Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20502051205220532054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydz

Bu aralar yeni romda cikmiyor.muiu kurdum can sikintisi ondada imei uctu

Miui v5 4.11.28 sürümünü kurdum 2-3 defa, hiç imei ve sim kart görmeme sorunu olmadı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

Miui v5 4.11.28 sürümünü kurdum 2-3 defa, hiç imei ve sim kart görmeme sorunu olmadı bende.
    5.0.2 AyoPOP - AICP Rom çıkmış
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var, stabil bir usb otg bağlantısı yok nerdeyse her romu denedim, özellikle bazı marka flaş brllekler çalışmazken bazıları çalışıyor(ntfs, fat ile alakalı değil). Ve sadece usblerde böyle mouselar sorunsuz çalışıyor. Ki 3 farklı otg kablosuyla da denedim. Sorunu yaşayan baya kullanıcı var ama dile getiren yok, eskiden nokia C7 vardı flaş belleği faal kullanırdım G2de yalan oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    sonunda beni anlayan biri çıktı saol arkadaşım ya :) :) mouse sorunsuz bellekler hep sorunlu hep beklenmedik şekilde çıkarıldı hatası var :( satıcam artık bu teli sıkıldım ..
  • quote:

quote:

900 mb 4.11.28 yukledim bende.2-3defa denedim simi gormuyor imeide yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

900 mb 4.11.28 yukledim bende.2-3defa denedim simi gormuyor imeide yok

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

sonunda beni anlayan biri çıktı saol arkadaşım ya :) :) mouse sorunsuz bellekler hep sorunlu hep beklenmedik şekilde çıkarıldı hatası var :( satıcam artık bu teli sıkıldım ..

Bende fotoğraf makinesinden çektiğim fotoğrafları telefona atarken aynı sorunu yaşadığım cloudy 2.1 ile su anda ls milestone kullanıyorum yine aynı hata oldu çok sinir bozucu mouse çalışıyor çift taraflı usb dende sorunsuz alış veriş oluyor ama otg ile sorun çözülecek gibi değil....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

quote:

Bende fotoğraf makinesinden çektiğim fotoğrafları telefona atarken aynı sorunu yaşadığım cloudy 2.1 ile su anda ls milestone kullanıyorum yine aynı hata oldu çok sinir bozucu mouse çalışıyor çift taraflı usb dende sorunsuz alış veriş oluyor ama otg ile sorun çözülecek gibi değil....

Alıntıları Göster
    peki sizce yazılımsal mı donanımsal mı

• quote:

peki sizce yazılımsal mı donanımsal mı

Donanım bence arkadaşın orijinal s3 unu denedik aynı sorun yine oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

http://www.youtube.com/watch?v=AbJQ09q_1P8

Beyler sonunda LG G2 Lollipop videosu göründü. :)

çıksada yüklesek artık.AOSP olanlarda iş yok.millet boşa macera arıyor sonra stock a dönmeye çalışıyor.bende 20h de bekliyorum :)
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    Hangi usb ile sorunsuz çalışıyor arkadaşım :) bizde alalım rom yüklerken az takla atmıyorum :) bence donanım değilde driver hatası gibi çünkü bazı flaşları tanıyor mouse klavye tanıyor ee pcye de sorunsuz bağlanıyor donanım sadece usblerimi seçiyor. Xdada çok baktım dert yanan var ama çözüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

Hangi usb ile sorunsuz çalışıyor arkadaşım :) bizde alalım rom yüklerken az takla atmıyorum :) bence donanım değilde driver hatası gibi çünkü bazı flaşları tanıyor mouse klavye tanıyor ee pcye de sorunsuz bağlanıyor donanım sadece usblerimi seçiyor. Xdada çok baktım dert yanan var ama çözüm yok.

Bence A101de satilan cift tarafli flash belleklerden alin derdinizden kurtulun. Hem ucuz hem sorunsuz. Bende var su an 16 gb olani. Hic sorun cikarmadi. Fiyatida yanlis hatirlamiyorsam 16 tl idi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldo0709

Arkadaşlar fake imeili olan bir lg g2 otadan güncelleme alır mı?

OTA güncellemeleri imei numarasına göre gelir. Sizinki fake ise gelmesi elbette mümkün olmaz.

Güncelleme alır tabiki. Orjinal rom dosyası indirirken imei ile indirirsin ama ota güncellemesi imei numarasına göre gelmez.Daha doğrusu imei ile alakası bile yok. Bölgeye ve cihaza göre güncelleme gelir. Cihazım Sprint cihazı şahsen test edilmiştir.

Bazı şeyleri bilmek için biraz mantık kullanmak ta bazen yeterli olur.
    OTA nedir? Over The Air yada Türkçemize girdiği şekliyle havadan güncelleme.

Bir sinyali havaya bıraktığınızda bu sinyali kimin yada neyin alabileceğini belirtmemiz gerekir. Yoksa şu anda havada bulunan trilyonlarca sinyal başıboş halde öylesine durur değil mi?

Bizim cihazlarımız radyo yada uydu sinyalleri üzerinden çalışmadığı için bizim için hava görevini internet görür. Bu güncelleme paketleri internete verilir.

Cihazlarımızda bulunan güncelleme servisleri, zaman zaman güncelleme Server'larına bağlanarak herhangi bir güncelleme varmı diye bakar. Varsa da bize bilgi verir ve onayımızla yüklenir. Dediğiniz gibi güncellemeler bölgeye, ülkeye, bazen operatöre göre veriliyor.

Buraya kadar tartışılacak bir konu yok sanırım. Belki bilmeyenler varsa işleyişin nasıl olduğunu bilmeleri adına yazdım.

Gelelim asıl meselemize.
    Güncelleme servisleri bizim hangi bölgede, ülkede yada operatörde olduğumuzu nereden biliyor? Bunun birkaç yolu var.
    1. Yol cihazın model numarası. Mesela Verizon, Sprint, Kore gibi spesifik modellerin model numaraları da farklı. Bunlara model numarası ile güncelleme verilebilir. Hatta bizim ülkemize gönderilen telefonlar da 311K serisinden sonra model numarası D802TR olarak spesifik hale gelmiştir. Ancak daha önceki modeller D802 dir.
    2. IMEI numarası ile. Çünkü hangi ülke için hangi cihazların üretildiği ve bunlara hangi IMEI numaralarının verildiği bellidir.

Diyelim ki güncellemeler 1. Maddeye yani modele göre veriliyor.
    Peki İspanya, Fransa, Almanya, İngiltere, Yunanistan v.s. ile birlikte bizim ülkemizde kullanılan cihazlar D802 olduğu için hepsinin aynı anda ve aynı güncellemeyi alması gerekmiyor mu? Madem öyle niçin bazı ülkelerde 20A romları en güncel rom iken, bir başkasında 20B, diğerinde 20C, bir diğerinde 20F v.s. olabiliyor hatta bazılarında o ülkeye özel uygulama be ayarlar olabiliyor? Bizde FM radyonun aktif olmaması ama diğer ülkelerde aktif olması gibi?
    Size de bu seçenek şimdi anlamsız gelmedi mi?

Bu durumda mantıken de IMEI numarasına göre dağıtım öne çıkmıyor mu?

Siz neye dayanarak kendinizden bu kadar emin bir şekilde IMEI ile hiç alakası bile yok diyebiliyorsunuz?

• OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    scandisk kardeşim aldım 16 lık bı tane kafam rahata kavustu valla sırf telefon dosyaları var içinde ...
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Hic bi fikrim yok belki indirdiginiz dosya hatalıdır

Yok hocam ayni dosyayi pcden indirebiliyorum oysaki. Neyse cozumu bulursam eklerim artik. Belki isine yarayan olur. Eyvallah usta

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm
    Hocam bir de linkteki uygulamayı kurup uygulamanın içindeki tarayıcı ile indirmeyi deneyebilir misiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

quote:

quote:

Yok hocam ayni dosyayi pcden indirebiliyorum oysaki. Neyse cozumu bulursam eklerim artik. Belki isine yarayan olur. Eyvallah usta

Hocam bir de linkteki uygulamayı kurup uygulamanın içindeki tarayıcı ile indirmeyi deneyebilir misiniz :)

Hemen deneyeyim hocam. Yalniz bu tur uygulamalar bu sitelerden indirirken hata verir. Mesela idm ile pcden indirirken hata veriyor. Hizli indirmeye calistigi icin sunucu reddediyor sanirim. Bi bakayim simdi. Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

quote:

quote:

Hemen deneyeyim hocam. Yalniz bu tur uygulamalar bu sitelerden indirirken hata verir. Mesela idm ile pcden indirirken hata veriyor. Hizli indirmeye calistigi icin sunucu reddediyor sanirim. Bi bakayim simdi. Eyvallah

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum olacak dorimanx kernel lg g2 için bunu flashladıktan sonra herhangi bir ayar yapmamız gerekiyor mu yoksa kurduğumuz gibi mi kullanıyoruz. Teşekkürler.

• tango4280 T kullanıcısına yanıt
    ne için kurduğuna bağlı.
    Dorimanx'i flashladığında beraberinde stweaks uygulaması gelecek.İstediğin tüm ayarlamaları oradan yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Aynen hocam

Bu arada yanlış anlama olmasın. Arkadaşın cihazı zaten spesifik bir modelmiş. Sprint bildiğim kadarıyla tek model (LS980) ve sadece Amerika'da satılıyor. Bunlara model numarası ile güncelleme verilebilir.
    D802 lere IMEI dışında verilmesi mümkün değil.
    Bir istisna daha var. Verilen fake IMEI numarası aynı modele ait bir IMEI olursa o IMEI'nin bölgesine güncelleme geldiğinde yine güncelleme alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 12 Ocak 2015; 14:48:25 >
  • 
Sayfa: önceki 20502051205220532054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.