Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23782379238023812382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

Lollipop mu geldi? Neden popüler konulara cikti hayırdır...

Hakket bemde sasirdim birkac gundur popüler konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop cok guzel olmus ama kullanirken sarj dolmuyor hic hatta %1 azaldi sonra tekrar %1 artti herkes te böyle mi?

• yeni link verdi denedim süper olmuş bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

yeni link verdi denedim süper olmuş bu sefer

Hocam elemana mesaj attim ben de ama dönmedi bana, link atar mısın yav?

• mega.co.nz/#F!oxsURAoQ!a876nvh5As6rGkaeg_c3-g buyur
  • azim_47 kullanıcısına yanıt
    Status barın mı ? Resim atabilir misin ?
    Alternatif upload edermisin Mega'da sorun var.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    mega nın mobil sürümünü kullanarak indir
  • NexusElite kullanıcısına yanıt

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    bende böyle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

bende böyle bir sorun yok

Allah Allah birde baska sarj aletiyle deniyeyim bakalim duzelecek mi

• Arkadaslar vodafone romuna gectikten sonra dokunmatikte sorun yasayanlar vardi nasil cozdunuz acil cevap bekliyorum

• http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54549364&postcount=3 burdaki dosyalardan hangisini indirmem gerekiyor g3 2.2 romundayım bir de kurulum recovery den mi olacak arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54549364&postcount=3 burdaki dosyalardan hangisini indirmem gerekiyor g3 2.2 romundayım bir de kurulum recovery den mi olacak arkadaşlar.
    arkadaşlar. telefonu rootlicam ama dosyayı indiremiyorum.https://mega.co.nz/#!dJxyEKhZ!mmmOjZ9bMB6wtcusG6VAthwXMZfuVw8o2Rd8KJHdHME

lütfen buraya girebilen varsa başka yere uploadlayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 21 Mart 2015; 17:44:48 >

• mobil den indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    beyler uygulamalara root erişimi veremiyorum SuperSU ya girdiğimde "Su Kodunun güncellenmesi gerekiyor." diyor fakat güncelleme başarısız oluyor ne yapayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: KITiPiYOZ

Şu an vodafone lolipop rom unu kuruyorum.yanlız bu bana modlanmış gibi geldi çünkü kurulum esnasında "by hangnova" ve "http://lgviet.com/" ibareleri çıkıyor.

Öyle zaten.

Hocam romdaki tek değişiklik kdz dozyasının flashable hale getirilmesi.Bunun haricinde hiçbir oynama mevcut değil.Orjinal d802 romu.

Hocam romu paylaşan kişi kendi adını sitesini falan eklemiş ama doğrudan kdz içeriğine falan dokunmamış. Sadece kendisinin paylaştığı belli olsun diye bunu yapmış yoksa zaten rom içeriğine müdahale falan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

nasıl olacak? chrome de tarattıgımda bulamadım. ayriyetten telefondanda girmeyi denedim, girmiyor.
  • Vodafone lollipop 30a batarya oldukça iyi.Birkaç güne daha da iyi olacağına inaniyorum.sadece wifi kullandım
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 23782379238023812382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.