sayilirim

Ilk olarak sanal tuslari kuculttum daha sonra g2nin sesini yukselttim.

Baska neler yapabilirim?Lolipop rom vs suan uzak durduruyorum..

Bu arada supersu su kodu diyp duruyo

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Orjinal KDZ'yi flashladığınızda herşey stock hale dönüyor. Root vs. gidiyor. Doğrudur.
  • başkasını buluncaya kadar idare edecez
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hadi ya sağolun hocam.

• malesef hocam yok..istiyorsanız ilk sayfaya bir göz atın.herşey detayıyla anlatılıyor
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Kısa ve sorunsuz olduğunu biliyorum. Arkadaşımla beraber aldık telefonları. İkisde D802 16GB. Aynı bilgisayardan yapıyorum, onunki stocka dönerken benimkisi saçma sapan hatalar veriyor. ADB ile bağlantı kuramıyor benim cihaz birde. Öyle bir sıkıntı var mesela. Değişik. Aynı partiye ait ürünler, farklı sorunlar. O sıkıntısız CloudyG3 kullanırken, bende lag oluyor. Onun telefon günde 2 kez Simple LP ile reset atarken, benim cihaz uçak gibi. 1 ayda 1 kez bile reset yemedi

Ben anlayamadım bu G2'leri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

iOS UI

Hocam arka plan ve temayı atar mısınız çok hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

arkadaşlar. telefonu rootlicam ama dosyayı indiremiyorum.https://mega.co.nz/#!dJxyEKhZ!mmmOjZ9bMB6wtcusG6VAthwXMZfuVw8o2Rd8KJHdHME

lütfen buraya girebilen varsa başka yere uploadlayabilir mi ?

indirmek istediğin dosya nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

iOS UI

Hocam arka plan ve temayı atar mısınız çok hoşuma gitti

Arkaplan ekte.

Diger dedigini anlamadim normal Vodafone romu bu tema yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler bu son çıkan stok lg 5.0.2 lolipop romunda xposed çalışıyormu? Denerim denemesinede. Çok uğraşıp anca bitirdim kurulumu. Bi sakatlık olmasın hani

Hocam bu sorunu sanirim siz yasamistiniz.Arkadas bu vodafone romunu kurarken donunmatigin bozuldugunu soyluyor.Twrp de bile dokunmatik islemiyormus.Nasil cozdunuz

• D802 için resmi olarak Lollipop geldi mi? Geldiyse OTA üzerinden kurulum yapilabiliyor mu? Ona göre stock a döneceğim cevaplarsaniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.