Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22182219222022212222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redsmoke

emeğiniz için teşekkürler hocam. peki deneme aşamasında herhangi bir problem ile karşılaştınız mı? reset problemi devam ediyor mu ve birde pil kapasitesi doğru gözüküyor mu acaba?
    Stock lollipop kullananlar telefonu 2 kere tamamen kapatıp açtıktan sonra google play uygulaması 5.0.36 versiyona düşüyor sonra tekrar 5.2 li versiyona yükseltiyor her 2 kere kapatıp açtığımda oluyor bu. (Yeniden başlatmadan kapatıp açma)

Bu arada 1.2 için navbarı küçültmek isteyenler için xda da biri paylaşmış

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

https://mega.co.nz/#F!kFUnDTJK!lIoqtxbtNpJgqc9RSXmKYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 27 Şubat 2015; 11:49:29 >

• Simple v1.2 de bekleme modu neden bu kadar şarj yiyor bilgisi olan var mı? forumda 1.1de bu sorunun olduğu, 1.2de kalktığı söyleniyor ama bende durum farklı görünüyor. ne yapmalı? görseldeki ekran süresi 1 sa 15 dk dır. Dün 4 saati göremedim 3g ve Wifi dan biri mutlaka açıktı.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Valla hocam rom'un çok eksiği var. Bence biraz beklemekte fayda var. Özelikle stock'a dönüşlerde benim gibi çok sıkıntı yaşayanlar oldu. Ben şahsen Cloudy'nin d802 için Lollipop çıkarmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

Valla hocam rom'un çok eksiği var. Bence biraz beklemekte fayda var. Özelikle stock'a dönüşlerde benim gibi çok sıkıntı yaşayanlar oldu. Ben şahsen Cloudy'nin d802 için Lollipop çıkarmasını bekliyorum.

ben de bekliyorum da denemek istedim, hızlı bayağı ama böyle cinslikler de var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    telefonum hard brick oldu sanırım telefon download moda girmiyor yardım edermisiniz lutfen !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mousekiller

telefonum hard brick oldu sanırım telefon download moda girmiyor yardım edermisiniz lutfen !

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar AOSP lollipop v3 linki var mı elinizde? Xda'da göremedim storage fix ve supersu var sadece. bir de uyarı mahiyetinde bir yazı var ama tam anlayamadım, o yüzden mi kaldırdılar linki acaba?
  • mousekiller kullanıcısına yanıt
    lollipoptan dönmeye mi çalıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

lollipoptan dönmeye mi çalıştınız?
    Arkadaşlar en iyi stock 4.4.2 rom hangisi 20H son çıkan herhalde avrupa sürümünü yüklesem sorun olur mu? Tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Arkadaşlar en iyi stock 4.4.2 rom hangisi 20H son çıkan herhalde avrupa sürümünü yüklesem sorun olur mu? Tavsiye eder misiniz ?

Alıntıları Göster
    stock roma flash tool ile almanya romu yukluyordum hata verdi yada kablo cıkdı kapandı download mode girmiyor kalıdı yardım edermısiniz lutfen
  • quote:

stock roma flash tool ile almanya romu yukluyordum hata verdi yada kablo cıkdı kapandı download mode girmiyor kalıdı yardım edermısiniz lutfen

Telefon tam olarak ne durumda lg logosunda takılı mı kalıyor, Recovery ye falan erişebiliyor musunuz ?

• Arkadaslar konud anlatildigi gibi root oldum sinrada trwp recovery yi kurdum hersey normal ama bi sikinti oldu erkana cift tiklayinca cihaz uyan miyor ama kapana biliyor acaba nedendir bi fikri olan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makify

quote:

Telefon tam olarak ne durumda lg logosunda takılı mı kalıyor, Recovery ye falan erişebiliyor musunuz ?

Alıntıları Göster
    lg logosunda kalıyor bazen siyah ekranda download moda girmiyor recoveryede

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA)
    şu konuyu tam anlayamadım yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mousekiller -- 27 Şubat 2015; 14:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam sen uzun zamandır RR kullanıyorsun memnunmusun?

Lollipop'ta benim gözümde şuan çalışan en başarılı AOSP rom hocam.
    Fakat dediğim gibi 5.3.4'sürümünde Quick Memo çalışıyor.5.3.5 ve 5.3.6'da çalışmıyor.Dolayısıyla 5.3.4'ü tavsiye ediyorum.5.3.5 zaten problemli bir güncellemeydi.
    Tüm ihtiyaçları karşılıyor bence.Birçok özelleştirme geldi.Tema desteği ile çok güzel sonuçlar alınabiliyor.
    Pil problemim nedeniyle stock'a geçmiştim.Bir haftadır stock'tayım.Kalibrasyon yaptım.Herşey normale döndü ve bu gece tekrar RR'ye dönüyorum.

merhaba hocam

RR 5.3.6 kullanıyorum. Tüm RR versiyonlarında ara ara zil sesi çalmaması gibi bir sorun yaşıyorum. Arama geldiğinde zil sesi çalmıyor, bunun bir çözümü var mıdır?

• quote:

O konudaki işi yapabilmek için download moda girmeniz gerekiyor. Şu durumda benim yeterli bilgim yok daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makify

quote:

O konudaki işi yapabilmek için download moda girmeniz gerekiyor. Şu durumda benim yeterli bilgim yok daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir

Alıntıları Göster
    yardım edermisiniz lutfen çok zor durumdayım

• bilonemsi kullanıcısına yanıt
    3845#*802# numara yazdiginiz yere yazinn....settings ...update touch firmware deyip 7 8 sn bekleyin...

• Beyler bkd lollipop un yeni versiyonunu 4.1 di sanırım deneyeniniz oldu mu ? Eğer olduysa bi sıkıntısı var mı yok mu yazabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Ekranı orjinal ekranla aynı mı ? Yani test edebilirsen bakarmısın beyazlara başka bi g2 ile

aynı aynı tertemiz sıkıntısız :) maşallah tık yok
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt
    hocam cok sağolun..
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bi deneyeyim
  • 
Sayfa: önceki 22182219222022212222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.