Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21262127212821292130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok iyimiş ya tam yapıştırma sıkıntılıdır ama güzel yapıştırdın mı bence mükemmel durur.

şuan var mı telefonunda ? zorluklarını yazar mısın yapıştırırken ?
  • mywsKy kullanıcısına yanıt
    App Settings'te XCam LG (com.bellabytes.xcamlg) bulun, girin, üstten settings durumunu Kapalıdan Açığa çevirin. DPI kısmına 480 girin. Sağ üstteki kaydet butonuna basıp telefounu yeniden başlatın, düzelecek.
  • Widgeti kaldırın. Ayarlardan SmartNotice uygulamasını elle durdurun. Widgeti ana ekrana tekrar ekleyin. Konum eklerken GPS'nizi açın ve GPS ile konum ekleyin, elle girerek değil, yoksa çalışmaz. ActionManager servisi dondurulmamış olsun. Telefonu yeniden başlatmayı unutmayın işlemler bitince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 11 Şubat 2015; 13:35:21 >
  • beyler bu vietnamlı gardaşlarımızın lolipop stock rom sayfasında bi gıpırdanma oldu waiting yazısı gitti takip eden varmı bilmiyorum :) napio bunlar ya

http://sccn.vn/threads/stock-lollipop-for-g2-all-variants-d8xx-vs980-l01f.8070/
  • yuklemısler stock lolipopu ama d800 versiyonu için değil kitkat bootloader i indirin ve güncel twrp kullanın diyor yanlış anlamadıysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 11 Şubat 2015; 13:48:16 >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    380 yapıp restart yaptım ondan olmadı 480 yapıp res atınca herşey tamam :D teşekkür ederim

edit: bi foto çektim aynı olaya geri döndü ??! neden acaba app setting ayarlar aynı res attım düzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mywsKy -- 11 Şubat 2015; 14:19:01 >
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum ki v1.1 linkleri eklenecek. D802 için de destek gelmiş, yani bizim cihazlar. Kitkat bootloader linki de verilmiş, sanıyorum ki zorunlu Rom'u kurmak için.
    Xda daki konuda botlooaderden bahsetmiyo botlooader geriye donus icin mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafam karıştı arkadaşlar vermişlermi şimdi d802 için nasıl yüklicez :D panik oldum ya
  • Vermemişler bugün linkler hazır olur demiş sadece biri

Hocam AppSetting bir Xposed modülü biliyorsunuz değil mi, Xposedi kontrol edin bi
    Xposed aktif içerisinde app setting aktif
  • waiting yazısı kalkmış upload site isimlerini eklemişler linkler kayıp inşallah bu gün eklerler ya beklemekten uyuz oldum bakalım çalışacakmı
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    XDA'daki konu tırt benim gözümde, konu sahibinin denediğini dahi düşünmüyorum, Vietnamca bilmediğimizden çeviriyle olayı ana konusundan da anlayamıyoruz ama biraz beklemekte yarar var, durduk yere cihazı brick etmenin gereği yok, millet bi denesin, Lollipop resmi güncellemesi bile gelebilir, eli kulağındadır :)
  • valla beklemekten sıkıldık hocam brick olmaya olmazda en fazla yükler eksi haline geri ceviririz
  • Bugun linkler eklendi ama kaldirildi hemen galiba arkadaslar oyle diyo

Modülü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz, kaç zamandır kullanıyorum böyle bir şeye rastlamadım, bilenler yardımcı olacaktır :)
  • Dün ekipden birisi hafta sonuna kadar yeni linkler gelecek demişti. En fazla bir iki güne düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

XDA'daki konu tırt benim gözümde, konu sahibinin denediğini dahi düşünmüyorum, Vietnamca bilmediğimizden çeviriyle olayı ana konusundan da anlayamıyoruz ama biraz beklemekte yarar var, durduk yere cihazı brick etmenin gereği yok, millet bi denesin, Lollipop resmi güncellemesi bile gelebilir, eli kulağındadır :)

Nasıl yükleneceği anlatılmış kitkat bootloder yüklenecek önce bunun için recovery nin bumped olması gerekiyor ve cihazın fast boot a düşmemesi içinde kernelinde bumped olması gerekiyor kurarken romun kerneli bumped yapılmıştır ama rom değiştirirken ya bootloder ı değiştireceksiniz yada bumped kernel kullanacaksınız (dorimanx kernel mesela) bunlara dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız.
    Ürün gelmedi ki
    2 ay bekledik nafile

• 
Sayfa: önceki 21262127212821292130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.