Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23762377237823792380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta olduğu için tutarsız çalışır fazla takılma bence eğer işini görüyorsa sorun yok. Kernel Panic arkadaşımızın dediği şekilde yaptıysan eğer dediğim gibi beta olduğundan dolayı sıkıntı çıkartır.
  • iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş herkez yüklense o zaman olanlar olur
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    KDZ ler düşsünde ortalık daha da şenlensin . Bu arada rom cloudy 2.1 den daha az ısınıyor bende. Çok hoşuma gitti bu yönden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg backup calisiyor mu

Optimus 1.4.1 deyim lg backup ile whatsapp rehber mesaj ... Yedeklerimi stock lp ye tasiyabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: sagoistanbul

hocam verdiginiz 138 mb lık tema zipinden sonra font rengi koyu renkte siyah açık renkte beyaza dönüşüyor. var mı çözümü.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Temanın özelliği o çözümü yok.

Alıntıları Göster
    ,

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Beta olduğu için tutarsız çalışır fazla takılma bence eğer işini görüyorsa sorun yok. Kernel Panic arkadaşımızın dediği şekilde yaptıysan eğer dediğim gibi beta olduğundan dolayı sıkıntı çıkartır.

Xposed flaslamasindanmi bahsediyorsun ustam? Normal flasladim xposed calisiyor. Sorun yok. Dedigin gibi henuz final degil onun icin ufak tefek sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

stock lolipop güzel fakat telelfon kullanırken baya geç şarj oluyor. G3 2.2 den sonra yavaş şarj oluyor . Ama telefon ekran kapalıyken şarj süresi dakikada yüzde 1 artıyor ki bu değer normal . Aama dediğim gibi telefonu kullanırken yavaş şarj oluyor

Bende de tam tersi durum var hocam.Oynarken bile hızlı doluyor ancak daha çabuk bitiyor.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Lg backup calisiyor mu

Optimus 1.4.1 deyim lg backup ile whatsapp rehber mesaj ... Yedeklerimi stock lp ye tasiyabilir miyim?

whatsapp klasorunu telefon hafizasindan silmedigin surece yedekli olur zaten.rom degistirmeden hemen once "whatsapp-ayarlar-sohbet ayarları-konusmalari yedekle" yolunu izlerseniz hicbir mesaj kaybolmaz. rehberiniz google ile senkronize ise onlarda kaybolmaz. lg backup calisiyormu bilmiyorum.henuz romu deneme firsatim olmadi malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    yabancı forumdan biri link verdi deniyecem şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 21 Mart 2015; 14:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

BLACKTECHNOİX üstadın TOT yontemiyle telefonu kurtayaım dedim . Söyle bir hata alıyorum her seferinde neden acaba bilgisi olan var mı .
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Allahı gelsin, ne TOT ne de support tools ile benim cihazı stock roma çeviremez. Kimler kimler denedi. Dönmüyor, biryerlere gelip kalıyor. O yüzden her seferinde, ben aynı yöntemi kullanıyorum. LG USB Drivers, LG Support Tools, LG PC Suite yüklüyorum. Cihazı download modda açıp, USB bağlantısını kuruyorum. LG PC Suite üzerinden "Mobil cihaz" > "Yükseltme hatalarını geri yükle" seçeneği ile geri yükleme yapıyorum. Simple'dan da böyle dönmüştüm. TOT, KDZ vs. ye göre daha pratik geliyor bana. Çözemezseniz böyle bir deneyin.

• CNDMN kullanıcısına yanıt
    Hata benden kaynaklıymıs TOT ile dlL uyumsuzdu onu düzelttim kurdu hemen :=) TOT ile bir sefer indirmek yetiyor . her seferinde extradan indirmeye gerek yok Sadece 5 dakika sürüyor tot yontemiyle telefonu düzeltmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 21 Mart 2015; 14:25:30 >
  • quote:

Hocam sag ustte data bilgisi cikmayan ios style statusbar ise ben de zip alabilir miyim?

• veririm de bunlar sorun olmayacaksa işaretlediğim yerler.
  • quote:

veririm de bunlar sorun olmayacaksa işaretlediğim yerler.

Yav bu Vietnamlıları var ya....

• Bende bir şey sorabilir miyim . Skr rom v1.0.2 yüklü telefonuna xcamı yükleyeceğim. Galiba bu xcamın farklı versiyonları varmış. Skr rom için uyumlu mudur?

• sorunu bildirdim ona bakalım geri dönüş olacakmı
  • quote:

veririm de bunlar sorun olmayacaksa işaretlediğim yerler.

link paylaşabilirmisin hocam lolipopa oluyor değilmi
  • sarac kullanıcısına yanıt
    oluyor ama bir sorunla daha karşılaştım cpu z de batarya kapasitesi 1900 mah gözüküyor.tekrar battery fix dosyasını yükleyeceksiniz.
    linkhttps://docs.google.com/uc?id=0B4s9lXEiejxbczI1Z1FJMUJEZVU&export=download
  • 
Sayfa: önceki 23762377237823792380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.