Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

Bu sitenin işi bu zaten nereden alıyor bilmiyorum ama lg nin tüm modellerinin kdz ve tot dosyalarını buluyor ve satıyor G3 yada G2 ye özel bir durum değil bu test sürümü yakında final sürümü çıkar aynı sitede
    Bu arada ResurrectionRemix romun yapımcısı Türkmüş Antalyadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

kim diyo kendimi profilinde hindistan yazıyo
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    XDA da var ama yönlendirdiği siteye erişim kapanmış onun için indiremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

XDA da var ama yönlendirdiği siteye erişim kapanmış onun için indiremedim
    Arkadaşlar iyi akşamlar. Cloıudy g3 romdayım. kulaklık sesi yeterli gelmiyor. yalnız hangi ses yükseltmesi yapan zip indirip flashladıysam da bir türlü ses artmıyor:) sorun nedir acep:) recovery sürümü mü
  • ResurrectionRemix son surumde tindet status bar gelmis cogu sistem uugulamasinda oluyor. Cok tatli olmus. 3. Parti uygulamalarda guncellendikce olur sanirsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

kim diyo kendimi profilinde hindistan yazıyo

asıl romun yapımcısı o degilde ondan normalde g3 uzerine portluyor asıl sahibi
  • ResurrectionRemix romu nasil oneriyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

ResurrectionRemix romu nasil oneriyormusunuz

kesinlikle dene pişman olmazsın
  • quote:

ResurrectionRemix romu nasil oneriyormusunuz
    ResurrectionRemix romu an itibariyle yükledim. Cihazı yeni aldığım için ilk custom romum oldu..

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 20 Aralık 2014; 20:20:26 >

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu romda ses cok az cikiyo ve parlaklik otomatikte olfugu gibi bazen karariyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Arkadaslar bibsorum olacak stock roma twrp yapinca knock on calismadi droinmax kernel attim ve romun yedeğini alip optimum ROM yukledim.
    Lollipop ROM geldiğinde yedeği geri yükleyip güncellemesi alabilirmiyim sakincasi olurmu kernelle ilgili

Ya bi cvp verecek yokmu?

• quote:

quote:

Arkadaslar bibsorum olacak stock roma twrp yapinca knock on calismadi droinmax kernel attim ve romun yedeğini alip optimum ROM yukledim.
    Lollipop ROM geldiğinde yedeği geri yükleyip güncellemesi alabilirmiyim sakincasi olurmu kernelle ilgili

Ya bi cvp verecek yokmu?

Root ve kernel yuklenmis sekilde guncelleme alamazsiniz. Bastan temiz stock rom kurun.

• quote:

LG'den gelecek olan güncellemeleri alabilmen için sıfırdan stock ROM yüklemen şart.
  • yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt
    rom cok temiz surekli guncelleniyor suanki en temiz Lolipop romu begenmediginiz noktalar varmi romda

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Hocam romun sesi cok az cikiyo buna nasil yukseltirim

• quote:

kulaklik sesimi az geliyor

• quote:

Volume+ prosunu yukle

• quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

ResurrectionRemix romu an itibariyle yükledim. Cihazı yeni aldığım için ilk custom romum oldu..

Hocam şarj ve performans durumu nedir acaba? Memnunmusun? Hata vs varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 20 Aralık 2014; 22:39:56 >

• quote:

rom cok temiz surekli guncelleniyor suanki en temiz Lolipop romu begenmediginiz noktalar varmi romda

Hocam daha yeni yükledim kullandıkça eksiklikleri varsa farkedebilirim. Hattı takmadan açtığımda wireless modemimi görmedi, hattı takınca gördü. Bluetooht açılıp kapanırken zorlanıyor bayağı. Ayrıca bluetooth kulaklığımı görmedi. Sesi sanki az çıkıyor gibi geldi. Ses modlarını deneyeceğim uygun bir zamanda. Bildirim panelindeki Quick settings simgeleri yeterli gelmedi power toggles ile destek verdim..

• Tmm ses az gelmeyi cozdum menudeki audiofx teki hoparloru kapatin

• 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.